Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha vesszük azt a tényt, hogy mindenféle külsejű és anyagi helyzetű férfinak van barátnője..így, aki incel, az mennyire felelős a helyzetéért?
Mielőtt félreértés történne, nem azt állítom, hogy mindenkinek van párja..bár jó is lenne. Hanem azt, hogy teljesen átlagos férfiakkal vannak párban a nők többsége..emellett akad aki még kövérekkel, alacsonyakkal, átlag alatt keresőkkel, gyári munkásokkal is és stb.
Ugye egyes incelek szerint csak a kigyúrt alfaállatoknak jut barátnő, nekik meg nem.
De szerintem ez egyáltalán nem igaz..
Szóval ezek fényében, aki incel..mennyire lehet az illető hibája?
92
Akkor ne beszélj bele olyan vitába, ami nem rólad szól. Anonim vagy, és beröfögsz össze-vissza, akkor ne csodálkozz azon, ha bepozicionálnak az emberek a meglévő vita szálának alapján. Van egy egyszerű megoldás, vállalod a neved, de az itt már-már csoda, ha megteszi.
Na mindegy, amúgy nem nagyon érdekelsz, frusztrációt okozni nem fogsz, az ingerküszöböm ennél azért jelentősen magasabb. :D
#94: A magadfajta, bárkit sértegető emberek miatt értelemszerűen nem vállalom a nicknevem. Miután beszóltál más anyjára, még neked áll feljebb. Ilyen alja szint azért ritka még itt is.
Az ingerküszöböd láthatóan abból áll, hogy a neten kiéled az arcod, mert az életben ezt nem mernéd szemtől szemben mondani valakivel. (Ha merted volna valaha, valószínűleg kiütöttek volna.)
Nem szóltam be senki anyjára, ő említette meg az anyját, én meg közöltem vele, hogy ne keverje ebbe bele, ja
Nyelvtan nem megy? Vagy csak simán magyarul nem tudsz olvasni? Elég gáz vagy. :D
Ne tippelgess egyébként, nagyon rossz úton jársz. :D
BTW a tipikus incel duma ez, hogy "neten bántottak, de biztos azé, me máshol nem kemény"
Itt csak te keménykedsz a neten, ha a kritikát nem tudod elviselni, akkor meg ne forumozz, ez egy ilyen hely. Ha nem a neten lennénk, akkor ez a sok incel szerencsétlenség, veled egyetemben arra se lenne képes, hogy a nőket fikázza, mert a csajok kiütnék őket. :F
#97: Ideje lenne visszamenni ahhoz a pszichológushoz, egy magyartanárhoz is.
Nem, továbbra sem gáz 2022-ben, ha egy ember nem tud angolul az országban.
Kritikát meg nem fogalmaztál meg, csak beszólást.
És lehet, hogy az inceleket kiütnék a csajok (nem sajnálnám őket), de téged gyakorlatilag egy ilyen után bárki. Engem meg rejtély, hogy miért akarna bárki kiütni, de láthatóan mellőzöd a logikát.
Szóval, további jó netes kiélést és légyszi, add majd elő ezt a szintet valakinek élőben is! Köszi lúzer.
Diszgárfiás, és diszlexiás vagyok, hiába próbálsz meg sértegetni a nyelvtanommal, nem fog sikerülni.
"Nem, továbbra sem gáz 2022-ben, ha egy ember nem tud angolul az országban."
De, elég nagy gáz.
Mondom, hogy ne vizionáld, hogy ki-mennyire kemény, mert semmit sem tudsz rólam, és rendkívül rossz úton jársz. :D Nem akarom leírni az igazságot, mert nincs értelme neten keménykedni, te se tedd, a bohócok csinálnak ilyet.
Logikám pedig valószínűleg meg annyi van, hogy, ha kitöltünk egy IQ tesztet, akkor neked 10 alkalommal se jön ki annyi, mint nekem 3 napot nem aludva. De megpróbálhatjuk, töltsd ki a Mensa adaptív tesztjét először is... :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!