Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Foleg lanyoknak (de ha fiu is hozzaszol, az is oke, persze): holgyek, mi okozza azt, hogy az “atlagos” fiukkal egesz egyszeruen nem kivantok kapcsolatba lepni netes tarskeresokon?
Annyiszor tema volt mar es en valahogy sosem lattam (no reszerol) tisztan leirva, kit keresnek ilyen feluleteken. En meg csak fel eve vagyok fent, mar jobbra huztam kb. 500 not, abbol (aki nem robot es whatsapp-ra hiv) 3-4 volt, akivel osszejott volna a match (facebook-tarskereso). Elvileg tok jonak gondoltam, mondom, ha mas nem, a kornyekbeli 100-200 lany kozul nehannyal csak tudok talalkozni. Eredmeny: 0! Nem is lenne gond, de baratom sem tud semmit osszehozni ott evek ota. Pedig, bar nem latszik a profiljan, jol keres es sikeres tudomanyos palya all mogotte (es elotte) 35 evesen. Nekem is volt mar a “valosagban” nehany baratnom. Szoval, miert nem adtok eselyt, mi jatszodik le bennetek, mikor egy normalis kepekkel rendelkezo srac kivancsi Ratok? Mit vartok, kit akartok ott talalni? Nincs bennem harag egyebkent, ket okbol. 1: minden no igy csinalja (mar olyat is szivezek, aki nem tetszik igazan es objektive nem is szep, hatha…); 2: ti tudjatok, mit szeretnetek…
Nincs nev, nincs kellemetlenseg, kerlek, oszinten valljatok mar meg!
#7 vagyok, aki akit azóta is ekéztek, mert idézőjelben ugyan, de azt mertem írni, hogy a 180 alattiság orbitális hiba.
A kérdezőre vagy valakinek a válaszára reflektáltam, aki hánytorgatta, hogy nők a legapróbb hibák miatt is offolják a pasikat.
Én sosem aláztam meg senkit a magassága miatt, és sosem mondtam, hogy objektîve kevés a 180cm alatti magasság. Számomra kevés, és ezt mindenkinek el kellett fogadnia.
Kár azzal jönni, hogy ezen nem lehet változtatni, bezzeg egy nő le tud fogyni.
És miért kellene változtatni bárkinek bármin?
Én sosem mondtam, hogy változtasson. Tetszik vagy nem tetszik. Ha nem tetszik, majd talál olyat, akinek igen. Nem értem, mit kell ezen lovagolni.
Nekem sosem fordult meg a fejemben, hogy változtassak, ha nem tetszettem valakinek.
Akkor majd keres olyat, aki tetszik, és èn is.
35 sikerült ugyanazt leírnod, amit a többiek. Remek, látszik, hogy megértetted a lényeget.
AHOGY MÁR LEÍRTAM, azért írtam idézőjelben, hogy “hiba”, mert valamelyik férfi válaszoló vagy a kérdező is hibaként hivatkozott a kizáró tènyezőkre.
Ez nem hiba, az én szememben sem hiba a magasság, csak kizáró tényező.
Azt is leírtam, ha tudtad volna értelmezni, hogy én sosem vártam/kértem, hogy bárki változtasson, egyszerűen elköszöntem, hogy olyat találjak, aki megfelel.
Másodszor pedig:senkit nem érdekel, hogy lehet-e valamin változtatni vagy nem. Tetszik vagy nem? Ennyi a kérdés.
Sosem vártam, hogy valaki változtasson miattam, és èn sem változtattam soha, mert nem azért vagyok, hogy más elvárásait teljesítsem.
A többi nő nevében nem tudok nyilatkozni, csak a sajátomban.
A válaszom elméleti, mert 8 éve párkapcsolatban vagyok, tehát nem keresek senkit.
Nos, én csak azokat húznám jobbra/azokkal foglalkoznék, akik kifejezetten tetszenek (ahogy anno, 8 éve is azokkal foglalkoztam, amikor keresgéltem), akiket átlagosnak látok, azokat nem. Egyáltalán nem is érdekel a személyiségük (max. baráti/kollegális szinten, de a társkereső oldal nem tartozik ide). Azoknak a személyisége érdekel, akikhez tudok vonzódni fizikailag, mivel enélkül szerelem, szenvedély nálam nem létezik.
Viszont, én amondó vagyok, hogy a vonzalom, szépség szubjektív, és ezt arra alapozom, hogy rengeteg ismerősöm van, aki nem tetszik, mégis van párja, akinek igen, valamint rengeteg olyan nőismerősöm is van, akinek a párja nekem soha az életben nem kellene, ők meg tudom, hogy hulla szerelmesek belé.
Egy dolgot biztosra tudok: Nem érdekel a nyígás és a nőkre való fröcsögés, nem fogok bűntudatot érezni azért, hogy olyan párt választottam, akinek a külsejéért is oda meg vissza vagyok, és ha neadjisten vége lenne egyszer a kapcsolatomnak, nem fog egy mm-t sem lejjebb menni a mérce, hiába nem vagyok már huszonéves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!