Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szép lányok miért beszélnek és gondolkoznak kevesebbet? Talán azt hiszik hogy a külsejük elég ahhoz hogy érdekesek legyenek?
Figyelt kérdés
2015. júl. 25. 17:55
11/13 anonim válasza:
A szép lányokat úgy lefárasztja a több órás tükör előtt álldogálás, hogy onnantól már fáradtak lesznek beszélgetni... :'D Attól függ, kire mondod, hogy szép. Ha a 20 réteg vakolattal a képükön lévő plázapatkányokra, a többségükről igazad van, ismertem olyanokat. Eleve ez sem vall sok komolyságra és értelemre, hogy azt hiszik ettől szépek lesznek. Meg némelyiken azok a műkörmök, nem tudom mégis hogyan képzelik a házimunkát... :D Ha valaki természetesen szép, az öltözékét is figyelmen kívül hagyva, ez csak általánosítás, ráadásul nem tudom honnan szedted. Rám mindig azt mondják szép vagyok, emellett szeretek beszélgetni, viccelődni, hogy mennyit gondolkodom leszűrheted ebből a válaszból. "Ronda" lányok között is van olyan, aki ráadásul buta is, ilyeneket is ismertem... :'D 17/L
12/13 A kérdező kommentje:
azért nagyjából te is érted, igencsak a vakolatosokra gondoltam:D a természetesen szépek tényleg nem tartoznak abba a kategóriába amiért a kérdést feltettem
2015. júl. 26. 07:26
13/13 anonim válasza:
Azoknak a vakolatosoknak a 90%-a felnőtt korára is olyan marad, mintha tizenéves lenne. :D Persze akad köztük olyan, aki csak adni akar magára, de emellett komoly gondolkodása van. A "buta" kategóriát ahogy hallottam a férfiak sem veszik komolyan, feleségnek nem kéne nekik egy ilyen, legfeljebb alkalmi kapcsolatra. Ezeknek a lányoknak/nőknek elég furcsa értékrendje lehet... :D Csináltatnak maguknak paplanszájat, műmellet, mert szerintük szép meg jó, de a legtöbb normális pasi bottal se nyúlna aztán hozzájuk. :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!