Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik tarskereso appon van nagyobb esélyem egy komoly Párkapcsolatra?
Vagyis arra találni. Akik nem csak szex-barátság extrákkal kapcsolatot keres, akar?!.
Köszönöm n29
Majd ékezetet ne felejts el írni mikor kitöltöd a profilod!
Üdv.: egy nyelvtan náci
Nőként bármelyiken, csak normálisan kell szűrnöd. A tinder a legnépszerűbb, ott van a legtöbb ember, szóval valószínűleg ott.
Azt meg hagyjuk, hogy sokan nem komolyat keresnek. Mellette sokan meg komolyat. Rafináltságról is felesleges beszélni. Egy kis értelem kell és könnyű kiszűrni, hogy ki az, aki csak szexet akar.
7: Miért baj az ha "lúzer"? Mi alapján lúzer valaki?
Engem biztos hogy sok ember így minősít és szerintem nincs igazuk.
Jóban vagyok a családommal, kövér vagyok viszont aktívan fogyózom és sportolok. Nincs végzettségem viszont csinálom az egyetemet.
Nem vagyok extrovertált és nem tudok izgalmas tengerparti kockáshasas képet mutogatni. Az a bűnöm hogy átlagos vagyok ami ma már nem elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!