Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szép lányok miért beszélnek és gondolkoznak kevesebbet? Talán azt hiszik hogy a külsejük elég ahhoz hogy érdekesek legyenek?
Figyelt kérdés
2015. júl. 25. 17:55
1/13 anonim válasza:
És ezt mégis miből szűrted le? Több száz egyedből álló mintára sikerült egy lineáris regressziós statisztikai modelt alkotnod? Ha publikáltad valamelyik szaklapban az eredményeket, akkor kérlek küldd el a linkjét. Különben ostoba általánosító ökörnek gondollak.
2/13 anonim válasza:
Gondolom egy szép lány megsértette a lelked.
Tedd túl magad rajta.
3/13 A kérdező kommentje:
nem általánosítok, kivételek mindig vannak. de többnyire ez a tapasztalat. ha valaki jól nézett ki, 90%ban vagy síkhülye volt és totál baromságokat hordott össze, vagy egyszavas válaszokból állt a beszélgetése. ezen gondolkoztam el
2015. júl. 25. 18:17
4/13 anonim válasza:
Nálam pozitívum a beszéd, még ha nincs is értelmes beszédtéma. Sokat dob a hangulat.
Melyik a jobb? Ha végighülyéskeditek a randit, vagy ha kínos csendek vannak mert senki nem akar butaságot mondani.
5/13 anonim válasza:
Most erezd magad nagyon okosnak mert nemtudhatod hogy ki miert beszel keveset vagy miert "sikhulye". Te nagyon okos tudod valakinek vannak problemai ami miatt esetleg keveset beszel.
6/13 A kérdező kommentje:
2es, pont ezért nem beszélgetek szebb lányokkal mert számomra unalmasak(az olyan típus amit leírtam, lehetnek kivételek), aki nem a külsejével hódít, annak használnia kell az agyát, szóval semmilyen szép lány nem bántott meg engem :DD
2015. júl. 25. 18:21
7/13 A kérdező kommentje:
5ös, akinek vannak problémái, az is megpróbálja valamilyen szinten aktivizálni magát, érdeklődést mutatni afelé aki érdekli őt
2015. júl. 25. 18:23
8/13 A kérdező kommentje:
4es, úgylátom te legalább érted miről beszélek, végre
2015. júl. 25. 18:26
9/13 anonim válasza:
Kérdező...
Akinek vannak problémái azok nem aktizálódnak hanem inkább visszahúzódnak.
10/13 A kérdező kommentje:
teljesen eltájolódtunk.. nem arra gondoltam hogy akinek problémája van, az mindjárt hülye is.
2015. júl. 25. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!