Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyennek kéne ahhoz legyek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyennek kéne ahhoz legyek, hogy végre valaki akarjon a barátnőjének? 27/L

Figyelt kérdés
Teljesen össze vagyok már törve. Eddig nem volt igazából kapcsolatom. Randizgattam egy csomó férfival de mind eltűnt végül 1-3 hónap után és egyszer sem lett kimondva, hogy ez egy kapcsolat. Mindig megkérdeztem az okát de jött a sablonos duma, hogy nem velem van a baj, neki most nem fér bele egy kapcsolat vagy éppen nincs rá ideje blablabla aztán végül mindig összejöttek valaki mással sokszor rövid időn belül. Milyen egy olyan nő aki érdekli a férfiakat? Nem tudom már, hogy min kellene változtatnom mert már eddig is sok mindenen sikerült, volt ami miatt terápiára is jártam. Nem mondom, hogy tökéletes vagyok ne értsétek félre de lassan elfogynak a lehetőségek, hogy milyen legyek még amitől jobb leszek és végre kellek valakinek.
2022. márc. 13. 14:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/82 anonim ***** válasza:
6%
ha akarnálak, akkor meg az lenne a baj XD
2022. márc. 13. 14:28
 2/82 anonim ***** válasza:
9%
Mi értelme válaszolni a kérdésre, ha úgyis csak lepontozás lesz a vége és sosem fogod elismerni, hogy valószínűleg erősen magad fölé lőttél vagy valami nagyon elviselhetetlen a személyiségedbe?
2022. márc. 13. 14:31
 3/82 anonim ***** válasza:
2%
Mennyire vagy elhízva?
2022. márc. 13. 14:32
 4/82 anonim ***** válasza:
15%
Csomó férfival kúrtál és most (ezért) akarjunk téged komoly kapcsolatra? Ez komoly?
2022. márc. 13. 14:33
 5/82 A kérdező kommentje:
Nem látom, hogy lepontoztalak volna. Mik azok a személyiségjegyek amiket a férfiak elvislehetetlennek tartanak?
2022. márc. 13. 14:34
 6/82 anonim ***** válasza:
21%

Hiszti, makacsság, akaratosság, havi 1 szex, folyamatos ellenőrizgetés, beteges féltékenység.

Szerinted, mégis mi az oka annak, hogy nem találsz kapcsolatot? Mert, sejtésem szerint a végére úgyis kihozod, hogy veled az égvilágon semmi baj nincs, semmi nagy negatívum nem jellemző rád, oszt' több millió nő talál társat, te meg pont nem.

2022. márc. 13. 14:37
 7/82 A kérdező kommentje:

#3: 170 cm és 62 kg vagyok

rendszeresen járok konditerembe, jógázok és táncolok úgyhogy nem, nem vagyok elhízva :)

#4: nem feküdtem le egyáltalán sok férfival, a randik alatt sem feküdtem le általában csak 1,5-2 hónap után, nem az első randin, vagy 1 hét múlva.

2022. márc. 13. 14:38
 8/82 A kérdező kommentje:
#6: Nem vagyok hisztis, néha már valóban mondták hogy szinte idegesítően nyugodt vagyok. Nem vagyok féltékeny típus ha nem ad rá okot, nekem is kell a szabadidő, barátnős program stb. a másik félnek is jár, amíg nincs okom nem bízni benne. Ha jó az ágyban akkor lehet hogy napi 2 szex lesz nem havi 1.
2022. márc. 13. 14:41
 9/82 anonim ***** válasza:
9%

Na, hát ugye, hogy az történt, hogy veled minden okés, nincs semmi baj, oszt' csak úgy a semmiért nem találsz kapcsolatot? :D

Mondtam, hogy ez lesz, lezárhattuk volna ezt a teljesen felesleges beszélgetést. Egyszerűen leírhattad volna, hogy hát peeeersze, hogy nincs veled baj.

2022. márc. 13. 14:42
 10/82 anonim ***** válasza:
49%
Amúgy valaki mondja már el, hol vannak azok a női hozzászólok, akik hasonló szintű férfi kérdéseknél már itt szidják a kérdezőket, hogy nyomi incelek, miért rinyáltok itt? :O Vagy ezt csak nőktől szeretitek?
2022. márc. 13. 14:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!