Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyennek kéne ahhoz legyek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyennek kéne ahhoz legyek, hogy végre valaki akarjon a barátnőjének? 27/L

Figyelt kérdés
Teljesen össze vagyok már törve. Eddig nem volt igazából kapcsolatom. Randizgattam egy csomó férfival de mind eltűnt végül 1-3 hónap után és egyszer sem lett kimondva, hogy ez egy kapcsolat. Mindig megkérdeztem az okát de jött a sablonos duma, hogy nem velem van a baj, neki most nem fér bele egy kapcsolat vagy éppen nincs rá ideje blablabla aztán végül mindig összejöttek valaki mással sokszor rövid időn belül. Milyen egy olyan nő aki érdekli a férfiakat? Nem tudom már, hogy min kellene változtatnom mert már eddig is sok mindenen sikerült, volt ami miatt terápiára is jártam. Nem mondom, hogy tökéletes vagyok ne értsétek félre de lassan elfogynak a lehetőségek, hogy milyen legyek még amitől jobb leszek és végre kellek valakinek.
2022. márc. 13. 14:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/82 anonim ***** válasza:
83%

76-os jól mondja, ne akarj másnak megfelelni.

Úgy élj, ahogy neked jó, és majd megtalálod a párodat.

2022. márc. 17. 11:21
 82/82 anonim ***** válasza:
76%

19. "például valószínűleg probléma sok férfi szemében hogyha okosabb vagyok nála,vagy több pénzt keresek. Engem ez nem zavar, de egyszer a pszichologus mondta hogy ez letörheti az önbecsülésüket. Viszont ezen már változtatni nem tudok. Ha tudom előre hogy ez gond lesz nem jövök erre az egyetemre, de mostmár mindegy."

Ez se feltétlen igaz. én pl. megfigyeltem magamon, hogy elég jól kijövök az orvosis vagy jogász csajokkal, pedig én egyik sem vagyok. Ezek a legnehezebbeknek számító egyetemek. Én másban vagyok jó.

2022. márc. 17. 20:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!