Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok mit szólnátok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit szólnátok, ha a pasik hirtelen elkezdenének úgy viselkedni, mint ti, nők a társkeresés és randizás során?

Figyelt kérdés

Pl.:

- hirtelen kikötnék, hogy náluk kevesebbet kereső nővel nem jönnek össze, mert "nem akarnak senkit eltartani"

- maguknál képzettebb nőt fogadnának csak el, hogy "lássák, hogy az illető ambíciózus, tart valamerre"

- randin elvárnák, hogy a nő fizessen, mert "az a nő dolga", viszont ha kb. a 6. randin beszállnának a költségekbe, már az orrotok alá dörgölnék, hogy ők milyen erős és független férfiak

- két hónapig túráztatnak titeket, és mikor más szexelni akarnátok, a férfiak még játszmáznának pár hétig, mert értük meg kell küzdeni

- egy idő után ghostingolnának, és ha számon kérnétek, hogy legalább meg kellett volna beszélni a szakítást, arra hivatkoznának, hogy egyszer régen egy csaj szakításkor csúnyán beszélt velük, ezért joguk van szó nélkül lelépni.

2020. okt. 4. 08:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
82%
Kezdjük ott, hogy sztereotípia vagy. Mai világban simán kereshet többet a nő, ha ilyan a szakmája. Diploma sem kötelező.
2020. okt. 4. 08:56
 2/15 anonim ***** válasza:
83%

Nyugodtan viselkedhetnének úgy mint én.

Meg szoktam mondani az igazat, nem hülyítek senkit.

2020. okt. 4. 09:00
 3/15 anonim ***** válasza:
85%

Tekintve, hogy egy sztereotípiára építesz, ami sokakra nem igazak (például rám se), így nincs sok értelme az elképzelt szituációnak.

A nőknek nincs egy tömeges viselkedésformája, ami mindenkire igaz lenne.

22/L

2020. okt. 4. 09:03
 4/15 anonim ***** válasza:
88%

Ha úgy viselkedik, mint én, nincs gond. Az első randin a férfi fizet, a másodiktól felváltva szoktunk, akkor ez azt jelentené, hogy nekem kéne az elsőn. Rendben van, ha szerepcsere van és igazi egyenlőség, ezt benyelem, hiszen egyenlően jövünk ki, csak a sorrend változott. Nézzük tovább.

Ha ő többet keres és ezért nem kellek neki, így jártam. Nekem van három diplomám, nem várom el a diplomát, de akkor ha minden az egyenlőség jegyében van, innentől én is elvárhatom, igaz? És nekem saját lakásom van, amit szintén nem várok el senitől, de akkor mostantól azt is, hiszen egyenlőek vagyunk, igaz?

Ha ő egy félisten testével rendelkezik és ezért nem kellek neki átlagos nőként, ez is rendben van, eddig is így volt. Viszont én heti 4x edzem és egészségesen étkezem. Eddig jó volt nekem az aputestű férfi is, aki chipset zabál, csak szeressen, most már, hogy férfi és nő egyenlően vár el, elvárhatom én is az edzős pasit? De jó, eddig ilyen még nem volt :-)

Nagyon helyes, ha várunk pár hónapot, végre nem csak nekem kell ezért küzdeni, hanem a férfi is becsülné magát annyira hogy nem fekszik össze bárkivel érzelmek nélkül. Ezzel máris megnyerne magának. Imádnám, ha várakoztatna két hónapig!!!!

Eddig én a belső értékek alapján szűrtem főleg, most már engem is ez alapján fognak és nem a seggemet nézik? Itt a kánaán! Végre értékes lesz a műveltségem, stlílusom, humorom....minden amire büszke vagyok.

Soha nem ghostingoltam senkit, engem már több pasi is. Most már akkor én is ghostingolhatok?

Röviden: imádnám, ha a pasik úgy állnának a nőzéshez, mint én a pasizáshoz. Végre korrekt beszélgetések, korrekt randik, korrekt elutasítások. És egy őszinteségene alapuló párkapcsolat. Eddig csak vágyálmok, de most....na, mikor jön már el ez a világ????

2020. okt. 4. 09:13
 5/15 anonim ***** válasza:
85%

Oké, én meg úgy, mint a férfiak. Odamegyek egy top pasihoz, és ha azt mondja, hogy ne haragudjak, de van barátnője, akkor elmondom minden xar szemétnek.

Ha meghívlak egy kávéra, az a minimum, hogy hazafelé kinyalsz a kocsiban. Vagy mehetsz haza az erdő széléről gyalog. Ugye, érted?

Azt hazudom mindenkinek, hogy ő életem szerelme, miközben felkínálkozok minden haverjának, és aki hagyja, azzal szexelek is.

Szex közben csak a saját élvezetem érdekel. Ha te nem élvezel el, miközben az a megtiszteltetés ért, hogy kinyalhatsz, az a te bajod. De ha panaszkodsz, akkor duzzogva odavetem, hogy az exem kétszer is elélvezett ilyenkor, és ÉN mindent ugyanúgy csinálok.

Védekezés egyedül a te dolgod, pont lexarom, ha gyerek lesz.

Lehet, hogy muszájból egy darabig odacuccolok, de azon kívül, hogy részben beszállok a rezsibe, többre ne számíts. Ki kell szűrni a gold diggereket. A tisztító szert te használod, a te költséged. A gyereket te pelenkázod, az is. Különben is tudhatnád, hogy mennyibe kerül egy új alkatrész a kocsiba vagy a gamer pc-be.

Ja, és ha beleunok a sírásba és az esti pelenkázásba, otthagylak a gyerekkel, mint a xart, te meg foglald imába a nevem, ha rendszeresen utalok 25 ezret, és két havonta egyszer egy délután elviszem a gyereket. Közben mindenkinek panaszkodok, hogy tönkretted az életem, nem is akartam gyereket, csak a gyerektartásra hajtottál, abból dőzsölsz Ibizán.

De ha meg akarsz tartani, akkor jó, ha észben tartod, hogy Brad Pitt elmúlt 50 éves, és így is jobban néz ki, mint te. Az orálnál csak az anál izgat jobban, szóval felcsatolom a kis játékszerem, te meg a kedvemért igazán kibírhatsz ennyit, ha tényleg szeretsz. De ha nem...Hát majd megadja más.

Nem tetszik? Kit érdekel? Amíg van prosti, aki pénzért kielégít, kinek kell egy hisztis pasi, akinek semmi se jó. Inkább örülj, ha nem verlek, mert megtehetném. Ugye, milyen rendes vagyok?

2020. okt. 4. 09:21
 6/15 anonim ***** válasza:
90%
Amit leírtál, annak jórésze mindenféle társas kapcsolatban működik normális embereknél, nem csak társkeresésben. Például értelmes ember ha MEGHíV valakit akkor normális, ha ő fizet. Elhívod sörözni a havert, fizetsz neki 1-2 korsóval. Ez tök normális dolog és nem kezdessz el hisztizni, hogy fizesse má' ki a felét! Például. Szóval nem csak a nőkhöz nem értessz, hanem senkihez.
2020. okt. 4. 09:40
 7/15 anonim ***** válasza:
3%
Természetesen egy nőnek sem kellenének ilyen férfiak, a játszmázást leszámítva, mert azt a nők is elvárják a férfiaktól.
2020. okt. 4. 10:13
 8/15 anonim ***** válasza:
15%
depiöngyilkosok lennéneek, ez nem túl bonyolult. :D
2020. okt. 4. 11:24
 9/15 anonim ***** válasza:
86%
Most akkor úgy viselkedne, mint az általád vázolt sztereotípia, vagy úgy, mint én? Mert ha az utóbbi, annak kifejezetten örülnék.
2020. okt. 4. 12:08
 10/15 anonim ***** válasza:
22%
Juj! De kissebségi komplexusai vannak valakinek!!! Vagy nagyon a tyukszemére képtek?
2020. okt. 4. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!