Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyennek kéne ahhoz legyek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyennek kéne ahhoz legyek, hogy végre valaki akarjon a barátnőjének? 27/L

Figyelt kérdés
Teljesen össze vagyok már törve. Eddig nem volt igazából kapcsolatom. Randizgattam egy csomó férfival de mind eltűnt végül 1-3 hónap után és egyszer sem lett kimondva, hogy ez egy kapcsolat. Mindig megkérdeztem az okát de jött a sablonos duma, hogy nem velem van a baj, neki most nem fér bele egy kapcsolat vagy éppen nincs rá ideje blablabla aztán végül mindig összejöttek valaki mással sokszor rövid időn belül. Milyen egy olyan nő aki érdekli a férfiakat? Nem tudom már, hogy min kellene változtatnom mert már eddig is sok mindenen sikerült, volt ami miatt terápiára is jártam. Nem mondom, hogy tökéletes vagyok ne értsétek félre de lassan elfogynak a lehetőségek, hogy milyen legyek még amitől jobb leszek és végre kellek valakinek.
2022. márc. 13. 14:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/82 anonim ***** válasza:
13%
Szerintem az a problémád,hogy vissza se írsz a privire.
2022. márc. 13. 14:43
 12/82 anonim ***** válasza:
55%
Az én párom pl. imádja, hogy házias vagyok. Sütök, főzök csak úgy kedvtelésből, igényes vagyok magamra és a környezetemre. Ha baj van, rosszul érzi magát valami miatt, akkor megbeszéljük, mesélje el mi a baj. Megértéssel fordulok hozzá, hisz a párom nekem sem jó, ha nincs lelkileg rendben. A ra sizóa korszakban pedig passzoltunk nagyon szex terén és már akkoris figyeltem rá, amikor hivatalosan nem mutatott be a családjának. Mivel nem szereti a duci csajokat,elkezdtem figyelni arra, hogy mit eszek és mielőtt terhes nem lettem együtt jártunk edzeni, sportolni. Hasonló az érdeklődési körünk, így sok mindenről tudunk beszélgetni, hasonló a gondolkodásunk. Nem tudom pontosan mire gondolsz, hogy milyen személyiségjegyek érdekelnek. Én csak magamat adtam és a páromat megforgta a személyiségem. Nem játszottam vagy taktikáztam.
2022. márc. 13. 14:44
 13/82 A kérdező kommentje:
Nem mondtam hogy nincs velem semmi baj, nyilván valami még mindig nagyon gáz, különben nem lennék egyedül. Csak nem tudom mi az.
2022. márc. 13. 14:44
 14/82 anonim ***** válasza:
10%
#13: Mert szerinted semmi. Leírhatunk még 120 dolgot, úgyis leírod, hogy nem az a baj veled. Erről beszéltem...
2022. márc. 13. 14:45
 15/82 A kérdező kommentje:

Hányszor mondjam még, hogy szerintem is velem nincs rendben valami, különben már feleségül vettek csak nem tudom, hogy mi az. Ezért tettem fel a kérdést, hogy mitől ideális az ideális nő.

Pl tudom hogy régebben rendkívül szorongtam és emiatt zárkózottnak tűntem, de jártam másfél evig terápiára és azóta lekopogom ilyen gondom nincs. De valami még mindig határozottan nem oké.

2022. márc. 13. 14:48
 16/82 anonim ***** válasza:
93%

Én úgy érzem, eléggé rágörcsölsz a témára, ami nem valami vonzó tulajdonság.

Szerintem keress egy pszichológust, sokat tud segíteni.

Egyébként hasonló problémával küszködök pasiként, ha gondolod, írj privit, megpróbálhatok segíteni.

2022. márc. 13. 14:51
 17/82 anonim ***** válasza:
14%
#15: Jó, jó, veled van a baj... De, lesz bármi olyan, amire rábólintasz, hogy na, az a baj veled? Látsz erre bármekkora esélyt is? Mert kilőtted ám már a lehetőségeket...
2022. márc. 13. 14:55
 18/82 anonim ***** válasza:
100%

Sokan vagyunk így akik nem találtuk még meg az igazit(és lehet, hogy nem is fogjuk). De én azt mondom ez még mindig jobb mint benne élni egy szar kapcsolatban, netán házasságban gyerekekkel, aztán utána derül ki,hogy nem is egymást akarjuk.

Nekem volt hosszú kapcsolatom, nem is egy, de semmivel nem lettem velük előrébb!

Én már nem görcsölök rajta, majd jön ha jön.

34/f

2022. márc. 13. 15:05
 19/82 A kérdező kommentje:
#17: például valószínűleg probléma sok férfi szemében hogyha okosabb vagyok nála,vagy több pénzt keresek. Engem ez nem zavar, de egyszer a pszichologus mondta hogy ez letörheti az önbecsülésüket. Viszont ezen már változtatni nem tudok. Ha tudom előre hogy ez gond lesz nem jövök erre az egyetemre, de mostmár mindegy.
2022. márc. 13. 15:13
 20/82 anonim ***** válasza:
62%
Értjük! Tehát szerinted az a baj veled, hogy túl okos vagy, és túl sokat keresel!
2022. márc. 13. 15:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!