Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyennek kéne ahhoz legyek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyennek kéne ahhoz legyek, hogy végre valaki akarjon a barátnőjének? 27/L

Figyelt kérdés
Teljesen össze vagyok már törve. Eddig nem volt igazából kapcsolatom. Randizgattam egy csomó férfival de mind eltűnt végül 1-3 hónap után és egyszer sem lett kimondva, hogy ez egy kapcsolat. Mindig megkérdeztem az okát de jött a sablonos duma, hogy nem velem van a baj, neki most nem fér bele egy kapcsolat vagy éppen nincs rá ideje blablabla aztán végül mindig összejöttek valaki mással sokszor rövid időn belül. Milyen egy olyan nő aki érdekli a férfiakat? Nem tudom már, hogy min kellene változtatnom mert már eddig is sok mindenen sikerült, volt ami miatt terápiára is jártam. Nem mondom, hogy tökéletes vagyok ne értsétek félre de lassan elfogynak a lehetőségek, hogy milyen legyek még amitől jobb leszek és végre kellek valakinek.
2022. márc. 13. 14:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/82 anonim ***** válasza:
88%

Valószínűleg ez ilyen tudatalatti dolog lehet, ami kisugárzik. Úgy értem, ennyi csalódás után szerintem kb. lehetetlen lazán hozzáállni egy új ismeretséghez, teljesen nyitottan és bizalommal, és lehet, hogy ez okoz valami görcsösséget benned, amit megéreznek. Valamiért az a legvonzóbb az embereknek, akit látszólag nem nagyon érdekel az egész, látszik rajta, hogy boldog, és nincs minden áron szüksége valakire.

Az is lehet akár, hogy nem vagy jó beszélgető partner, nem mondasz túl sokat, vagy nincsenek olyan hobbijaid, érdeklődési köröd, ami picit izgalmasabb. Ez most azért jutott eszembe, mert én pl. éreztem már magamat baromi unalmasnak egy sráchoz képest, és simán lehet, hogy ez neki is feltűnt. Ő örökké utazgat, új embereket ismer meg, több nyelven beszél, egzotikus túrákra jár, snowboard, stb, mindig van egy érdekes sztorija, én meg kb. annyit tudok felmutatni, hogy dolgozok (bár azt legalább szeretem), sportolok meg rajzolok néha.. Nem vagyok nagy társasági ember.

Még akár az is lehet, hogy mivel 1,5-2 hónap után fekszel le velük, utána kezdenek eltűnni pont, mert csak erre mentek.. Sajnos rengeteg ilyen pasi van, hogy miután megvoltál némi, már nem vagy olyan érdekes, de ez nem a te hibád, maximum annyiban, hogy rosszul választasz.

2022. márc. 13. 15:39
 32/82 anonim ***** válasza:
100%

(26: "Ti" vagytok a legjobbak!" 😁☺️

Egy ENFP férfi. 🙃)

Bocsi az off miatt!

2022. márc. 13. 15:43
 33/82 anonim ***** válasza:
52%

Arcra milyennek mondanak?

Szép, átlagos, ronda esetleg a felsoroltak közötti!

Vannak nők akik testre 10esek arcra viszont ritka rondák!

Engem mondjuk elriaszt az is ha a csaj paraszt módon idétlen és ostoba.

2022. márc. 13. 15:53
 34/82 A kérdező kommentje:
Mondták már rám hogy szép vagyok, de én inkább maximum átlagosnak mondanám az arcom, bár tény és való hogy egy jó smink sokat tud segíteni.
2022. márc. 13. 16:01
 35/82 anonim ***** válasza:
100%
Oké, hogyan alakultak ki a korábbi kapcsolataid? Mit tettél bele? Miért azt a férfit választottad akit éppen választottál?
2022. márc. 13. 16:03
 36/82 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a baj hogy rágörcsölsz? Ne akarj változtatni, olyan vagy amilyen vagy, majd találsz valakit akinek így leszel tökéletes.
2022. márc. 13. 16:07
 37/82 anonim ***** válasza:
0%
A 172 cm-hez az 52-55 kg az ideális, úgyhogy van rajtad egy kis súlyfelesleg.
2022. márc. 13. 16:20
 38/82 anonim ***** válasza:
89%

Nekem férfiként nagyon ritka személyiségtípusom van, már sok nő mondta rám hogy én vagyok a tökéletes férfi , vagy hogy ritka mint a fehér holló, de sajnos nem igazán találtam meg még eddig életem párját.

Nálam ugye az még közrejátszik ,hogy én olyan nőre vágyom mint én, és ezzel annyira megnehezítettem a saját dolgom, hogy a lehetetlen szintre lépett hirtelen :D

Én azt tapasztalom általában, hogy már úgy állnak hozzám ,hogy túl szép hogy igaz legyen, így hát akkor biztos nem is az.

Minden szavamat hazugságnak vagy nagyképűségnek gondolják, illetve még az is baj hogy érdeklődő vagyok , nem játszmázom vagy hazudok.

Szerintem jobb átlagosnak lenni, mert hiába gondolja magáról valaki hogy talán jobb, vagy hogy boldoggá tudna tenni egy embert, valószínű sokkal magányosabb lesz mint a többi ember.

2022. márc. 13. 16:28
 39/82 anonim ***** válasza:
83%

igen, majd biztos a pár kiló plusz miatt hagyják ott 3 hónap után...

fejezzük már be a hülyeséget

2022. márc. 13. 16:29
 40/82 A kérdező kommentje:

#35: mivel az utcán, konditeremben, buliban, a buszon, a könyvtárba, a kávézóban sosem szólt hozzám random senki így mindig a tinderen ismerkedtem. Ott meg igazából mi alapján választasz? Ki az aki ránézésre szimpatikus. Nem tudom mit tettem bele a kapcsolatokba, mire gondolsz? Sokszor én találtam ki, hogy hova menjünk, mit csináljunk.

#36: hát rágörcsölök ez igaz, de nem tudom nem rágörcsölni..

#37: 170 cm vagyok és ahhoz nem az 52-55 kg az idealis, az a nagyon alsó határa az egészséges testsúlynak de annál ez szélesebb skála. Arról még gondolom sosem hallottál hogy az izom nehezebb,mint a zsír, és azt hogy kin mennyi súlyfelesleg van inkább testzsír%ban nézzük, mint kg-ban. De nem vagyok elöl deszka hátul léc, ha valakinek ez az ideális akkor nem bánom hogy neki nem kellek, eddig meg senki nem panaszkodott arra hogy izmos, kerek a fenekem, de ízlések és pofonok.

2022. márc. 13. 16:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!