Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Foleg lanyoknak (de ha fiu is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Foleg lanyoknak (de ha fiu is hozzaszol, az is oke, persze): holgyek, mi okozza azt, hogy az “atlagos” fiukkal egesz egyszeruen nem kivantok kapcsolatba lepni netes tarskeresokon?

Figyelt kérdés

Annyiszor tema volt mar es en valahogy sosem lattam (no reszerol) tisztan leirva, kit keresnek ilyen feluleteken. En meg csak fel eve vagyok fent, mar jobbra huztam kb. 500 not, abbol (aki nem robot es whatsapp-ra hiv) 3-4 volt, akivel osszejott volna a match (facebook-tarskereso). Elvileg tok jonak gondoltam, mondom, ha mas nem, a kornyekbeli 100-200 lany kozul nehannyal csak tudok talalkozni. Eredmeny: 0! Nem is lenne gond, de baratom sem tud semmit osszehozni ott evek ota. Pedig, bar nem latszik a profiljan, jol keres es sikeres tudomanyos palya all mogotte (es elotte) 35 evesen. Nekem is volt mar a “valosagban” nehany baratnom. Szoval, miert nem adtok eselyt, mi jatszodik le bennetek, mikor egy normalis kepekkel rendelkezo srac kivancsi Ratok? Mit vartok, kit akartok ott talalni? Nincs bennem harag egyebkent, ket okbol. 1: minden no igy csinalja (mar olyat is szivezek, aki nem tetszik igazan es objektive nem is szep, hatha…); 2: ti tudjatok, mit szeretnetek…

Nincs nev, nincs kellemetlenseg, kerlek, oszinten valljatok mar meg!

2022. ápr. 18. 07:35
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
16%
#39: Viszont egyetlen nő sem tudott értelmes magyarázatot adni olyan kérdésekre, hogy ha egyszer mindenkinek más-más faszi jön be, akkor hogyan lehetséges az, hogy sok férfi szinte senkinek sem tetszik. Nem lehet, hogy akkor a nők mégis inkább csak a férfiak felső 5-10%-át veszik észre? Mert ha elvben annyira nagy a szórás a nők ízlése terén, akkor miért van ennyi sikertelen férfi, akinek mondjuk 100 nőből 2-3-4 sem jön össze még beszélgetésre sem? Nem hiszem, hogy ezek a férfiak mind rondák lennének, vagy mindegyiknek szar lenne a profilképe vagy a jellemzése.
2022. ápr. 18. 14:08
 42/62 A kérdező kommentje:
Ez rendben is van, egy oszinte valasz. Lassan valoban egesz jol kirajzolodik egy realis magyarazat a kerdesben fogalmazott nehezsegre, egyre tobb nyilt megerositessel, ami szamomra ujdonsag. Nyilvan, az elo ismerkedes mas mufaj, itt celzottan az online forma a kerdeses. Orulok, hogy sikerul megvitatni. Nem is kergetek hiu abrandokat. Azert majd a profilomat kielemezzuk a holgyyel, de erosen feltetelezem, hogy vegul a “se nem Brad Pitt, se nem meno szuperegyeniseg” nem leven nem felelek meg az online-terben.
2022. ápr. 18. 14:08
 43/62 anonim ***** válasza:
94%

"ti meg csak keresgéljetek a jóképű, magas, menő gyerek macsók között, akik egyszer majd hátha arra méltatnak titeket, hogy 128.-ként titeket is a farkukra húzzanak."

Ja, mert ha valakinek van a férfi külsejét illetően bármi igénye, olyan férfival szeretne lenni, aki tetszik neki, akkor nyilván már 128. farkukra húzott lesz. Persze. :)

Igazából ez az irigy, béna hapekok önnyugtatása. Fiatalon nem láttam át ezen, és tényleg elhittem, hogy választanom kell, hogy

a. Komoly kapcsolat, kapok szeretetet, megbecsülést, de nem vonzódom a páromhoz, és bűntudattal körítve ácsingózom a sokkal jobban tetsző pasikra.

b. Nagyon tetszik a pasi, megőrülök értem, kívánom, de ebből csak szex lehet, vagy bántalmazás, megcsalás, vagy esetleg "se veled, se nélküled" típusú dráma.

De ez egy nagy hazugság, a saját káromon kellett megtanulnom, hogy mekkora. Azóta is neheztelek kissé azokra, akik terjesztik ezt a hazug klisét.

2022. ápr. 18. 14:10
 44/62 anonim ***** válasza:
83%

" Viszont egyetlen nő sem tudott értelmes magyarázatot adni olyan kérdésekre, hogy ha egyszer mindenkinek más-más faszi jön be, akkor hogyan lehetséges az, hogy sok férfi szinte senkinek sem tetszik."

Szerintem tetszenek valakinek, csak vagy nincs szerencséjük, vagy bénán ismerkednek, vagy komolyan a saját szintjük fölé lőnek folyamatosan.

Ha az online térben ekkora sikertelenséggel kell számolniuk, akkor ismerkedjenek máshol.

Az erre adott kötekedés, mint válasz nem fog engem érdekelni, előre szólok. Valójában nem akarok segíteni, mert úgyse tudok, éveken át próbáltam ilyen férfiaknak segíteni, de mindig csak a kukacoskodást kaptam cserébe meg nőfikázást, mint konklúziót. Olyan is volt, hogy átmentünk fb-ra, mert segíteni akartam, kicsit lelkizni velük, és személyre szabott tanácsot adni, de mindig az lett a vége, hogy bepróbálkoztak, és minden mocskos qrvának le lettem hordva, amikor nemet mondtam, és az a megoldás, hogy személyeskednek, hogy konkrétan ÉN is qrva gyorsan vegyek vissza az igényeimből. Nem fogok.

Nem érzem azt, hogy az én dolgom megoldani mások baját.

Csak az oldalon tapasztalom azt, hogy mekkora fene nagy probléma ez, és milyen tömegeket érint. A környezetemben, ismerőseim között pedig azt tapasztalom, hogy a 90%-uknak van párja. Olyanoknak is, akiket én bottal sem piszkálnék.

"Nem lehet, hogy akkor a nők mégis inkább csak a férfiak felső 5-10%-át veszik észre? "

Nem.

2022. ápr. 18. 14:20
 45/62 anonim ***** válasza:
9%
#43: Ez nem klisé. Az átlagos férfiakat elkönyvelitek átlag alattiaknak, de ha szembe jön veletek Chris Hemsworth, akkor lihegve széttennétek neki a lábatokat. Sokat elmond a női hozzáállásról az, hogy úgy vélitek, aki átlagos férfiként azért nem sikeres társkeresőkön, mert valójában bűnronda, és a tetejébe hülye is, mert elhiszi magáról, hogy ő átlagos. Nem az igényekkel van a baj, hanem azzal a női mentalitással, amit itt is kifejtettetek, ti. hogy aki átlagos, az valójában átlag alatti, csak olyan idióta, hogy ezt nem veszi észre. És a férfiakat fikázzátok, hogy miért a bombanőkre hajtanak, hát elárulom, hogy a nők sem különbek, sőt. Máskülönben pl. a kérdező és a haverja is miért lenne ennyire sikertelen a társkeresőkön, nektek mint szintén ösztönlényeknek ugyanúgy csak annyi jut el a tudatotokig (bocs, a puncitokig), hogy X. Y. milyen jól néz ki azon a profilképen, milyen menő gyerek, vagy hogy úúúúú, Sanyikát hogy körbedongják a nők a folyosón, akkor biztosan tud valamit.
2022. ápr. 18. 14:21
 46/62 anonim ***** válasza:
100%

40 én is végigfutottam. Nem “hibát” írt, hanem vélt vagy valós problèmát. Akkor cseréljük ki problèmára. Nekem aztán 8. Meg az is, hogy mit gondolsz. Nem próbálok szépíteni, ugyanis semmi problémám nincs azzal, amit írtam, az pedig a te problèmàd, hogy te mit gondolsz.

A válaszod utolsó része tipikus incel fröcsögés, úgyhogy egy forintot nem érnek ez alapján az eddigi válaszaid sem.

2022. ápr. 18. 14:28
 47/62 anonim ***** válasza:
100%

"Az átlagos férfiakat elkönyvelitek átlag alattiaknak"

Nem könyvelem el átlag alattinak, de ha egyszerűen nem vált ki vonzalmat belőlem, akkor nekem mindegy, hogy átlagos vagy átlag alatti.

" de ha szembe jön veletek Chris Hemsworth, akkor lihegve széttennétek neki a lábatokat. "

Neked is mondom: Ezt a királyi többest, T/2-t a jó édes anyukádnak mondogasd maximum.

8, lassan 9 éve vagyok kapcsolatban, csak a páromnak teszem szét a lábam. Köszi.

"Sokat elmond a női hozzáállásról az, hogy úgy vélitek, aki átlagos férfiként azért nem sikeres társkeresőkön, mert valójában bűnronda"

Ne hazudozz, legalább ne nekem hányd a szememre, én ilyet nem állítottam.

"És a férfiakat fikázzátok, hogy miért a bombanőkre hajtanak, hát elárulom, hogy a nők sem különbek, sőt. "

Szintén nem állítottam.

Férfiaknál is megértem, ha olyan társat akar, akihez vonzódik, csak ha ez olyan szituációt eredményez, hogy 30 éves koráig abszolút zéró sikere van, akkor az azt mutatja, hogy valami nincs rendben.

Nőkre is ugyanez vonatkozik.

" nektek mint szintén ösztönlényeknek ugyanúgy csak annyi jut el a tudatotokig (bocs, a puncitokig), hogy X. Y. milyen jól néz ki azon a profilképen, milyen menő gyerek, vagy hogy úúúúú, Sanyikát hogy körbedongják a nők a folyosón, akkor biztosan tud valamit."

Ezt is rossz embernek mondod, engem sose érdekelt, mennyire "menő" valaki.

Éppen elég, ha ENGEM megfog.

És nemcsak a szám jár, mivel a párom sem "menő".

2022. ápr. 18. 14:28
 48/62 anonim ***** válasza:
0%
#44: Igen, persze, mindig a férfiak a hibások. (Amúgy megnézném fordított esetben, vajon milyen válaszok születnének, ha egy nő panaszkodna arról, hogy őt soha egyetlen férfi sem venné észre, vajon hány nő írná neki azt válaszként, hogy CSAK saját magában keresse a hibát...) Egyébként hidd el, a való életben is sok olyan ember van, aki nem talál párt, aki magányos, nekem is rengeteg olyan ismerősöm van, aki egyedülálló, nem is rövid ideje. "Szerintem tetszenek valakinek, csak vagy nincs szerencséjük, vagy bénán ismerkednek, vagy komolyan a saját szintjük fölé lőnek folyamatosan." Ez kifejezetten röhejes volt, olyan "cukin" megmagyarázod, hogy tetszenek valakinek, de nincs szerencséjük, ja, nyilván tetszenek sok nőnek, csak társkeresőkön sem ír vissza nekik senki, de egyébként egy csomó nőről leolvad tőlük a bugyi. A béna ismerkedésre bárki képes, csak az a különbség, hogy pl. míg egy nőnek elnézik a bénázást is, egy férfinak nem, hiszen ez "férfiatlan", "töketlen" dolog, és az első apró "hiba" után máris mehet a levesbe. Azt meg kevésbé hinném el, hogy mindegyik sikertelen férfi a saját szintje fölé lőne, szerintem azért olyan sokan nem kajtatnak elérhetetlen topmodellek meg luxusribik után, többek között én sem. Ráadásul pont a nőknél tapasztaltam ezt a "fölélövést", ahogyan írtam is korábban, mi közöm nekem vékony férfiként 80-90 kilós nőkhöz vagy tanult emberként putriscigányokhoz? De mindegy is, én a részemről lezártam ezt a kommunikációt.
2022. ápr. 18. 14:33
 49/62 anonim ***** válasza:
86%

48

Zárd. Én már előre szóltam, hogy nem érdekel a magyarázkodás, vergődés, rinya, és segíteni sem akarok már a hozzátok hasonlónak. Felesleges volt ide ez a 16 sor.

2022. ápr. 18. 14:37
 50/62 anonim ***** válasza:
0%
#47: Ha magadra vetted, amit általánosságban írtam, az a te bajod. De olvasgasd el szépen a kérdéshez írt női válaszokat, egyértelműen az jön le belőlük, hogy megpróbálják bemagyarázni, hogy az átlagos férfi az valójában átlag alatti, csak az olyan rosszul értékeli magát. Az anyázást hagyd meg a te anyukádnak, én nem szidtam a tiédet, úgyhogy jobb, ha visszaveszel az arcodból. A részemről ennyi.
2022. ápr. 18. 14:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!