Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha vesszük azt a tényt, hogy mindenféle külsejű és anyagi helyzetű férfinak van barátnője..így, aki incel, az mennyire felelős a helyzetéért?
Mielőtt félreértés történne, nem azt állítom, hogy mindenkinek van párja..bár jó is lenne. Hanem azt, hogy teljesen átlagos férfiakkal vannak párban a nők többsége..emellett akad aki még kövérekkel, alacsonyakkal, átlag alatt keresőkkel, gyári munkásokkal is és stb.
Ugye egyes incelek szerint csak a kigyúrt alfaállatoknak jut barátnő, nekik meg nem.
De szerintem ez egyáltalán nem igaz..
Szóval ezek fényében, aki incel..mennyire lehet az illető hibája?
Ha még csak a nőkre fognák, de mindenki más is hibás. Látod, az én anyámat, mert önismeretre, önfejlesztésre hívom fel a figyelmet.
Incelkém, 2 választás van -> összeszeded magad, vagy így maradsz. Nekünk mindegy, legalább "több jut", nem? Nem is értem, heréltesd ki magad, legalább nem lesz éjszakai magömlésed, te szerencsétlen, hát rajtad Jézus Krisztus sem fog, mert annyira elhitted már, hogy mindenki más sz@r, csak te vagy lekvár, hogy az ész megáll. :D Hát fogd már fel, hogy nekünk baszott mindegy, hogy te mit csinálsz, neked akarunk jót, mert rossz nézni ezt a vergődést, de folytathatom holnaptól azt is, hogy kiröhöglek minden nap, nekem 8
Itt vergődtetek valamelyik nap, hogy segítsek, most meg az a bajod. MIT AKARSZ? MIT? NEM LESZ SEGÉLY ALAPÚ PUNCI, ABBAN BIZTOS LEHETSZ, TE, SEMMIREVALÓ :D
66-os: hogy van merszed megint a külsőre panaszkodni amikor 54-es hozzászólásban felajánlott segítséget nem fogadtad el?
Te aztán tényleg nem akarsz magadon segíteni...
Akkor egy utolsó kör a gyakoris "incelölö" humorcirkusszal! 😂😂
elsőnek a 67-es versenyző következik, aki mélyinterjút akar velem nosza!😁
"Tehát téged az mennyire befolyásol, hogy 100 lányra jut 106 fiú?"
Az mindenkit befolyásol, képzelj el egy vonatot, egy mellékvonal egy mozdony húz egy szem kocsit, abban van 100 ülőhely, ha arra a 100 ülőhelyre 106 utas akar leülni, akkor ígyis-úgyis lesz 6 olyan, akinek nem fog jutni! Ez törvényszerű, nem? De!
Innen kezdve mindenkinek kapkodnia kell, hogy ülőhelyhez jusson kialakul egy mindenki háborúja mindenki ellen helyzet.
ugyanez van a párkapcsolatoknál is a férfiak térfelén. Tehát törvényszerű, ahogy ezt már írtam többször is, de még "insideout" haverod is elismeri ezt: "Nem állítom, hogy mindenkinek lehet párja egyszerre, mert több a nő picit, mint a férfi" -ennyi, tehát az incelség egy olyan jelenség, ami a jelenlegi nemi arányokból és a párkapcsolatok működési struktúrájából (értsd. monogámia) származik. Inceleknek (sajnos) léteznie kell! Ezt remélem eddig elfogadod.
"Ha akkora baromság az önsegítő és egyéb fejlesztő anyagok, akkor szerinted azok nem is léteznek igazából, illetve nem működinek?"
Léteznek, de nem érnek semmit, mert az alapvető probléma nem mentális jellegű, attól, hogy valakit "önsegítesz" még nem lesz magasabb vagy fog jobban kinézni, nem fog többet keresni, nem lesz érdekes hobbija, se hosszabb pénisze stb. Én pont azt tartanám a legfontosabbnak, hogy elfogadtassuk az emberekkel, hogy az inceslég egy szükséges rossz, ami ellen sajnos nem tehetünk semmit. Vagyis tehetünk, e erről majd a végén.
"Próbáltál már rendes pszichológussal beszélgetni a frusztrációdról? Próbáltál esetleg nem csak egy szakit?"
Az a véleményük, hogy bár igazam van, de alapvetően ez egy kellemetlen igazság, -érts. hogy incelek vannak- és a terápia, amit én javaslok túl radikális.
"Te mit tettél azért, hogy jobbá tedd a helyzetedet?"
Nem kéne ennyire empatikusnak lennem, de sajnos ilyen vagyok, így szeretnem megoldani mások problémáit, ezért foglalkozom az incel kéréssel is.
"Bónusz kérdés: bevállalnál egy hasonlóan jó szakival, mint Dr. K pár sessiont?"
Figyelj én bárkivel szívesen beszélgetek, jó esély van rá, hogy írok majd egy komolyabb tanulmányt is az incel témában, nyilván aki hozzám hasonlóan érdeklődik a téma iránt jó beszélgetőpartner.
Ha sok ilyen ostobaságot írtok, tényleg egyre frusztráltabb leszek! 🤣🤣
akkor jöjjön a fun fact: én magam nem vagyok incel, max volcel lehetnék, barátnőm dolgozik is rajta 🤣
Végül ha érdekel- bár tudom nem- az incel probléma megoldást én a poliamóriában látom, tehát ha egy nőnek több kapcsolata is lehetne férfiakkal, ugyanis alapvetően a monogámia az egész helyzet okozója.
"Az mindenkit befolyásol, képzelj el egy vonatot, egy mellékvonal egy mozdony húz egy szem kocsit, abban van 100 ülőhely, ha arra a 100 ülőhelyre 106 utas akar leülni, akkor ígyis-úgyis lesz 6 olyan, akinek nem fog jutni! Ez törvényszerű, nem? De!"
Nem tudom tudsz-e róla, de nincs mindenki kapcsolatban folyton, dinamikus a helyzet. Ez egy versenyhelyzet, ahogy a világban minden, ezért fontos az önfejlesztés, hogy lehetőleg ne te legyél a 106 közül a legnyomorultabb. Perpillanat a mai mezőnyben ez nem különösen nehéz, még 180kg-osan sem, és erre te vagy az élő bizonyíték.
"Léteznek, de nem érnek semmit, mert az alapvető probléma nem mentális jellegű, attól, hogy valakit "önsegítesz" még nem lesz magasabb vagy fog jobban kinézni, nem fog többet keresni, nem lesz érdekes hobbija, se hosszabb pénisze stb. Én pont azt tartanám a legfontosabbnak, hogy elfogadtassuk az emberekkel, hogy az inceslég egy szükséges rossz, ami ellen sajnos nem tehetünk semmit. Vagyis tehetünk, e erről majd a végén."
A folyamatos hárításod a probléma, hogy nem vagy képes önmagaddal szembenézni. Ez lenne a terápia lényege, fel kellene adnod azt a hitet, hogy rajtad nem lehet segíteni, mások a hibásak.
"Az a véleményük, hogy bár igazam van, de alapvetően ez egy kellemetlen igazság, -érts. hogy incelek vannak- és a terápia, amit én javaslok túl radikális."
Minden terápeuta manipulál, ott épp validálta az érzelmeid, hogy ne ellenségeskedj vele, és ne hagyd ott. Ezekszerint nem sikerült neki ;D
"Nem kéne ennyire empatikusnak lennem, de sajnos ilyen vagyok, így szeretnem megoldani mások problémáit, ezért foglalkozom az incel kéréssel is."
Hazudnod se kéne, még is teszed ;D
"Figyelj én bárkivel szívesen beszélgetek, jó esély van rá, hogy írok majd egy komolyabb tanulmányt is az incel témában, nyilván aki hozzám hasonlóan érdeklődik a téma iránt jó beszélgetőpartner."
"Végül ha érdekel- bár tudom nem- az incel probléma megoldást én a poliamóriában látom, tehát ha egy nőnek több kapcsolata is lehetne férfiakkal, ugyanis alapvetően a monogámia az egész helyzet okozója."
Az egész helyzet okozója az, hogy egy olyan szűrőn keresztül látod a világot, amit magadnak építettél fel. És egyelőre te ne akarj senkire sem ráerőltetni olyan szexuális szokásokat, amit nem szeretnének, mert, ahogy a radikális "virtuális pofongépünk" mondja, nehogy a melegek is előálljanak hasonló ötletekkel ;)
Mennyit fizetnek a pszihológusreklámért fiúk?
Ha jó pénz lehet beszállok én is, pedig incel vagyok
Na de mégis mennyit 78#?
Na ne legyél már ilyen szégyellős, legalább privátban írd meg!
Vagy a saját prakszis reklámja vagy?
73: Vonatos példád sajnos nagyon rossz, elméletileg jól érvelsz, csak a valóság teljesen más. :)
A valóság az valahol inkább olyan, mint a kancsó vizes példám amit egy másik topikban leírtam, amikor van két kancsód (1 lityis és 1.06 lityiket maximálisan befogadó) és a amibe öntöd (aminek az alja picit likas) szépen folyamatosan bele. Akkor lenne CSAK igazad, ha egyszerre randiznának a párok és egyszerre alakulnának ki kapcsolatok AZ ÖSSZESNÉL és akkor maradna meg az a szegény 6 férfi. :(
Ennél sokkal dinamikusabb és bonyolultabb a dolog, ezért vérzik el a vonatos hasonlat. SOSEM fog előfordulni olyan, hogy mind a két kancsót fullba beöntöd, mert a való életben ilyen nincs.
TEHÁT azt a pár százalékod ebben az esetben irreleváns!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!