Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Foleg lanyoknak (de ha fiu is hozzaszol, az is oke, persze): holgyek, mi okozza azt, hogy az “atlagos” fiukkal egesz egyszeruen nem kivantok kapcsolatba lepni netes tarskeresokon?
Annyiszor tema volt mar es en valahogy sosem lattam (no reszerol) tisztan leirva, kit keresnek ilyen feluleteken. En meg csak fel eve vagyok fent, mar jobbra huztam kb. 500 not, abbol (aki nem robot es whatsapp-ra hiv) 3-4 volt, akivel osszejott volna a match (facebook-tarskereso). Elvileg tok jonak gondoltam, mondom, ha mas nem, a kornyekbeli 100-200 lany kozul nehannyal csak tudok talalkozni. Eredmeny: 0! Nem is lenne gond, de baratom sem tud semmit osszehozni ott evek ota. Pedig, bar nem latszik a profiljan, jol keres es sikeres tudomanyos palya all mogotte (es elotte) 35 evesen. Nekem is volt mar a “valosagban” nehany baratnom. Szoval, miert nem adtok eselyt, mi jatszodik le bennetek, mikor egy normalis kepekkel rendelkezo srac kivancsi Ratok? Mit vartok, kit akartok ott talalni? Nincs bennem harag egyebkent, ket okbol. 1: minden no igy csinalja (mar olyat is szivezek, aki nem tetszik igazan es objektive nem is szep, hatha…); 2: ti tudjatok, mit szeretnetek…
Nincs nev, nincs kellemetlenseg, kerlek, oszinten valljatok mar meg!
Nekem van szvsz kifejezetten ronda férfi ismerősöm, akinek Tinderen lett nője. Többször is. Bár tény, nem szép egyén, de baromi jó karakter, jó a társaságában lenni, soha nem volt megkeseredett, vagy bármi ilyesmi, és isteni humora van. Nyilván ez a profiljában annyira nem jön át, de mégis tudott fordítani, amint valaki szóba állt vele. Nyilván nem volt sok ilyen nő, meg egyik se top modell, de ápoltak, csinosak, kedvesek. És össze is jött neki. Igazából amióta ismerem, ami lassan 2 évtizedet jelent, soha nem volt tartósan szingli. Max egy év volt, ami teljesen kimaradt, de egy 8+ évnyi, csúnyán végződő kapcsolat után nem csoda.
Ellenben van olyam férfi ismerősöm, aki full átlag, sőt, kicsivel felette, mióta segítettünk neki stílusban is összekapni magát, nos, neki 0 siker. 6+ éve ismerem, azóta szingli. Borzalmasan negatív, néha hullámokban a nőgyűlölet is előficcen, semmi humor, vagy kommunikációs készség idegenekkel. Hiába lett 1-2 match, kb azonnal vissza is vonták, amint megszólalt.
Nagyon-nagyon köszönöm a választ privátban is adó hölgyeknek, időt és gondolatokat nem kímélve írtak már! Egyikük szerint a fő probléma, hogy egyik-másik képem előnytelen. Van, amelyiken nem “őszinte” a mosoly (ezzel magam részben értenék egyet, de elfogadom a véleményt), valamint lehetnének igényesebb, kicsit jobban kivitelezett képek. A másik gond, hogy be kellene mutatkozni konkrétan, mennyire szeretek színházba járni, mit nézek vagy olvasok pontosan (ezzel sem értek feltétlenül egyet, mert nekem kedvencem a Zabhegyező, de a legjobb barátom nem bírta olvasni). Persze, ha bicajozok, ott nem ártana ismertetni a szintemet talán. Ezen kívül elmondta, valóban minimum átlagos, de kicsit felette is vagyok szerinte és elég jó alakom is van, de mindezt úgy kéne bemutatni képen is, mintha “állásinterjún” szeretném eladni magam. Ebben is lehet valami talán.
Másikuk egyetért velem abban, hogy a hobbik, amiket megadtam (olvasás, színház, sport) nem igazán kívánják meg, hogy feltétlenül részletezzem, mert feltehető, hogy alapvetően nyitott vagyok és sportos is ahhoz, hogy ebbe sok minden belefér. Képeim alapján kifejezetten jó benyomást tettem Rá (alak, arc). Szépséghiba, hogy kicsit kopaszodok, pedig bíztam benne, hogy ez annyira nem is látszik (nem szégyellem, persze, nem is vészes). Ő nem érti, miért nincs legalább egy kis sikerem, a maga részéről velem ismerkedne, pedig kicsit válogatós.
Tehát így. Köszönöm mégegyszer a segítséget! Remélem, nem volt egy rossz összefoglalás. Ahogy az első Hölgy írta, nem mindenkinek való ez a világ, ide nagyjából csak megkomponált, kifejezetten előnyös képekkel érdemes belépni. Ebben lehet valami. Másikuk szerint nincs nagy gond a képeimmel, sőt, ő adna esélyt simán, ha nem volna társa. Tehát mindent összevetve, eddig azt tudtam leszűrni, hogy minimum átlagos vagyok (de kicsit afelett, ha szabad így összegeznem), valaki szerint nem elég konkrétan, némi “fura és előnytelen” képpel, más szerint kellően behatárolva a hobbikat, egész jó képekkel alátámasztva mutatkozom be. Alapvetően mindkettejük adna egy esélyt valószínűleg, ki határozottan, ki némi kritikával. Ehhez képest, sajnos, a valóságban már biztosan sok-sok száz lányt “szívezve” nem dobja vissza a labdát gyakorlatilag senki. Különös, de ez van, ezt, úgy tűnik, el kell fogadnunk nekünk, fiúknak. Talán felrakok majd kicsit “profibb” képeket, de nagyon nagy bizalmat nem fűzök mindehhez se. Beteggé se tesz, már minden különösebb remény nélkül lépek fel az oldalra, jobbra húzok 20-30 lányt és megvan a napi adag próbálkozás. Nem vesztek semmit, igaz, nem is nagyon nyerek, de ki tudja, talán a kétezredik… na, jó hosszú lett, remélem, jól foglaltam össze a tapasztalataimat, végül egy apró történet, ha valaki képes még olvasni. Van egy ismerősünk, 37 éves a férfi, azt tudom. Van egy párja, akivel látszólag alig illenek össze, még jól ismerve őket is ez a benyomásunk. Nem tudtuk elképzelni, két ilyen különböző karakter hogy a fenébe került össze. Kérdésre elmondta, hogy társkeresőn: a férfi fenn volt, a nőt pedig ismerősei tették fel. Mikor utóbbiak meglátták a férfit, gondolták, ő jó lesz a barátnőjüknek. Hogy honnan gondolták, sejtesünk sincs (a nőt, szabadjon így fogalmazni, sokkal “jobbnak” tartjuk). 4-5 éve együtt vannak. Szóval, így (is) működik. A hölgy “magának, magától” talán sose választja ezt a férfit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!