Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha vesszük azt a tényt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha vesszük azt a tényt, hogy mindenféle külsejű és anyagi helyzetű férfinak van barátnője..így, aki incel, az mennyire felelős a helyzetéért?

Figyelt kérdés

Mielőtt félreértés történne, nem azt állítom, hogy mindenkinek van párja..bár jó is lenne. Hanem azt, hogy teljesen átlagos férfiakkal vannak párban a nők többsége..emellett akad aki még kövérekkel, alacsonyakkal, átlag alatt keresőkkel, gyári munkásokkal is és stb.

Ugye egyes incelek szerint csak a kigyúrt alfaállatoknak jut barátnő, nekik meg nem.

De szerintem ez egyáltalán nem igaz..

Szóval ezek fényében, aki incel..mennyire lehet az illető hibája?

2022. febr. 23. 15:29
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 111/118 anonim ***** válasza:
20%

"Az 50 az 45? Matek is probléma már, az elemi matek?????"

Tehát, 5 éven múlik a dolog? :D Más ismerősöm 35 évesen "csak" nettó 500 körül keres nyelvtudás nélkül. Gondolom, ő is gáz... :/

"Nem azért, mert én mondom, csak ki kellene nyitnod a szemed, nem rossz dolog, esküszöm"

Megtörtént. Azt látom, hogy az itthoni nyelvoktatás az iskolákban általában hulladék, az ország szocializációja pedig nem indokolja mindenhol a nyelvtudást. Nekem is volt olyan melóm, ahol nem is kellett a nyelvtudás, mégis jól fizettek.

A többi primitív sértegetésre, értelemszerűen nem reagálok. Ez a gáz, nem a nyelvtudás hiánya. Valószínűleg tényleg nincs semmi életed, mert élőben ilyen szövegekért az emberek nagy része már rég a falhoz nyomott volna... :D Nyugtass meg, hogy valami tini vagy.

2022. febr. 26. 20:01
 112/118 anonim ***** válasza:
84%

Egyébként azért nem reagálok a felére a rizsádnak, mert egyszerűen az első fele olyan wtf, hogy már ott kihordok lábon egy agyhalált, és nincs egyszerűen humorom a további sületlenségeid olvasgatni. :D

Egyébként meg barátkozz meg a gondolattal, hogy, aki ma nem tud angolul, de közben osztja az észt, az sajnos, vagy nem sajnos, de egy buta szardarab.

Egyetlen indok lehet arra, hogy valaki nem tud angolul, még annyit sem, hogy miképp kell az insideoutot kiejteni, ha esetleg tud németül\spanyolul\olaszul, bár ebből pl. az utolsó kettő annyira könnyű nyelv, hogy általában tudnak az emberek mellette egy angolt legalább. A mai globalizált világban, ahol angolul érhető el a legtöbb információ, konkrétan csak a 6általánost végzett, faluszéli proli alatti réteg nem beszéli a nyelvet, meg az előző rendszerben tanultak, de közülük is hál isten elég sokan beszélnek angolul, pl. anyám is.

Kinek mire van igénye, kinek mennyire van magához képest egy alapvető elvárása, ki mennyire hajlandó ezt a mai világot megérteni, attól függ, hogy képes-e erre. Aki incelkedik itt, az nyilván igénytelen magára nézve is, nem érti az őt körülvevő világot, így nyilván semmi meglepő abban, hogy te sem érted ezt. :F

2022. febr. 26. 20:03
 113/118 anonim ***** válasza:
89%

"Tehát, 5 éven múlik a dolog? :D Más ismerősöm 35 évesen "csak" nettó 500 körül keres nyelvtudás nélkül. Gondolom, ő is gáz... :/"

Nem tudom tudod-e, de az 50éves az ~1990-ben ~20éves volt, a másik meg ~15. Ha segítség kell ezt értelmezni, akkor ideje élnem azzal a megérzésemmel, hogy ennyire ostoba azért csak nem vagy, trollnak meg elég gyenge, szóval :D:D:D:D

Atyaúristen, ennyire gáz legyen valaki :D

2022. febr. 26. 20:04
 114/118 Barito ***** válasza:
5%

"aki incel, az mennyire felelős a helyzetéért?"

Nem teljesen az ő hibája.

Én megkaptam: "szerencsés lesz az a lány aki a feleséged lesz" valamint: "túl jó vagy a nőknek" és: rendes, tisztességes, becsületes EMBER vagy" de egyik sem akart engem társnak.

1-2 ember kivételével, akik esetleg nem kedveltek, senki nem mondott rólam, a belsőmről rosszat a hátam mögött sem. (nincs olyan akit mindenki kedvel)

A külső számít, a belső soha.

2022. febr. 27. 19:44
 115/118 anonim ***** válasza:
61%
A túl jó ember vagy általában azt jelenti, hogy te beleestél a "nice guy szindrómába", kedves. https://www.youtube.com/watch?v=UnwZvHzGL_k
2022. febr. 27. 20:06
 116/118 anonim ***** válasza:
2022. febr. 27. 20:07
 117/118 Barito ***** válasza:
Mondasz valamit Inside.
2022. febr. 28. 13:11
 118/118 anonim ***** válasza:
ugye-ugye
2022. febr. 28. 13:47
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!