Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A social media miatt vált ilyen lehetetlen küldetéssé a nő szerzés?
Olyan magas igényei vannak még az átlagosabb vagy csúnyácskább nőknek is, hogy az elképszető.. legyen a férfi 180+ magas, sportos, magabiztos, legyen jó fizetése, jó egzisztenciája emelett meg a nő egy irodai aktatologató , sportosságról ne beszéljünk , stb..
Mindenhol ezt látni interneten hogy ez tökéletes az tökéletes, ennek ilyen az élete annak olyan, közben fele kamu az egésznek , de teljesen tönkreteszi a társkeresést mert ilyen hamis illuziókat táplál az emberekbe
A mÉdiA éSzrEvÉtLenÜl ÁtmOsSa aZ aGyaToKat. xD
Igen, nyilván különben észre sem venném, hogy gyerekkoromban (15-20 éve) még hullott a hó télen, ma meg örülünk, ha két napig van egy fél centi latyak az utcán. Nyilván a média nélkül fel sem tűnne, hogy egy klímakatasztrófa felé robogunk, ugye?
Értem én, hogy hülyének nézed a nőket, de azért ne ennyire, ha kérhetem.
"A nő legfontosabb küldetése ezen a világon az a gyönyörű kiváltság, hogy anya legyen."
Ezzel mossa az agyadat az akármilyen színű pirula propaganda.
221
Bennem meg akkor ezzel az erővel jogosan keltenek félelmet az ilyen okfejtések, és ha egyszer is be mer próbálkozni valaki, aki utána meg elkezd dühöngeni, hogy hogy merem visszautasítani, megvetni, mit képzelek, hová fajult a világ, vagy a páromra mondani ocsmányságokat, akkor jogosan fogom elővigyázatosságból fellökni és taposni egyet a fején.
#224 Igen, ez is egy jó példa az agymosásra. (Értem én, hogy iróniának szántad, mert agymosott vagy, de attól még igaz.) Azt se veszed észre, hogy a tavaszok egyre hidegebbek, és alig terem már gyümölcs, mert mind elfagy. De ez már off, ennyit a témáról.
Amúgy a férfiak is hibásak. Ha egy férfi sem lenne hajlandó eltartani olyan nőt, aki alsóbbrendű állatoknak tekinti a férfiakat és büdös neki a szülés, nem itt tartanánk.
> qrva unalmasnak tűnik nézni egy hülyegyereket, ahogy megtanulja nem összeszarni magát.
Sajnálom, hogy a szüleid ezt mondták, bár biztos megvolt rá az okuk, de akkor ezért vagy alkalmatlan arra, amire születtél.
227
Bocs, de eszméletlen ostobaságra vall, ha valaki nem veszi észre a bolygó pusztulását... Vagy te 5 éves vagy, hogy nem emlékszel, milyen telek voltak egykor? Én a huszas éveim elején járok, és baszki EMLÉKSZEM, hogy nem ilyen volt az időjárás.
Attól, hogy a homokba dugod a fejed, még baromira nem semmisül meg a probléma. Persze mindenki úgy kezeli a szorongásait, ahogy tudja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!