Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A social media miatt vált...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A social media miatt vált ilyen lehetetlen küldetéssé a nő szerzés?

Figyelt kérdés

Olyan magas igényei vannak még az átlagosabb vagy csúnyácskább nőknek is, hogy az elképszető.. legyen a férfi 180+ magas, sportos, magabiztos, legyen jó fizetése, jó egzisztenciája emelett meg a nő egy irodai aktatologató , sportosságról ne beszéljünk , stb..

Mindenhol ezt látni interneten hogy ez tökéletes az tökéletes, ennek ilyen az élete annak olyan, közben fele kamu az egésznek , de teljesen tönkreteszi a társkeresést mert ilyen hamis illuziókat táplál az emberekbe

2022. máj. 20. 08:05
 221/279 anonim ***** válasza:
2%
#220 Erről beszélek. Pontosan ezzel mossa az agyatokat a feminista propaganda. A nő legfontosabb küldetése ezen a világon az a gyönyörű kiváltság, hogy anya legyen.
2022. máj. 22. 18:58
 222/279 anonim ***** válasza:
82%

A mÉdiA éSzrEvÉtLenÜl ÁtmOsSa aZ aGyaToKat. xD

Igen, nyilván különben észre sem venném, hogy gyerekkoromban (15-20 éve) még hullott a hó télen, ma meg örülünk, ha két napig van egy fél centi latyak az utcán. Nyilván a média nélkül fel sem tűnne, hogy egy klímakatasztrófa felé robogunk, ugye?

Értem én, hogy hülyének nézed a nőket, de azért ne ennyire, ha kérhetem.

2022. máj. 22. 18:58
 223/279 anonim ***** válasza:
84%

"A nő legfontosabb küldetése ezen a világon az a gyönyörű kiváltság, hogy anya legyen."

Ezzel mossa az agyadat az akármilyen színű pirula propaganda.

2022. máj. 22. 18:59
 224/279 anonim ***** válasza:
90%

221

Bennem meg akkor ezzel az erővel jogosan keltenek félelmet az ilyen okfejtések, és ha egyszer is be mer próbálkozni valaki, aki utána meg elkezd dühöngeni, hogy hogy merem visszautasítani, megvetni, mit képzelek, hová fajult a világ, vagy a páromra mondani ocsmányságokat, akkor jogosan fogom elővigyázatosságból fellökni és taposni egyet a fején.

2022. máj. 22. 18:59
 225/279 anonim ***** válasza:
5%
azt a klímaszorongó progresszív intellektüel mindenét :D ti mit kompenzáltok ezzel? összeáll a kép azért lassan, tipik bajszos feminista hulladék :D
2022. máj. 22. 19:03
 226/279 anonim ***** válasza:
4%

#224 Igen, ez is egy jó példa az agymosásra. (Értem én, hogy iróniának szántad, mert agymosott vagy, de attól még igaz.) Azt se veszed észre, hogy a tavaszok egyre hidegebbek, és alig terem már gyümölcs, mert mind elfagy. De ez már off, ennyit a témáról.

Amúgy a férfiak is hibásak. Ha egy férfi sem lenne hajlandó eltartani olyan nőt, aki alsóbbrendű állatoknak tekinti a férfiakat és büdös neki a szülés, nem itt tartanánk.

2022. máj. 22. 19:05
 227/279 anonim ***** válasza:
7%

> qrva unalmasnak tűnik nézni egy hülyegyereket, ahogy megtanulja nem összeszarni magát.

Sajnálom, hogy a szüleid ezt mondták, bár biztos megvolt rá az okuk, de akkor ezért vagy alkalmatlan arra, amire születtél.

228/279 anonim ***** válasza:
90%

227

Bocs, de eszméletlen ostobaságra vall, ha valaki nem veszi észre a bolygó pusztulását... Vagy te 5 éves vagy, hogy nem emlékszel, milyen telek voltak egykor? Én a huszas éveim elején járok, és baszki EMLÉKSZEM, hogy nem ilyen volt az időjárás.

Attól, hogy a homokba dugod a fejed, még baromira nem semmisül meg a probléma. Persze mindenki úgy kezeli a szorongásait, ahogy tudja...

229/279 anonim ***** válasza:
100%
Feminista nőként, "incelgyűlőként", de a 220-as hozzászólas valami elképesztően gusztustalan.
 230/279 anonim ***** válasza:
100%
*incelgyűlölőként
2022. máj. 22. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!