Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyennek kéne ahhoz legyek, hogy végre valaki akarjon a barátnőjének? 27/L
Huh #72 azért szerintem abban igaza van a kérdezőnek, hogy ő még csak huszonéves, te meg a 30as éveid közepén jársz (ha jól sikerült követnem a válaszaidat), valahol erthető hogy neked más kell mint a fiataloknak. Én is 27 éves vagyok már 4 éve boldog párkapcsolatban és mi nem szeretünk otthon ülni, most vagyunk fiatalok, most kell élni az életünket és egy csomó klassz dolgot csinálni pl együtt járunk edzeni is. Azért leszólni a kérdezőt mert van hobbija szerintem meredek. Én a mai fejemmel is ha párt kellene választanom, nem választanék unalmas, otthon ülős érdeklődési kör és hobbi nélkül férfit. Persze lehet hogy ha már olyan idős lennék mint te másképp gondolnám, bár mi pont erről szoktunk beszélni a párommal hogy mi 10 év múlva, gyerekekkel sem akarunk folyton otthon ülni. Szerintem elsősorban nem is a te korosztályodban keresgél a kérdező, úgyhogy nem is értem mire ez a nagy frusztráció.
Kérdező szerintem se változz meg, mert örökké egy tüske lesz és előbb utóbb úgyis kibukik ha nem vagy önmagad.
Azért a 27 meg a 33 év között nincs olyan nagy különbség! Sőt, szerintem pont ideális.
Nem írtam sehol sem, hogy otthon kéne ülni egész nap. Nekem is van hobbim, meg sportolok is. Imádok kirándulni, meg nyáron lejárni a Balatonra.
De ha van párom akkor ő az első. Ha meg gyerek is van akkor főleg változtatni kell az embernek a mentalitásán.
De én sem szeretnék az 5.-6. helyen lenni a nő életében akivel komolyan tervezek. És főleg nem szeretnék egy kemény nap után még otthon is azon versenyezni, hogy melyikünk az okosabb, meg, hogy melyikünk keres többet.
Most ezt tényleg őszintén kérdezem. Akkor neked az a vonzó nő aki ha amúgy 5-10 éve egyedül van, és munka után nincs kihez hazamenjen nem talált magának hobbit hogy lefoglalja magát legalább addig amíg egyedül van? Én személyszerint azért csinálok ennyi mindent meg azért van ennyi hobbim mert engem itthon nem vár senki, nincs kihez hozzábújjak vagy akármi, ha nincsenek ezek akkor velem nem történik abszolút semmi. Ha ismerkednék azt mondanám ebben az esetben hogy ja hat engem nem érdekel semmi, egyébkent sem csinálok semmit. Ez kell a férfiaknak?
Nyilván ha lenne mellettem egy férfi ő lenne az első. Sok olyan dolgot csinálok amik mellett gondolkodás nélkül inkább a férfit választanám, de most nincs így kénytelen vagyok ezeket választani. Az meg hogy ha gyerekeim lesznek se akarok uncsi lenni, miért baj az hogy nem olyan szülő szeretnék lenni akinek a gyerekekkel való foglalkozás is az hogy nézik együtt a tévét? Én velük is élményeket szeretnék, elvinni őket ide-oda, rengeteget játszani velük. Ez tényleg ilyen rossz hozzáállás?
Kérdező!
Ne kételkedj már magadban!!!
Mit törődsz vele?
Megint az jön le a mondandójából, hogy hagyjál ott csapot-papot, fordulj ki magadból, sz@rd össze magad kb azért, mert van egy párkapcsolatod.
Vagy ezt akarja kommunikàlni vagy csak simán hülye ès kötekszik.
Egyetlenegy hiba derült ki rólad:nagyon meg akarsz felelni.
De tudod, kinek kell megfelelned?
Magadnak. Senki másnak. Akinek meg nem tetszik, hogy eljársz, aktív vagy, tehet egy szívességet.
Ne akarj mindenáron bàrkivel együtt lenni, mert megbosszulja magát.
Hogy megmondtam, hogy mi lesz ha leírom a véleményemet!
Sértődés, meg belemagyarázás! Így is lett!:)
"2-3 év után gyerkeket is akarok, kutyát, macskát, nyaralást, közös há"
huhhh, nekem ez még korai, még csak most olvastam tőled az első kérdést
Vajon miért lett megint kitörölve az egyik válaszom?
Én már komolyan nem értem ezt az oldalt! Se a kérdezőket, se a moderátorokat!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!