Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép lányok, miért nézitek le a csúnya srácokat?
Figyelt kérdés
minden suliba vannak menő csávók és "nyomik" is, pl gondolok a dagi srácokra, vagy a szemüveges sovány gyerekekre! ezeket miért nevetitek ki, és nézitek le úgy hogy nem is ismeritek őket? nem arról van szó, hogy barátkozzatok velük, csak csupán vegyétek emberszámba!2015. jún. 2. 20:56
1/12 anonim válasza:
Szemüveges, vékony srác vagyok, de még semmilyen szép lány nem nézett le (sőt...), és ettől nem vagyok nyomorék. (sajnálom azt, aki szerint a szemüveg / kontaktlencse miatt nyomorék lesz valaki)
2/12 A kérdező kommentje:
ezt azért mondtam, mert én is ilyen vagyok és úgy érzem semelyik lány sem néz emberszámba, ugyan nem mondják a szemembe de látszik..
2015. jún. 2. 21:03
4/12 anonim válasza:
Én pl. sosem néztem le csak kinézet miatt senkit. Mindenkivel szívesen elbeszélgettem. De aztán mindig az volt, hogy vérszemet kaptak és kimutatták a foguk fehérjét (hogy járni vagy szexelni akarnak). Innentől nem tudtam mit kezdeni velük, mert én azt meg már nem akartam. tök jó meg minden, hogy el tudunk beszélgetni, emberszámba van mindegyik véve, de nem értékelik... nem értékelik, hogy valóban az Embert, mint magát, gondolkodó lényt, a Személyiséget látom bennük, az érdekes beszélgetőpartnert... és a farkuk nem érdekel. Soha nem én tehettem róla, hogy túlléptek egy bizonyos határt és megsértődtek rám, amikor megmondtam, hogy nem. Pedig emberszámba voltak véve.. az egy más tészta, hogy nem pasiként, de a tiszteletet megadtam. Ha valaki nem tetszik külsőre, de a belső miatt kedvelem, jó haverom lehet, de csak haver... és ezt nem akarják megérteni. Hogy hasznos a meztelencsiga nyála, de megfogni akkor sem akarja az ember. Durva hasonlat, de valahogy így.
5/12 anonim válasza:
nem nézik le de ha félénk vagy akkor nem nagyon tudnak veled mit kezdeni
6/12 A kérdező kommentje:
nem arról beszélek, hanem ha egy ismeretlen lánnyal szembemegyek pl folyosón már látszik a tekintetéből hogy egy lúzer senkinek gondol
2015. jún. 2. 21:20
7/12 anonim válasza:
en speciel arra varok hogy egy udvaroljon...egyszer megkerdeztem egy ilyen sracot hogy az ilyen fiuk miert nem kezdemenyeznek es azt mondta hogy nem mernek mert ugy gondoljak nincs eselyuk..de nalam meg a menobbek is felenkek ugyhogy ez az allapot tarthatatlan..
8/12 anonim válasza:
Nekem például semmi bajom a "csúnya" srácokkal, de nem tetszik ez a skatulyázgatás...
Attól, hogy valaki nem feltétlen a lefotogénebb ember a világon, nem feltétlen nézi le senki, csak az olyanok, akik olyan Barbie babásan kívül szépek- belül semmi...
Szerintem még aranyosak is a nem Topmodell leszek! (Férfiváltozatban)-be illő srácok :)
9/12 anonim válasza:
Ez később változni fog nyugi. De amíg vesztesnek érzed magad az is maradsz. Én a dagi srác voltam akit kb 75féle képen lehetett csúfolni. Rájöttem hogy nem fontos, hogy mások mit gondolnak. Kivétel azok akik számítanak. Nem fogytam le. Elfogadtam magam. Napi szinten sokszor elmondtam magamba, hogy jó pasi vagyok, szeretem magam addig míg el nem hittem és már tudom, hogy úgy van. Azóta olyan csajokat szedek össze akiket még a "menő srácok" se tudnak... Csak el kell hinni, hogy nem vagy vesztes hiába jönnek a negatív visszajelzések, pár hónapon belül a pozitív gondolkodás megváltoztatja pozitívirányba az életed.
10/12 A kérdező kommentje:
utolsó: a kisugárzásról beszélsz meg a magabiztosságról?
2015. jún. 3. 11:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!