Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyennek kéne ahhoz legyek, hogy végre valaki akarjon a barátnőjének? 27/L
Azért nem akar téged senki barátnőjének, mert már itt a válaszaid alapján lejön rólad, hogy neked igazából semmi szükséged nincs egy férfire!
"Táncolok, jógázok, gyúrok, 70+rúddal guggolok, okos vagyok, jól keresek"
Az tisztán látszik, hogy te jól elvagy a saját kis világodban. Nincs is ezzel semmi gond, de sajnos azt kell mondanom, hogy én nem ezeket a tulajdonságokat keresem egy olyan nőben akivel komolyan tervezek!
Így lassan 34 évesen már teljesen másra vágynék, mint amiket te itt prezentáltál magadból!
Most komolyan megváltoznál, ha egy pasi aszondja neked, hogy mondjuk ő háztartásbeli nőt akar magának, akinek nincsen karrierje és a gyerekeken, meg a férjén kívül mással nem nagyon foglalkozik?
Elég megfelelési kényszeresnek tűnsz, ez is lehet ám riasztó általánosságban. Az nem baj, ha a szerelmedért változtatsz valamin, de hogy konkrétan megtagadd magad valakiért, az nem éppen jó pont egy normális párkapcsolatban.
Azért hoztam fel a háztartásbelit, mert az az ellenkezője annak, amit te írtál magadról, nincs bajom azzal, ha valaki alapból ezt akarja, csak így volt szemléletes.
Én végigolvastam a te kommentjeidet.
Fogalmam sincs mi lehet veled a baj, ha egyáltalán van.
Rád írok, hogy jobban megismerjelek. Ha nem, nem baj, egyszerűen csak ne válaszolj ha nem szeretnéd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!