Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyik tarskereso appon van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik tarskereso appon van nagyobb esélyem egy komoly Párkapcsolatra?

Figyelt kérdés

Vagyis arra találni. Akik nem csak szex-barátság extrákkal kapcsolatot keres, akar?!.

Köszönöm n29

2022. jan. 23. 20:21
 1/8 anonim ***** válasza:
73%
Nőként? Mindegyiken.
2022. jan. 23. 20:22
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi.... De sok az olyan aki nem komoly kapcsolatot keres és egyre rafinaltabbak... :)
2022. jan. 23. 20:23
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Jóvan, ez is egy provokatív kérdés egy faszi által feltéve... Nő ilyen kérdést/választ sose adna.
2022. jan. 23. 20:23
 4/8 anonim ***** válasza:
96%

Majd ékezetet ne felejts el írni mikor kitöltöd a profilod!

Üdv.: egy nyelvtan náci

2022. jan. 23. 20:24
 5/8 anonim ***** válasza:
52%

Nőként bármelyiken, csak normálisan kell szűrnöd. A tinder a legnépszerűbb, ott van a legtöbb ember, szóval valószínűleg ott.

Azt meg hagyjuk, hogy sokan nem komolyat keresnek. Mellette sokan meg komolyat. Rafináltságról is felesleges beszélni. Egy kis értelem kell és könnyű kiszűrni, hogy ki az, aki csak szexet akar.

2022. jan. 23. 20:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Tandivonalon. Ott fizetős. Nincsenek kamuk fent. Eddig 10embert ismerek aki onnan házasodott 5házastárs. Már sok éve együtt vannak!
2022. jan. 23. 20:33
 7/8 anonim ***** válasza:
88%
Mert szerinted a kamu, lúzer faszik nem fizetnek vagy mi? Pont a értelmes embernek nincs szüksége ilyenekre. Szánalmas.
2022. jan. 23. 20:35
 8/8 anonim ***** válasza:
69%

7: Miért baj az ha "lúzer"? Mi alapján lúzer valaki?

Engem biztos hogy sok ember így minősít és szerintem nincs igazuk.

Jóban vagyok a családommal, kövér vagyok viszont aktívan fogyózom és sportolok. Nincs végzettségem viszont csinálom az egyetemet.

Nem vagyok extrovertált és nem tudok izgalmas tengerparti kockáshasas képet mutogatni. Az a bűnöm hogy átlagos vagyok ami ma már nem elég.

2022. jan. 23. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!