Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyennek kéne ahhoz legyek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyennek kéne ahhoz legyek, hogy végre valaki akarjon a barátnőjének? 27/L

Figyelt kérdés
Teljesen össze vagyok már törve. Eddig nem volt igazából kapcsolatom. Randizgattam egy csomó férfival de mind eltűnt végül 1-3 hónap után és egyszer sem lett kimondva, hogy ez egy kapcsolat. Mindig megkérdeztem az okát de jött a sablonos duma, hogy nem velem van a baj, neki most nem fér bele egy kapcsolat vagy éppen nincs rá ideje blablabla aztán végül mindig összejöttek valaki mással sokszor rövid időn belül. Milyen egy olyan nő aki érdekli a férfiakat? Nem tudom már, hogy min kellene változtatnom mert már eddig is sok mindenen sikerült, volt ami miatt terápiára is jártam. Nem mondom, hogy tökéletes vagyok ne értsétek félre de lassan elfogynak a lehetőségek, hogy milyen legyek még amitől jobb leszek és végre kellek valakinek.
2022. márc. 13. 14:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/82 anonim ***** válasza:
15%

Azért nem akar téged senki barátnőjének, mert már itt a válaszaid alapján lejön rólad, hogy neked igazából semmi szükséged nincs egy férfire!

"Táncolok, jógázok, gyúrok, 70+rúddal guggolok, okos vagyok, jól keresek"

Az tisztán látszik, hogy te jól elvagy a saját kis világodban. Nincs is ezzel semmi gond, de sajnos azt kell mondanom, hogy én nem ezeket a tulajdonságokat keresem egy olyan nőben akivel komolyan tervezek!

Így lassan 34 évesen már teljesen másra vágynék, mint amiket te itt prezentáltál magadból!

2022. márc. 13. 18:37
 52/82 A kérdező kommentje:
Pont erre irányult a kérdésem, mi az amire például te vágysz?
2022. márc. 13. 18:45
 53/82 anonim ***** válasza:
7%
De minek írjam le? Azért, hogy lepontozzátok?
2022. márc. 13. 18:47
 54/82 A kérdező kommentje:
Küld el privátban. Nem én pontoztalak le.
2022. márc. 13. 18:48
 55/82 anonim ***** válasza:
100%

Most komolyan megváltoznál, ha egy pasi aszondja neked, hogy mondjuk ő háztartásbeli nőt akar magának, akinek nincsen karrierje és a gyerekeken, meg a férjén kívül mással nem nagyon foglalkozik?

Elég megfelelési kényszeresnek tűnsz, ez is lehet ám riasztó általánosságban. Az nem baj, ha a szerelmedért változtatsz valamin, de hogy konkrétan megtagadd magad valakiért, az nem éppen jó pont egy normális párkapcsolatban.

Azért hoztam fel a háztartásbelit, mert az az ellenkezője annak, amit te írtál magadról, nincs bajom azzal, ha valaki alapból ezt akarja, csak így volt szemléletes.

2022. márc. 13. 18:55
 56/82 A kérdező kommentje:
De én sem vagyok karrierista, nekem ez csak egy munka. És egy jól működő, harmonikus, stabil kapcsolatban gyerekeket is szeretnék 2-3 év után. Csak én nagyon szeretném azt elkerülni hogy a gyerekek után derül ki hogy kimaradt egy csomó minden a közös életünkből ezért hiába mondtuk hogy ásó, kapa, nagyharang keres a masik fél valaki mást akivel végtelen mennyiségűt szexelhet mert nincsenek ott a gyerekek, kikapcsolódhat, vagy utazhat nélkülük.
2022. márc. 13. 19:03
 57/82 anonim ***** válasza:
87%
Kezdésnek ne legyél ennyire kétségbeesett, hogy mindenki megfelelne, csak legyen valaki.
2022. márc. 13. 20:22
 58/82 anonim ***** válasza:
22%
Lusta vagyok elolvasni ennyi valaszt es reggel sem ismert el magarol semmi negativumot a kerdezo. Elarulja valaki, hogy azota sikerult e neki vagy meg mindig tul jo nonek tartja magat? :D
2022. márc. 13. 23:10
 59/82 anonim ***** válasza:

Én végigolvastam a te kommentjeidet.

Fogalmam sincs mi lehet veled a baj, ha egyáltalán van.

Rád írok, hogy jobban megismerjelek. Ha nem, nem baj, egyszerűen csak ne válaszolj ha nem szeretnéd.

2022. márc. 14. 00:15
 60/82 anonim ***** válasza:
100%
Metamorphosis kisasszonynak igaza van, süt a kérdésből az elkeseredettség és a kétségbeesés, ha van bármi probléma a kérdezővel, az ez.
2022. márc. 14. 00:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!