Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, őszintén miért jelent ismerkedésnél a szemetekben hátrányt az, ha a lánynak szfinx macskája van?
A fajta szerintem már mindegy, sok férfi nem szereti a macskákat. Vagy legalábbis ezt mondják.
11 évbe telt, mire sikerült rábeszélni a férjem, hogy fogadjunk be egy cicát, végül a gyerekek miatt adta be a derekát. Elmondanám, hogy azóta vele alszik és ő mondja mindig, ha vacillálok, hogy igenis vegyünk a jó minőségű tápot és vegyünk neki laktózmentes tejfölt nasinak, stb. 😄 Sőt, a második cica lehetőségét is ő vetette fel.
Nekem két macskám van. Nem szfinx, sima utca vegyes. Ha bárkit zavar, hogy itt vannak velem, megtalálja az ajtót. Barátoknak, ha itt vannak teszek annyi kedvezményt mert az senkinek a kényelmét nem sérti, hogy kizárom őket a nappaliból ahol a vendégek vannak. De nekik így is van elég helyük játszani, ott az álom és az étel és víz. Nehogy már a szerencsétlent betuszkold a hordozóba ki tudja mennyi időre, egy ismeretlen faszi miatt, akivel vagy alakul valami egyszer, vagy nem.
Aztán a szerencsétlen macska a hordozóban éli majd az életét, ha komolyra fordul köztetek a dolog?
Olyan párt kell találni, akinek nem gond a macska. Az, hogy együtt élsz egy állattal olyan mintha gyereked lenne. Gyakorlatilag mikor befogadtad vállaltad a vele járó dolgokat, ami nem merül ki az etetés, almozás, szeretés háromszögben.
Ha valakinek nem tetszik a házban tartott állat, azt nem kényszerítheted semmire. Teljesen jogos, hogy ott hagy. De a szerencsétlen macskát se kényszerítsd egy hordozóba, csak mert megteheted.
Ha osszekoltozol a pasival akkor mi lesz? Orokre szamuzod a hordozoba vagy kidobod?
Ossze se jonnek azzal aki nem allatbarat.
Mióta az eszemet tudom mindig is volt cicám 😍 paromat mikor megismertem, közölte ő nem szereti őket ! Hat sajnálom, nert ez a csomag resze 😋 ha én kellek ők velem együtt jarnak.
Kiderült inkább nem ismerte őket, mára már imadja őket, 4 cicával élünk együtt. Ebből kettőt már ő fogadott be 😍 .
Ha elég erdekes leszel valakinek nem számit a cica , es ne zard el.
Ismerjek caak neg őt is, és fogadják el !!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!