Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép lányok, miért nézitek le és nevetitek ki a ronda srácokat?
Figyelt kérdés
az nem baj, hogy mint pasi nem vonzó egy szép lány számára, az viszont már egy szégyenletes dolog, hogy még barátkozni se barátkozhatnak az ilyen srácok, mert bizony még a barátságban is fontos a külső a legtöbb 10/8-as vagy feletti lánynak! de jól van, ezt is lelehet nyelni, mert egy jó csaj nem mutatkozhat még haverként sem egy kövér srác mellett, de az hogy kicikizik, kinevetik a barátnőikkel őket az már gáz! jól van ez egy szélsőséges eset, de mindegyik lenézi, és magában teljesen lelúzerezi a srácot, nemértem..2015. júl. 7. 23:57
1/10 anonim válasza:
csak rossz helyen keresgélsz! csak a ri*bancok csinálnak ilyet
2/10 anonim válasza:
Mi is lenézzük meg csikizzük a ronda lányokat pedig csak 10/7-8 vagyok
3/10 A kérdező kommentje:
nemigaz, én még a 180 kilós lányt sem nézem le, nem nevetek magamban rajta! sőt még azt gondolom, hogy ez egy rendesebb lány, mint ezek a sminkes, plázacicák, DE ettől függetlenül mint lány nem tetszik, és nem járnék vele, de mint embert megtisztelem azzal hogy nem nézem le, ha kérdez valamit ugyanúgy viszonyulok hozzá mint egy átlagos lányhoz viszonyulnék
2015. júl. 8. 00:03
4/10 anonim válasza:
A mi osztályunkban van egy fiú aki eléggé kiesik a többi 14 közül, elég magas, és kicsit ducibb, de az osztály/suli/város két "legmenőbb csaja" nagyon jóban vannak vele, meg az osztályban a többi lány is. És tényleg nem az, hogy nem cikizzük vagy ilyesmi, hanem egyenesen kedveljük, szeretjük, mert vicces és lehet vele beszélgetni.
5/10 anonim válasza:
Sajnos olyan hülye felfogású világban élünk hogy sok embernek CSAK a külsőségek számítanak-.-az embetek sajnos nem figyelnek egymásra és nem hajlandóak oda figyelni az IGAZI értékekre.
"Ne ítélj , hogy ne ítéltess"
Peace!
6/10 anonim válasza:
#5 ös :D Ne felejtsd el hogy mindig vannak kivételek igaz ? ^^ Pl barátnőm :D
7/10 anonim válasza:
A jóképű fiúk is lenézik és kicikizik a ronda lányokat. Szóval nincs miről beszélni :D Nyilván vannak kivételek mindkét oldalról, azt hiszem ezt mondanom se kell
8/10 anonim válasza:
#6-os! Igaz! Tisztelet a kivétlnek! $)
9/10 A kérdező kommentje:
a jóképű haverom sem nézi le egyiket se, csak nyilván nem mondja azt hogy "nézd, de jó csaj!" sokat lógok vele, és van értékrendje, nem az a fajta akiről beszélek, pedig minden ujjára jut 10 csaj, de ő le is rázza felszíneseket, mert nagyon sok az :D kivétel mindig van, csak ha az arányokat nézzük elég elhanyagolható számmal..
2015. júl. 8. 13:07
10/10 anonim válasza:
nem tudom hogy hányasnak értékelnél engem egy 10-es skálán, de én nem nézem le abszolút azt aki nem olyan helyes. ha normális akkor a barátság alap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!