Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A szép lányok miért beszélnek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szép lányok miért beszélnek és gondolkoznak kevesebbet? Talán azt hiszik hogy a külsejük elég ahhoz hogy érdekesek legyenek?

Figyelt kérdés
2015. júl. 25. 17:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
És ezt mégis miből szűrted le? Több száz egyedből álló mintára sikerült egy lineáris regressziós statisztikai modelt alkotnod? Ha publikáltad valamelyik szaklapban az eredményeket, akkor kérlek küldd el a linkjét. Különben ostoba általánosító ökörnek gondollak.
2015. júl. 25. 17:58
 2/13 anonim ***** válasza:

Gondolom egy szép lány megsértette a lelked.

Tedd túl magad rajta.

2015. júl. 25. 18:11
 3/13 A kérdező kommentje:
nem általánosítok, kivételek mindig vannak. de többnyire ez a tapasztalat. ha valaki jól nézett ki, 90%ban vagy síkhülye volt és totál baromságokat hordott össze, vagy egyszavas válaszokból állt a beszélgetése. ezen gondolkoztam el
2015. júl. 25. 18:17
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Nálam pozitívum a beszéd, még ha nincs is értelmes beszédtéma. Sokat dob a hangulat.

Melyik a jobb? Ha végighülyéskeditek a randit, vagy ha kínos csendek vannak mert senki nem akar butaságot mondani.

2015. júl. 25. 18:18
 5/13 anonim ***** válasza:
35%
Most erezd magad nagyon okosnak mert nemtudhatod hogy ki miert beszel keveset vagy miert "sikhulye". Te nagyon okos tudod valakinek vannak problemai ami miatt esetleg keveset beszel.
2015. júl. 25. 18:20
 6/13 A kérdező kommentje:
2es, pont ezért nem beszélgetek szebb lányokkal mert számomra unalmasak(az olyan típus amit leírtam, lehetnek kivételek), aki nem a külsejével hódít, annak használnia kell az agyát, szóval semmilyen szép lány nem bántott meg engem :DD
2015. júl. 25. 18:21
 7/13 A kérdező kommentje:
5ös, akinek vannak problémái, az is megpróbálja valamilyen szinten aktivizálni magát, érdeklődést mutatni afelé aki érdekli őt
2015. júl. 25. 18:23
 8/13 A kérdező kommentje:
4es, úgylátom te legalább érted miről beszélek, végre
2015. júl. 25. 18:26
 9/13 anonim ***** válasza:

Kérdező...

Akinek vannak problémái azok nem aktizálódnak hanem inkább visszahúzódnak.

2015. júl. 25. 19:49
 10/13 A kérdező kommentje:
teljesen eltájolódtunk.. nem arra gondoltam hogy akinek problémája van, az mindjárt hülye is.
2015. júl. 25. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!