Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A social media miatt vált...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A social media miatt vált ilyen lehetetlen küldetéssé a nő szerzés?

Figyelt kérdés

Olyan magas igényei vannak még az átlagosabb vagy csúnyácskább nőknek is, hogy az elképszető.. legyen a férfi 180+ magas, sportos, magabiztos, legyen jó fizetése, jó egzisztenciája emelett meg a nő egy irodai aktatologató , sportosságról ne beszéljünk , stb..

Mindenhol ezt látni interneten hogy ez tökéletes az tökéletes, ennek ilyen az élete annak olyan, közben fele kamu az egésznek , de teljesen tönkreteszi a társkeresést mert ilyen hamis illuziókat táplál az emberekbe

2022. máj. 20. 08:05
 231/279 anonim ***** válasza:
4%
#230 Én is emlékszem, hogy nem ilyen volt az időjárás. A 2000-es években sokkal melegebb volt, mint most. A 90-es években volt kb. olyan, mint mostanában.
2022. máj. 22. 19:07
 232/279 anonim ***** válasza:
5%
A klíma évezredek óta bizonyos, elég jól előrejelezhető és meghatározott határok között mozog, apró kilengésekkel. Semmi statisztikailag kiugró értéket nem mértek az utóbbi években, egyszerűen annyi történt, hogy a globális neoliberális elit újabb területet talált, ahol óriási profitot tud realizálni, és ezt maxolják ki a propagandával. Az a rossz hírem van, hogy te ezt a propagandát (is) benyaltad.
2022. máj. 22. 19:09
 233/279 anonim ***** válasza:
94%
Na, a másik kérdés eltűnt és most itt megy a buli? Sebaj...🍿🍿🍿 😁
2022. máj. 22. 19:11
 234/279 anonim ***** válasza:
91%

"A social media miatt vált ilyen lehetetlen küldetéssé a nő szerzés?"

1. A nő nem tárgy, amit meg kell szerezni.

2. Nem amiatt, hanem mert aki nem képes egyenrangú félként tekinteni a másikra, az alkalmatlan mindenféle kapcsolatra, és kb örüljön, ha a szolgáltató szétnyitja neki a lábát a szaros pénzéèrt.

Mivel elhangzott, hogy a nő egyetlen értéke a p¡na, de az nagyon kell, akkor tessék megfizetni, mert ingyen semmi sem jár.

2022. máj. 22. 19:12
 235/279 anonim ***** válasza:
86%

424

Amíg globális kapitalizmus van, addig senkinek sem fogja megérni, hogy először átálljon megújuló energiára/kevésbé környezetszennyező termelésre. Mindenki másra mutogat, amellett nemcsak a nyugati világ szennyez ám, de próbáld meg Kínát, Szaúd-Arábiát vagy Indiát rávenni, hogy ugyan, légyszi ne csesszétek már szét a légkört. Hallottad már az externália kifejezést?

Itt meg nem értem, miről beszélsz. Nekem nem lesz gyerekem, mert nem akarok. Neked nem lesz, mert egyetlen nő sem olyan hülye, hogy közel engedjen magához. :DD És amúgy nem én írtam ocsmány dolgokat a gyerekvállalásról. Engem még a gondolata is taszít, de hát ha valakinek ez kell, nincs jogom ítélkezni...

2022. máj. 22. 19:30
 236/279 anonim ***** válasza:
92%
Továbbra sem értem, ha a nőben az egyetlen értém a p¡na, az pedig bérelhető, így némi tiszteletdíjért mindenkinek elérhető, hiszen külön iparág épül erre, akkor mi a habzószájú hőzöngés tárgya?
2022. máj. 22. 19:44
 237/279 anonim ***** válasza:
92%
*érték
2022. máj. 22. 19:44
 238/279 anonim ***** válasza:
92%
Vicces hogy törölték a 211-es fenyegetésére írt válaszomat, hogy majd a hatóságok remélhetőleg intézkednek ha a fenyegetőzések valóra válnának és ezek elkezdenének öldökölni, de magát a 211-et meg nem.
2022. máj. 22. 19:57
 239/279 anonim ***** válasza:
95%
Ejjj elmegyek egy órára és beüt az adminterror :D
2022. máj. 22. 19:59
 240/279 anonim ***** válasza:
3%
#238 A 211-es egyáltalán nem fenyegetőzött, te viszont gyalázkodtál és személyeskedtél, ezért teljes joggal törölték a válaszodat. (Mellesleg majdnem minden incelek által kiírt kérdésnél öngyilkosságra buzdítja a kérdezőt valamelyikőtök, ami szintén BTK kategória.)
2022. máj. 22. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!