Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok mit szólnátok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit szólnátok, ha a pasik hirtelen elkezdenének úgy viselkedni, mint ti, nők a társkeresés és randizás során?

Figyelt kérdés

Pl.:

- hirtelen kikötnék, hogy náluk kevesebbet kereső nővel nem jönnek össze, mert "nem akarnak senkit eltartani"

- maguknál képzettebb nőt fogadnának csak el, hogy "lássák, hogy az illető ambíciózus, tart valamerre"

- randin elvárnák, hogy a nő fizessen, mert "az a nő dolga", viszont ha kb. a 6. randin beszállnának a költségekbe, már az orrotok alá dörgölnék, hogy ők milyen erős és független férfiak

- két hónapig túráztatnak titeket, és mikor más szexelni akarnátok, a férfiak még játszmáznának pár hétig, mert értük meg kell küzdeni

- egy idő után ghostingolnának, és ha számon kérnétek, hogy legalább meg kellett volna beszélni a szakítást, arra hivatkoznának, hogy egyszer régen egy csaj szakításkor csúnyán beszélt velük, ezért joguk van szó nélkül lelépni.

2020. okt. 4. 08:46
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

5 Ez ott bukik, hogy a nők meghalnának, ha nekik kéne odamenni a férfihoz és villantani, hogy meghódítsák.

6 te nem érted a kapcsolatokat. Egy haveri meghívást simán viszonoz a haver. Egy randinál alapelvárás, hogy a férfi fizessen, hódítson, teperjen.

2020. okt. 4. 13:09
 12/15 anonim ***** válasza:
Akkor a te kérdésed ott bukik, hogy a nő nem fog teperni tehát nem lesznek párkapcsolatok. Yipeee!
2020. okt. 4. 13:15
 13/15 anonim ***** válasza:
91%
11: Én a haverokat sem úgy szoktam meghívni, hogy "na akkor majd visszahív". Lehet, de ha nem , akkor sincs semmi. Lehet, hogy 5 év múlva, lehet, hogy soha. A nőkhöz is így kéne hozzáállnod, mindenféle elvárás nélkül. Nem azon befeszülni, hogy "hűha, fizettem 3 kólát, akko' mé'nem lesz második randi". Vagy lesz, vagy nem. Ez ilyen.
2020. okt. 4. 13:24
 14/15 anonim ***** válasza:
91%

"Egy randinál alapelvárás, hogy a férfi fizessen, hódítson, teperjen."

Nem alapelvárás. Engem egy férfi sem hívott meg még soha semmire, a saját fogyasztásomat mindig is magamnak szoktam fizetni, és nem egy randin vagyok már túl.

34/N

2020. okt. 4. 15:57
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát, öregem, 5-ös jobban leírta, de nekem is az járt a fejemben, hogy meg kellene tapasztalnotok az ellenkező nem szemével. Egy szerepcsere nagyjából így nézne ki, és ez most ugyanaz a sarkított sztereotípia lesz, amit te írtál, szóval ha elképzeled, amit írok, akkor átérzed, nekünk milyen volt a tiédet olvasni.

- Utcán, bármikor odamehet hozzád valaki azzal, hogy tetszel neki és nincs-e kedved randizni. Ehhez jó képet kell vágni, különben te vagy a bunkó. Mindegy, hogy épp megbuktál, kirúgtak, beteg vagy, beteg a családtagod, elpusztult a kutyád, neked udvariasnak kell lenned egy vadidegennel, aki belemászik az aurádba, mert neki csajozni van kedve.

- Ha elutasítasz egy nőt, minden visszautasítást meg kell indokolnod. Vigyázz, hogy jó indok legyen, mert a nő fenntartja magának a jogot, hogy eldöntse, elfogadja-e.

- Ha elutasítasz egy nőt, de egy másiknak igent mondasz, el kell magyaráznod az előzőnek, miért nem őt választottad, amikor hamarabb jelentkezett, tehát előjogai vannak. Normális indokot, udvariasan!

- Eleve nagyon vigyáznod kell, mert a legtöbb nő erősebb lenne, mint te, és egy ismeretlent kockázatos felidegesíteni, ha erősebb.

- Netes társkereső. Huszonöt évesen alap, hogy 40-50 éves nők is rád írnak. Majd megírják, hogy felszínes pöcs vagy, ha csak a kort nézed.

- Ha mégis bejön a 15 évvel idősebb nő, mindenki téged fog szidni a hátad mögött, hogy biztos pénzért vagy vele. Őt senki nem fogja szidni, hogy "biztos pénzzel pasizik".

- Egy nő sem fog rád írni, ha többet keresel vagy magasabb a végzettséged, mert akkor "nem fogsz felnézni rá."

- Komoly kapcsolatban. Szeretnél összeházasodni a barátnőddel? Várj, amíg ő eldönti, akarja-e. Neked nem szabad felhozni, mert a saját barátaid is téged csesznek le, hogy szánalmas vagy.

- Esküvő. Itt végre kiélheted magad, hiszen gyerekkorodtól azt nyomja a média, hogy ez minden kisfiú álma, ami a gyakorlatban annyit jelent, hogy mindent neked kell szervezned, a menyasszonynak csak el kell jönnie.

- Gyerekvállalás. Ő megszüli, de a többi a te dolgod, fél év múlva visszamegy dolgozni. Innentől ugyanazt a munkát végzi, amit eddig, de most már dicséret jár érte, hiszen családot tart el. Te lemondasz a karrierről, alacsonyabb pozícióba vesznek vissza, tehát még inkább legyél hálás, mert ő a családfenntartó. Te oldd meg, hogy elviszed a gyereket óvodába, elhozod, táppénzen maradsz vele, fejben tartod az iskolai dolgait, mellette ledolgozod a napi nyolc órát. A párodat ne zavard ilyenekkel, hiszen ő dolgozik, napi nyolc órát!

- Sajnos váltok. Innentől a gyerek dolgait egyedül intézed, még amit megcsinált eddig a párod, az is a te dolgod. Ha kéthetente elviszi magához és fizet rá havi harmincezret, a saját anyád is őt fogja dicsérni, hogy milyen gondos szülő. Ha úgy dönt, vállal az új kapcsolatába is gyereket, minden további nélkül csökkentheti a gyerektartás összegét. Ha neked születik új gyereked, természetesen nem mondhatod, hogy küldjön többet a Józsikára, mert neked már Pirikét is el kell tartani.

Még egyszer: ez egy sztereotípia, épp mint amit te írtál. Az általam ismert pároknál szerencsére nem így van, azért írtam, hogy lásd: mindenkinek megvannak a nehézségei, de jó esetben az értelmes emberek ezt megbeszélik egymással.

2020. okt. 4. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!