Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Foleg lanyoknak (de ha fiu is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Foleg lanyoknak (de ha fiu is hozzaszol, az is oke, persze): holgyek, mi okozza azt, hogy az “atlagos” fiukkal egesz egyszeruen nem kivantok kapcsolatba lepni netes tarskeresokon?

Figyelt kérdés

Annyiszor tema volt mar es en valahogy sosem lattam (no reszerol) tisztan leirva, kit keresnek ilyen feluleteken. En meg csak fel eve vagyok fent, mar jobbra huztam kb. 500 not, abbol (aki nem robot es whatsapp-ra hiv) 3-4 volt, akivel osszejott volna a match (facebook-tarskereso). Elvileg tok jonak gondoltam, mondom, ha mas nem, a kornyekbeli 100-200 lany kozul nehannyal csak tudok talalkozni. Eredmeny: 0! Nem is lenne gond, de baratom sem tud semmit osszehozni ott evek ota. Pedig, bar nem latszik a profiljan, jol keres es sikeres tudomanyos palya all mogotte (es elotte) 35 evesen. Nekem is volt mar a “valosagban” nehany baratnom. Szoval, miert nem adtok eselyt, mi jatszodik le bennetek, mikor egy normalis kepekkel rendelkezo srac kivancsi Ratok? Mit vartok, kit akartok ott talalni? Nincs bennem harag egyebkent, ket okbol. 1: minden no igy csinalja (mar olyat is szivezek, aki nem tetszik igazan es objektive nem is szep, hatha…); 2: ti tudjatok, mit szeretnetek…

Nincs nev, nincs kellemetlenseg, kerlek, oszinten valljatok mar meg!

2022. ápr. 18. 07:35
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 A kérdező kommentje:
29, miert, elony, ha valakinek szokatlan hobbija van? Azt gondoltam, az inkabb szukiti a kort. Persze, egyedul is tudsz bicajozni meg zenet hallgatni, de ezek szerint olyat keresel, aki ejtoernyozik vagy buvarkodik, esetleg barmit, amihez (eddig) nem volt kozod. Erdekes. Masik, hogy valoban nem vagyunk egyformak, mindenkinek mas tetszik (elvileg), csak a korabbi valaszok eppen az ellenkezojere utalnak: aki nem tetszik, senkinek nem tetszik, aki meg szep, ez barmit jelentsen a noknel, az meg mindenkinek kb.
2022. ápr. 18. 12:54
 32/62 anonim ***** válasza:
64%
#29: A nők meg sokszor ki sem töltik a bemutatkozást, semmilyen kapaszkodót sem adva, de azért elvárják, hogy értelmes és egyéni levelet írj nekik ahhoz, hogy felfigyeljenek rád. Mondjuk nem tudom, neked milyen hobbik lennének izgalmasak, de azért azt is hozzá kell tenni, hogy aki pl. dolgozik, az nem nagyon fog tudni mondjuk olyan hobbit megadni, hogy "szeretem körbeutazni a Földet", vagy nem mindenki olyan műszaki zseni, hogy repülőmodellezéssel foglalkozzon, esetleg falun vagy kisvárosban élve eleve korlátozottabbak a lehetőségei. Plusz azért a nők nagy részének sincsenek olyan marha extra hobbijai a szépségápoláson, a sorozatnézésen meg az utazgatáson kívül.
2022. ápr. 18. 12:59
 33/62 anonim ***** válasza:
91%

#7 vagyok, aki akit azóta is ekéztek, mert idézőjelben ugyan, de azt mertem írni, hogy a 180 alattiság orbitális hiba.

A kérdezőre vagy valakinek a válaszára reflektáltam, aki hánytorgatta, hogy nők a legapróbb hibák miatt is offolják a pasikat.

Én sosem aláztam meg senkit a magassága miatt, és sosem mondtam, hogy objektîve kevés a 180cm alatti magasság. Számomra kevés, és ezt mindenkinek el kellett fogadnia.

Kár azzal jönni, hogy ezen nem lehet változtatni, bezzeg egy nő le tud fogyni.

És miért kellene változtatni bárkinek bármin?

Én sosem mondtam, hogy változtasson. Tetszik vagy nem tetszik. Ha nem tetszik, majd talál olyat, akinek igen. Nem értem, mit kell ezen lovagolni.

Nekem sosem fordult meg a fejemben, hogy változtassak, ha nem tetszettem valakinek.

Akkor majd keres olyat, aki tetszik, és èn is.

2022. ápr. 18. 13:00
 34/62 anonim ***** válasza:
31%
#31: Nagyon jól rátapintottál a lényegre. Az egyik alkalommal azt hangoztatják a nők, hogy mindenkinek más és más tetszik, viszont a másik alkalommal meg arról beszélnek, hogy van egy rakás faszi, aki senkinek sem kell, mert "ronda", és ebben csak ő lehet a hibás. Akkor most hogy lehet az, hogy mindenkinek más az ízlése, mégis itt vagyunk elég sokan, akik kb. senkinek sem jövünk be? Másrészt röhejes, hogy ennyit papolnak a megismerés fontosságáról, miközben neked esetleg a képeid vagy a bemutatkozásod alapján esélyed sincs arra, hogy megismertethesd magad másokkal, mert nem is válaszolnak a leveledre. Plusz külön vicces, hogy megpróbálják veled elhitetni, hogy nincs idejük válaszolni a normális levelekre sem, miközben a másik szavukban ők maguk árulják el azt, hogy az érdeklődők legnagyobb része azonnal megy a kukába.
2022. ápr. 18. 13:07
 35/62 anonim ***** válasza:
32%
#33: Hm, hát szerintem elég megalázó, ha valaki kapcsán azt írod, hogy orbitális hiba, ha nem éri el a 180 centit. Az "orbitális hiba" olyasmi, mintha halálos bűnt követett volna el az illető, vagy mintha értéktelen szar lenne. Ez a kifejezés lenéző, lekezelő, ráadásul pont a magasság olyan dolog, amin senki sem tud változtatni, ellentétben pl. a testalkattal. Az, hogy te hibának - ráadásul orbitális hibának - nevezed a 180 centi alatti magasságot, erős flegmaságra és tahóságra utal, már bocs. Hogyan lehetne hibának tartani azt, hogy valaki nem született magasabbnak? Akkor én is tartsam hibának, ha egy nőnek már fiatalon is lógnak a mellei, vagy ha korán ráncosodik?
2022. ápr. 18. 13:16
 36/62 A kérdező kommentje:
En 179,5 cm vagyok elvileg, de pofatlanul beirtam, hogy 181 (ez az egyetlen fullentes a profilban, de nem is eszreveheto kulonbseg, nyilvan - csak szebbnek latszik). Ez sem segit rajtam, persze. Kozben kovetem a kerdest, csak a kertben teszek-veszek. Orulok, hogy egy intenziv velemenycsere elindult. En eddig azt szurtem le, hogy az atlagos vagy “kozepes” ferfiaknak (ertsd: nem fordulsz meg utana az utcan, de nem is szornyulkodsz, ha a baratnod osszejon vele) nem valo az online tarskereso. Talan azt gondolnank, hogy ilyen esetben legfeljebb nem 100-bol 40-50, hanem “csak” 5-10 lany ir vissza, de ra kell dobbennunk, hogy egy se…
2022. ápr. 18. 13:38
 37/62 anonim ***** válasza:
16%
#36: Ez sajnos így igaz. Én is azt hittem, hogy pl. fb társkeresőn a sok tucat megjelölésből legalább néhány visszajelölés lesz, amiből esetleg elindulhat valami. De gyakorlatilag semmi. Oké, nem vagyok nagy szám, de ronda sem, fiatalos vagyok, tanultam, dolgozom, aránylag házias vagyok, hülyének sem tartom magam, és ha fel tudok oldódni, akkor elég jól el tudom szórakoztatni a társaságot, a volt kolléganőim közül némelyiket a fuldoklásig és a majdnem bepisilésig röhögtettem a hülyeségeimmel. Csak éppen ez senkit sem érdekel, főleg nem társkeresőkön. Falun élve, falvakkal és egy-két tengődő kisvárossal körülvéve viszont nincs túl sok lehetőségem az ismerkedésre.
2022. ápr. 18. 13:46
 38/62 anonim ***** válasza:
91%

35 sikerült ugyanazt leírnod, amit a többiek. Remek, látszik, hogy megértetted a lényeget.

AHOGY MÁR LEÍRTAM, azért írtam idézőjelben, hogy “hiba”, mert valamelyik férfi válaszoló vagy a kérdező is hibaként hivatkozott a kizáró tènyezőkre.

Ez nem hiba, az én szememben sem hiba a magasság, csak kizáró tényező.

Azt is leírtam, ha tudtad volna értelmezni, hogy én sosem vártam/kértem, hogy bárki változtasson, egyszerűen elköszöntem, hogy olyat találjak, aki megfelel.

Másodszor pedig:senkit nem érdekel, hogy lehet-e valamin változtatni vagy nem. Tetszik vagy nem? Ennyi a kérdés.

Sosem vártam, hogy valaki változtasson miattam, és èn sem változtattam soha, mert nem azért vagyok, hogy más elvárásait teljesítsem.

2022. ápr. 18. 13:50
 39/62 anonim ***** válasza:
93%

A többi nő nevében nem tudok nyilatkozni, csak a sajátomban.

A válaszom elméleti, mert 8 éve párkapcsolatban vagyok, tehát nem keresek senkit.

Nos, én csak azokat húznám jobbra/azokkal foglalkoznék, akik kifejezetten tetszenek (ahogy anno, 8 éve is azokkal foglalkoztam, amikor keresgéltem), akiket átlagosnak látok, azokat nem. Egyáltalán nem is érdekel a személyiségük (max. baráti/kollegális szinten, de a társkereső oldal nem tartozik ide). Azoknak a személyisége érdekel, akikhez tudok vonzódni fizikailag, mivel enélkül szerelem, szenvedély nálam nem létezik.

Viszont, én amondó vagyok, hogy a vonzalom, szépség szubjektív, és ezt arra alapozom, hogy rengeteg ismerősöm van, aki nem tetszik, mégis van párja, akinek igen, valamint rengeteg olyan nőismerősöm is van, akinek a párja nekem soha az életben nem kellene, ők meg tudom, hogy hulla szerelmesek belé.

Egy dolgot biztosra tudok: Nem érdekel a nyígás és a nőkre való fröcsögés, nem fogok bűntudatot érezni azért, hogy olyan párt választottam, akinek a külsejéért is oda meg vissza vagyok, és ha neadjisten vége lenne egyszer a kapcsolatomnak, nem fog egy mm-t sem lejjebb menni a mérce, hiába nem vagyok már huszonéves.

2022. ápr. 18. 13:54
 40/62 anonim ***** válasza:
27%
#38: Én végigfutottam a kérdező kifejtését, illetve az első 6 választ (mert hogy a tiéd volt a 7.). Egyetlen hozzászóló beszélt "szoftverhibáról", ami miatt valaki nem talál társat, máshol nem találtam a tiédénél korábbi bejegyzésekben olyat, hogy hibaként fogalmazott volna meg valaki valamilyen kizáró tényezőt, szóval ez nem lehet számodra mentség. Egyébként igen, tudtam értelmezni azt, hogy senkitől sem kérted, hogy változtasson, és ha te is tudnál értő módon olvasni, akkor láthatnád, hogy ezzel nem is foglalkoztam. Bár próbálod szépíteni a dolgot, mégiscsak te írtad le azt, hogy pl. a magasság hiánya nem apró, hanem orbitális hiba. De mindegy is, szerintem jobb, ha a férfitársaim elkerülik a hozzád hasonló nőket, sokkal szebb és nyugodtabb életük lesz, ti meg csak keresgéljetek a jóképű, magas, menő gyerek macsók között, akik egyszer majd hátha arra méltatnak titeket, hogy 128.-ként titeket is a farkukra húzzanak.
2022. ápr. 18. 14:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!