Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Foleg lanyoknak (de ha fiu is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Foleg lanyoknak (de ha fiu is hozzaszol, az is oke, persze): holgyek, mi okozza azt, hogy az “atlagos” fiukkal egesz egyszeruen nem kivantok kapcsolatba lepni netes tarskeresokon?

Figyelt kérdés

Annyiszor tema volt mar es en valahogy sosem lattam (no reszerol) tisztan leirva, kit keresnek ilyen feluleteken. En meg csak fel eve vagyok fent, mar jobbra huztam kb. 500 not, abbol (aki nem robot es whatsapp-ra hiv) 3-4 volt, akivel osszejott volna a match (facebook-tarskereso). Elvileg tok jonak gondoltam, mondom, ha mas nem, a kornyekbeli 100-200 lany kozul nehannyal csak tudok talalkozni. Eredmeny: 0! Nem is lenne gond, de baratom sem tud semmit osszehozni ott evek ota. Pedig, bar nem latszik a profiljan, jol keres es sikeres tudomanyos palya all mogotte (es elotte) 35 evesen. Nekem is volt mar a “valosagban” nehany baratnom. Szoval, miert nem adtok eselyt, mi jatszodik le bennetek, mikor egy normalis kepekkel rendelkezo srac kivancsi Ratok? Mit vartok, kit akartok ott talalni? Nincs bennem harag egyebkent, ket okbol. 1: minden no igy csinalja (mar olyat is szivezek, aki nem tetszik igazan es objektive nem is szep, hatha…); 2: ti tudjatok, mit szeretnetek…

Nincs nev, nincs kellemetlenseg, kerlek, oszinten valljatok mar meg!

2022. ápr. 18. 07:35
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
95%

Én azokkal nem álltam szóba, akiknek nem volt semmi a profilján, ami felkeltse az érdeklődésemet (nem, erre bármilyen helyes pofi sem elég, nem véletlenül nem ismerkedem utcán vadidegenekkel mindenféle kontextus nélkül), vagy tényleg vállalhatatlanul rondának találtam, vagy volt valami a profilján valami, ami kizárta: pl. dohányzik, nagy bulizós, gyereket akar, utálja a kutyákat, stb.

Akit érdekesnek találtam, nem volt bűn ronda és igénytelen, és nem volt a profilján megemlítve kizáró tényező, annak én adtam egy esélyt legalább beszélgetni.

2022. ápr. 18. 08:56
 12/62 anonim ***** válasza:
96%

A netes társkeresessel nekem az a bajom, hogy a pasik borzasztó képeket töltenek fel magukról és sokszor rosszabbul néznek ki ott, mint eloben. A másik, hogy nem derül ki milyen ember is ő.

Az autentikussag veszik el az egészből. Csak a szép meg a jó oldalát mutatja magából.

2022. ápr. 18. 08:57
 13/62 A kérdező kommentje:
Tok jo, Koszi a valaszokat! Beljebb nem nagyon lettem azert. Tuti, hogy minimum atlagos vagyok, mert volt mar par baratnom (minimum atlagosak), ahogy irtam is. Baratom is hasonlo cipoben jar. Persze, most elvileg megint arrol van szo, hogy visszajelolnek a lanyok tobbeket (a “zaklatas” esetunkben nem jo kifogas, hiszen a match sem valosul meg). Ezek szerint mi ketten vagyunk azok, akik tobb szaz lanybol egynek se nagyon felelnek meg. Masik: ahogy leirtam, honapok utan vitt ra a kivancsisag, hogy kb. minden lanyt jobbra huzzak (~70 szazalekukat is neha). Semmi. Persze, bemutatkozasom nem egy stand up-szinvonal, a kepeimen viszont latszik, hogy normalis vagyok, semmi kulonos. Na, mindegy, igazabol most nagyjabol megint az derult ki, hogy az atlagos srac is megkapja a bizalmat. Most megrendult a vilagkepem, mert 30 eves tapasztalatommal szemben igazabol megiscsak nagyon ronda lehetek (viccelek, persze). Amugy a “valo eletben” is talalhatnek, de egyelore sem a munkam, sem a szabadidom (sem a szerencsem) nem sodor elem tul sok holgyet.
2022. ápr. 18. 09:35
 14/62 A kérdező kommentje:
Az a szoveg, hogy nem derul ki a ferfi profiljarol, milyen ember, hat… no comment. Maradjunk annyiban, hogy a nokerol se nagyon.
2022. ápr. 18. 09:39
 15/62 anonim ***** válasza:
100%

Még nem próbáltam a társkeresőzést, de minden bizonnyal az lehet, amit a 12. írt.

Relatíve sok pasi tetszik élőben, viszont ennek elenyésző hányada tetszene digitális formában, egy pocsék fotóval, mert vagy nem fotogén (pedig amúgy helyes lenne), vagy idétlen/használhatatlan/gáz képet rak fel magáról, és ez elvenné a kedvemet. Eddig akikbe beleszerettem a való életben, kb egyikük sem volt fotogén, FB-ra is elég vacak képeket töltöttek fel magukról, tehát ha őket először online formában látom, biztos nem keltik fel az érdeklődésemet.

A másik az lehet, amit a 11. írt, hogy az adatlapján olyanokat ír magáról, ami egyszerűen kizáró tényező az adott nőnél, vagy röhejes dolgokat ír, nem tud helyesen írni, mittomén.

Emellett meg ja, ahogy szintén írták előttem: ez a tű a szénakazalban kategória. Rengeteg nagyon gázos alak zaklatja az embert, főleg lyukvadászok, teljeskiőrlésűek, házas vén faszik, alkeszok stb, hát a francnak van kedve ezekkel foglalkozni.

2022. ápr. 18. 09:40
 16/62 anonim ***** válasza:
29%
Na, a nők megint megmagyarázták, hogy az ő életük milyen szörnyű, meg hogy amelyik férfi átlagos, az valójában mégis átlag alatti, és a férfi énképével van a baj, meg hogy orbitális hiba, ha egy férfi nem minimum 180 centi magas, vagy ha egy férfi "mindenkit" bejelöl. Vagyis mi ebből a tanulság? Csakis a férfi csinálhat mindig mindent szarul. Ha minél több nőt jelölsz meg, akkor mindegy neked, csak lyuk legyen, ha csak keveset, akkor mit válogatsz. Ha kezdeményezel, az a baj, ha nem kezdeményezel, az a baj. És a férfiakat hibáztató kommenteket mind felpontozzák. Bezzeg ha én leírom, hogy engem vékony fasziként miért a 80-90 kilós nők néznek meg, vagy hogy tanult emberként miért kellene szóba állnom cigány nőkkel, netán olyanokkal, akik 30-35 körül kb. 50-nek néznek ki, akkor le fognak pontozni, mert hogy merek én ilyeneket leírni. Egyébként a nők is megérnek egy misét, rengeteg az olyan a társkeresőkön, akinek nincs kitöltve az adatlapja, vagy nincs fent fényképe, vagy csak egy, vagy van több, de azok olyanok, hogy az egész képet betölti a hájas fejük, vagy csak a tükörben fotózzák magukat.
2022. ápr. 18. 10:36
 17/62 A kérdező kommentje:
16, lassuk be, kicsit durvan fogalmazol, de egyetertek. Ilyen szoveg, hogy latszik, nincs 180 cm… oke, ez lehet elvaras, de akkor te meg korrektebb vagy, ha azt kered, ne legyen kover (hisz azon inkabb tudna valtoztatni egy no, mint egy ferfi a magassagan), megis mintha a te elvarasod volna banto elso ranezesre. Szoval, nehez mit kezdeni a valaszokkal, miszerint bena az a kep, ami a kozossegi oldalon kap 70 lajkot (mindegy, most csak irtam valamit) es tudod, hogy joforman igazolvanykepnek is beillene. De ez nem jo a noknek. Az amugy igaz lehet, hogy a noket konnyebben “megfogom” eloben, ha alkalmunk van 10-20 percet kettesben beszelgetni. Csak a “mai vilag” erre nem nagyon ad eselyt, ha eppen nem sodor ilyen helyzetbe az elet veletlenul. Ezzel egyutt maga az arany zavaro kicsit, hogy nincs 0,5 szazalek no, aki talalkozni eselyt adna. A bemutatkozasok nem sok mindent ernek, irni lehet barmit. Nem is tudom, en miert huzok jobbra egy not, aki 3-4 kepet rak csak fel, mikor ez vica versa nekik mar nem eleg. Nehez mit kezdeni. Azert koszi a valaszokat igy is!
2022. ápr. 18. 10:46
 18/62 anonim ***** válasza:
100%
Nem használok társkeresőt, de egy személyes tapasztalatomat megosztom. A munkahelyemre érkezett egy új kolléga, aki a HR által ilyenkor szokásosan kiküldött köremailben szereplő képe alapján ugyanolyan semlegesnek tűnt, mint bárki más korábban, emellett a fb profilképe sem nyűgözne le. A személyisége, humora viszont nagyon megnyerő, hamar egy hullámhosszra kerültünk.
2022. ápr. 18. 10:47
 19/62 anonim ***** válasza:
27%
#17: Lehet, hogy durván fogalmazok, de legalább nyíltan, és nem ájtatoskodok, mint azok a női kommentelők, akik ugyanígy megsértik pl. a 180 centi alatti férfiakat, de közben teljesen normálisnak állítják be azt az elképzelésüket, hogy aki 180 centi alatti, az már nem is férfi, vagy hogy ha nem írnak neked vissza, akkor te látod rosszul magad (kvázi hülye vagy), és valójában csak egy átlag alatti szánalmas féreg vagy, aki örülhet, hogy egyáltalán ránéz valaki. Mert nagyjából ez jött le a női hozzászólók véleményéből. Kb. mindegyik női hozzászóló oda lyukadt ki, hogy csakis a férfi lehet a hibás, ha társkeresőn nem jön neki össze semmi, arról viszont mélyen hallgatnak, hogy ők meg valószínűleg a top 5ba tartozó pasik képeire csorgatják a nyálukat, és elhiszik, hogy nekik alanyi jogon jár Mr. Perfect, így az átlagos pasikat simán besorolják az átlag alattiak kategóriájába. Társkeresős tapasztalataim alapján a nők leginkább felfelé kaparnak, rajtam is látni, hogy sovány vagyok, erre a múltkor is jött egy lájk egy kövér cigánycsajtól... Meg néha olyan csajok néznek meg, hogy rámegyek az adatlapjukra, és tudod, mi a profilképük? Egy nagy, kövér fej, ami betölti az egész képet. Bravó. Egyébként annyit tudok mondani, hogy a társkeresőzés nem az átlagos (vagy átlag alatti) férfiak műfaja, komoly önbizalomromboló hatással bírhat ez az egész, mert azt érezheti a férfi, hogy ő milyen szar másokhoz képest, miközben nem ő értéktelen, hanem a nők válogatnak iszonyú kegyetlenül ezen a húspiacon. Egyszer írtam egy kétgyerekes, egyedülálló anyukának, hogy szimpatikus, és szívesen beszélgetnék vele stb. Tudod, mi volt a válasza? Egy rendszerüzenet jött, hogy "X. Y. nem akar veled beszélgetni". Volt egy másik csaj, 35 éves, neki is írtam, kérdéseket is feltettem, még csak el sem olvasta. Egy 3. csaj visszaírt, kb. tőmondatokban, aztán két ilyen üzenet után már nem reagált. És még csak azt sem mondanám, hogy topmodellek voltak, átlagos, de vonzó, normálisnak tűnő nők voltak. Amúgy az is röhejes, hogy az itteni nők azért is fikáznak téged, mert sok nőt jelölsz meg, hiszen ha csak keveset jelölsz meg, akkor hogyan növeld az esélyeidet? Plusz akkor abba kötnének bele, hogy mit válogatsz, főleg ha átlagos vagy.
2022. ápr. 18. 11:14
 20/62 A kérdező kommentje:
Igen, olvastam mar errol, a nok kep alapjan sokkal kevesbe kezdenek erdeklodni ferfiak utan, mint forditva. De igy akkor ez eleg veszett ugy annak, aki nem valami alompofa meg bombatest (most ez is jo kerdes, mert en nagyon sportos vagyok, 4 evig birkoztam is es ez latszik is a - nem kihivo - kepeimen, de nem vagyok elorebb vele. Igy, hogy a nok nemhogy nem akarnak talalkozni, de meg szot valtani se (100-bol egy se vegeredmenyben), nyilvan sosem tudjak meg, kedves, humoros vagyok-e, vannak amugy barataim is stb. Erdekes, de ez van…
2022. ápr. 18. 11:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!