Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Foleg lanyoknak (de ha fiu is hozzaszol, az is oke, persze): holgyek, mi okozza azt, hogy az “atlagos” fiukkal egesz egyszeruen nem kivantok kapcsolatba lepni netes tarskeresokon?
Annyiszor tema volt mar es en valahogy sosem lattam (no reszerol) tisztan leirva, kit keresnek ilyen feluleteken. En meg csak fel eve vagyok fent, mar jobbra huztam kb. 500 not, abbol (aki nem robot es whatsapp-ra hiv) 3-4 volt, akivel osszejott volna a match (facebook-tarskereso). Elvileg tok jonak gondoltam, mondom, ha mas nem, a kornyekbeli 100-200 lany kozul nehannyal csak tudok talalkozni. Eredmeny: 0! Nem is lenne gond, de baratom sem tud semmit osszehozni ott evek ota. Pedig, bar nem latszik a profiljan, jol keres es sikeres tudomanyos palya all mogotte (es elotte) 35 evesen. Nekem is volt mar a “valosagban” nehany baratnom. Szoval, miert nem adtok eselyt, mi jatszodik le bennetek, mikor egy normalis kepekkel rendelkezo srac kivancsi Ratok? Mit vartok, kit akartok ott talalni? Nincs bennem harag egyebkent, ket okbol. 1: minden no igy csinalja (mar olyat is szivezek, aki nem tetszik igazan es objektive nem is szep, hatha…); 2: ti tudjatok, mit szeretnetek…
Nincs nev, nincs kellemetlenseg, kerlek, oszinten valljatok mar meg!
Én azokkal nem álltam szóba, akiknek nem volt semmi a profilján, ami felkeltse az érdeklődésemet (nem, erre bármilyen helyes pofi sem elég, nem véletlenül nem ismerkedem utcán vadidegenekkel mindenféle kontextus nélkül), vagy tényleg vállalhatatlanul rondának találtam, vagy volt valami a profilján valami, ami kizárta: pl. dohányzik, nagy bulizós, gyereket akar, utálja a kutyákat, stb.
Akit érdekesnek találtam, nem volt bűn ronda és igénytelen, és nem volt a profilján megemlítve kizáró tényező, annak én adtam egy esélyt legalább beszélgetni.
A netes társkeresessel nekem az a bajom, hogy a pasik borzasztó képeket töltenek fel magukról és sokszor rosszabbul néznek ki ott, mint eloben. A másik, hogy nem derül ki milyen ember is ő.
Az autentikussag veszik el az egészből. Csak a szép meg a jó oldalát mutatja magából.
Még nem próbáltam a társkeresőzést, de minden bizonnyal az lehet, amit a 12. írt.
Relatíve sok pasi tetszik élőben, viszont ennek elenyésző hányada tetszene digitális formában, egy pocsék fotóval, mert vagy nem fotogén (pedig amúgy helyes lenne), vagy idétlen/használhatatlan/gáz képet rak fel magáról, és ez elvenné a kedvemet. Eddig akikbe beleszerettem a való életben, kb egyikük sem volt fotogén, FB-ra is elég vacak képeket töltöttek fel magukról, tehát ha őket először online formában látom, biztos nem keltik fel az érdeklődésemet.
A másik az lehet, amit a 11. írt, hogy az adatlapján olyanokat ír magáról, ami egyszerűen kizáró tényező az adott nőnél, vagy röhejes dolgokat ír, nem tud helyesen írni, mittomén.
Emellett meg ja, ahogy szintén írták előttem: ez a tű a szénakazalban kategória. Rengeteg nagyon gázos alak zaklatja az embert, főleg lyukvadászok, teljeskiőrlésűek, házas vén faszik, alkeszok stb, hát a francnak van kedve ezekkel foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!