Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyennek kéne ahhoz legyek, hogy végre valaki akarjon a barátnőjének? 27/L
Úristen…vègigolvastam a válaszokat, és konkrétan a 16-os válaszoló az első, aki nem hülye:DD
Utána van még 1-2 értelmes válasz, de a többség tiszta félnótás.
Honnan bújt elő ennyi bolond? :D
Kérdező, nehogy ezek alapján vonj le következtetést!
Kérdező: Szerintem is csak légy önmagad és tényleg ne görcsölj rá erre az egészre! :)
22: Tényleg nem akarok okoskodni, de a: "Kívülről tudod az Árpádházi királyokat évszámokkal együtt" rész nettó műveltség, nincs nagyon közé az intelligenciához. :) (persze most jöhetsz a MAWI-val, de na...)
Az igaz, de aki emiatt nem jön veled össze az jobb is, hogy nem jött veled össze.
Ezért le fognak pontozni, de én is intelligensebbnek tartom magam az átlagnál, jobban is kerestem, sokáig tartott olyan férfit találni, aki felér velem és tudja értékelni ezt. Az okos embereknek nem is szabad összejönni olyannal, aki nincs azon a szinten értelmileg, mert csak szenvedni fogsz. Volt egy ilyen kapcsolatom is, hogy sokszor előfordult, hogy megosztottam valamit, ami foglalkoztatott és az akkori párom vagy nem is tudott rá mit reagálni, vagy valami baromságot mondott.
Megvoltam vele is, mert nyilván én le tudtam menni az ő szintjére, hülyéskedni. Ő megértve és szeretve érezte magát, de én nem, sose tudott volna az én dolgaimmal mit kezdeni, ezért elhagytam.
Fontos, hogy tudd az erényeidet és hogy ezt a másik tükrében is lássad.
Kedves Kérdező,
27/N vagyok és velem is ez a helyzet. Nekem a pasik azt mondták, hogy "túl jó" vagyok. És itt nem a külsőre gondolok, hanem belsőre. Megértő voltam, nyugodt, sosem hisztiztem, nem féltékenykedtem, stb., és ezáltal olyan, mintha nem váltottam volna ki kötődést belőlük.
Én is jártam pszichológushoz, és nekem azt mondta, hogy elég ritka személyiségtípusom van.
Lehet mi ilyenek vagyunk. Szerintem talán részben a görcsösség is lehet baj. Amikor még lazább voltam, és nem akartam kapcsolatot, buktak rám a pasik. Amióta görcsösen akarok társat, semmi. :)
Amúgy lehet ez nem számít, de megcsináltam a 16 personality types tesztet, és én INFJ vagyok. Hasonló INFJ típusú barátnőim sem nagyon találnak párt, mert túl lelkisek vagyunk. :)
Mondjuk visszafele oregedsz, par ora alatt 3 evet, vagyis novekednek az eselyeid :)
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
37F incel
#27: Nem párkeresés céljából ajánlottam fel, hogy írhat privátot, gondolhattam volna, hogy lesz valaki, aki félreérti. Ne magadból induljál ki.
#16 voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!