Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyennek kéne ahhoz legyek, hogy végre valaki akarjon a barátnőjének? 27/L
"hát rágörcsölök ez igaz, de nem tudom nem rágörcsölni."
Na, erről kéne picit pszichológussal beszélgetni.
Szerintem ne változz meg azért hogy több férfi felfigyeljen rád, mert az nem te lennél.
Tudom hogy a nehezebb utat javaslom, de ha a végére érsz, sokkal boldogabb kapcsolatod lesz mint a többi embernek, mert te megtaláltad azt a férfit akinek az a nő tetszik, és azt szereti aki te vagy.
Egyszer te is megtalálod a másik feled, akinek te leszel a világ közepe, és minden dolgot imádni fog benned, ahogy te is őbenne .
Sok szerencsét kívánok neked, és hogy légy boldog életed végéig a leendő pároddal :)
Most a véleményemet fogom elmondani, nem tudom alátámasztani, csak nekem ez tűnt fel általánosságban és én így érzek a saját párkeresésemmel kapcsolatban.
Manapság az is baj, ha túl problémás valaki és az is, ha túl normálisnak, rendesnek tűnik. Szerintem a legtöbb embernek van valami dilije, van vele valami feltűnő gond, de mégse a túl problémás kategória. Az ilyen emberek pedig nem tudnak mit kezdeni olyannal, akik kiegyensúlyozottabbnak tűnnek, mint mondjuk te. Nem látok benned semmi extra problémát, nyilván neked is vannak rosszab tulajdonságaid, de sokkal közelebb állsz a kiegyensúlyozott, normális emberhez.
Ilyeneknek pedig nem lehet csakúgy megfelelni, mármint sokan ezt érezhetik.
De ez nem azt jelenti, hogy neked most elkéne romolnod vagy valami, csak hasonló személy érezné jól magát veled.
Például én a kifejezetten problémás kategória vagyok. Van egy pasi a munkahelyen, aki valahogy annyival jobbnak tűnik, mint én hogy félek vele kikezdeni, mert nem hiszem, hogy el tudna viselni hosszú távon. Általában hozzám hasonló pasikat keresek, akik szintén problémásak kicsit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!