Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyennek kéne ahhoz legyek, hogy végre valaki akarjon a barátnőjének? 27/L
Hiszti, makacsság, akaratosság, havi 1 szex, folyamatos ellenőrizgetés, beteges féltékenység.
Szerinted, mégis mi az oka annak, hogy nem találsz kapcsolatot? Mert, sejtésem szerint a végére úgyis kihozod, hogy veled az égvilágon semmi baj nincs, semmi nagy negatívum nem jellemző rád, oszt' több millió nő talál társat, te meg pont nem.
#3: 170 cm és 62 kg vagyok
rendszeresen járok konditerembe, jógázok és táncolok úgyhogy nem, nem vagyok elhízva :)
#4: nem feküdtem le egyáltalán sok férfival, a randik alatt sem feküdtem le általában csak 1,5-2 hónap után, nem az első randin, vagy 1 hét múlva.
Na, hát ugye, hogy az történt, hogy veled minden okés, nincs semmi baj, oszt' csak úgy a semmiért nem találsz kapcsolatot? :D
Mondtam, hogy ez lesz, lezárhattuk volna ezt a teljesen felesleges beszélgetést. Egyszerűen leírhattad volna, hogy hát peeeersze, hogy nincs veled baj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!