Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alap, hogy a férfiak már az ismerkedés első pár napjában a szexről ennyit beszélnek?
Volt egy hosszú párkapcsolatom ami éveig tartott, neki sem az első héten dobtam oda magam, előtte ismerkedtünk, sokat találkoztunk. Kicsit több mint fél éve vége a kapcsolatnak és úgy látom, hogy olyanról szó sem lehet, hogy esetleg megismeritek egymást, egy hónapig kb találkozgattok aztán utána döntitek el, hogy hogyan tovább. Ha te kapcsolat/ szex előtt meg szeretnéd ismerni a másikat akkor te már nem vagy elég érdekes, régi módi vagy. Beszélgettem nálam fiatalabbal, velem egykorúval, idősebbel és mind kb csak a szexről beszél. Semmit sem tud rólam de már mennek a szexes poénok, mit csinálna velem, mikor ugrunk fel egymáshoz? Hiába szögezi le az elején az ember, hogy párkapcsolatot keresel mert te nem vagy az a szexkapcsolatos fajta.
Mit rontok el mindig?
Válogass tovább, senki nem mondta, hogy könnyű normális párt találni.
Nyugodtan küld el az ilyen suttyokat. Semmit nem veszítesz.
Egyaltalan nem alap. Velem sosem tortent ilyen, pedig en is voltam Tinderen par honapig. Lehet, hogy mas generacio vagyunk? En 27-37 korul kerestem.
Mondjuk ezen az "odadobom neki magam"-on kicsit elgondolkodhatnal, ezt az osregi nezetet el kellene mar felejteni.
Csak az beszel ennyit a szexrol, akinek rosszul megy, vagy total nincs az eleteben, nem magabiztos a temaban.
Az ember magarol mindig azt emeli ki ennyire tukmalosan, amiben nem biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!