Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha vesszük azt a tényt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha vesszük azt a tényt, hogy mindenféle külsejű és anyagi helyzetű férfinak van barátnője..így, aki incel, az mennyire felelős a helyzetéért?

Figyelt kérdés

Mielőtt félreértés történne, nem azt állítom, hogy mindenkinek van párja..bár jó is lenne. Hanem azt, hogy teljesen átlagos férfiakkal vannak párban a nők többsége..emellett akad aki még kövérekkel, alacsonyakkal, átlag alatt keresőkkel, gyári munkásokkal is és stb.

Ugye egyes incelek szerint csak a kigyúrt alfaállatoknak jut barátnő, nekik meg nem.

De szerintem ez egyáltalán nem igaz..

Szóval ezek fényében, aki incel..mennyire lehet az illető hibája?

2022. febr. 23. 15:29
 61/118 anonim ***** válasza:
68%

60: Hűha!

Azért remélem tisztában vagy vele, hogy ezek a te szavaid amiket hiába adsz a számba, abszolút nem helytállóak. Megértem és sajnálom nagyon a helyzetedet, de pont ezért lenne ildomos segítséget kérni, ha ez neked nem jön össze magadtól!

Egyékbént kb már egy éve olvasgattam és nézegettem önfejlesztő anyagokat, amikor az első exemet a sors az utamba sodort.

Próbáltál már valamelyik úton elindulni? Vagy úgy véled kifizetődő a kényelmes netes acsarkodás?

2022. febr. 25. 17:48
 62/118 anonim ***** válasza:
28%

60

Pontosan az ő példája (és számtalan másik emberé) mutatja meg, hogy a probléma tényleg a fejekben van, általában. Nem állítom, hogy nincs rettentő adottságokkal rendelkező ember, de van nő is olyan, egymásra tudnak találni. Nem állítom, hogy mindenkinek lehet párja egyszerre, mert több a nő picit, mint a férfi, de nem számottevően, ez téged NEM BEFOLYÁSOL.

Egyrészt, ha lennétek annyira hajlandóak, hogy elmondjátok mi történt veletek, akkor foglalkozna az ember a problémáitokkal, de ti ehelyett csak siránkoztok. Alapvetően mindenkinek van egy története, ami érthetővé teszi, hogy miképp jutott oda. De, ha ezt a történetet nem akarjátok megosztani, akkor empátia sem jár. Ez ennyire egyszerű, ez egy férfias üzlet, te adsz, akkor én is adok. Amíg te nem adsz nekem semmit, addig nincs üzlet, ez nem a máltai szeretetszolgálat

2022. febr. 25. 17:50
 63/118 anonim ***** válasza:
34%
62: Naná, hogy fejben! Tudod mekkora fícsőr volt az, hogy 38 évesen a konditeremben le mertem zuhanyozni és nem érdekelt ha látják a micsodámat? Addig ez nekem sci-fi volt. 😅😅😅
2022. febr. 25. 17:55
 64/118 anonim ***** válasza:
11%
62! Nicsak valaki elismeri! 😯 már avalós férfitöbblet et fiatalabb korban, haladunk!
2022. febr. 25. 20:00
 65/118 anonim ***** válasza:
5%
Ekkorát én rég röhögtem! Ez az utolsó pár oldal önsegítös baromság hát köszi megnevettetett. A személyes kedvencem a pszichológus mint puncimágnes! 🤣🤣🤣🤣 ez k..vajó! Aki már látott pszichológust közelröl az meg tudja hogy nem az! 😂😂 eleve a pszichológusok többsége nö...
2022. febr. 25. 21:03
 66/118 anonim ***** válasza:
5%
Jaj de ez is jó hogy a kérdés azt mondja hogy a kinézet nem számít, akkor az úgy is van?🤣🤣🤣🤣 jobbnál jobb poénok jöttek itt én hülye meg kezdetben komolyan írtam ide! 🤣🤣
2022. febr. 25. 21:07
 67/118 anonim ***** válasza:
89%

Az utolsó pár hszre:

Téged az miben befolyásol, hogy több nő van amúgy mint férfi a KSH adatai szerint?. Tudom, most jössz azzal, hogy a párkereső fiatalok (mert ugye olyan nincs, hogy nem fiatalok, még a végén nem tudnál megint másra mutogatni) körében pár százalékkal több a férfi.

Ujrafogalmazom sorry. Tehát téged az mennyire befolyásol, hogy 100 lányra jut 106 fiú? Akkora különbség, hogy az esélyeidet tönkreteszi?

Kövi kérdés: Ha akkora baromság az önsegítő és egyéb fejlesztő anyagok, akkor szerinted azok nem is léteznek igazából, illetve nem működinek? Tehát tök fake az egész? Ok, ha erre azt mondod, hogy nálad nem működött, pedig aztán becsülettel megpróbáltad, akkor jön a következő kérdés.

Próbáltál már rendes pszichológussal beszélgetni a frusztrációdról? Próbáltál esetleg nem csak egy szakit?

Tl;dr: Te mit tettél azért, hogy jobbá tedd a helyzetedet?

Bónusz kérdés: bevállalnál egy hasonlóan jó szakival, mint Dr. K pár sessiont?

Mert itt acsarkodni, dühösen visszaválaszolgatni, mindig csak a körülményekre és a kinézetre hivatkozni a legkényelmesebb az fix, azzal nincs munka, megértem én. :)

Kérdés inkább az, hogy meddig fogod magadat frusztrálni emiatt, el fogsz-é jutni elkeseredettségedben egy Elliot szintre esetleg... Ne legyen ez, bro, plz!

2022. febr. 25. 21:48
 68/118 A kérdező kommentje:

67

Itt az oldalon valamilyen First nevű incel csatornát szoktak emlegetni, amely ahelyett hogy segítene...csak még jobban rájátszik az incel teóriákra.

Pl. a mostanában kijött játékok azért vannak tele bugokkal, mert az incel programozók nő hiányában kiégnek és már nincs kedvük dolgozni.

Visszatérve a Dr. K-hoz, az incelek (tisztelet a kivételnek!) nem hiszik, hogy velük van baj, vagy nekik lenne traumájuk, hanem a nőkre fogják sikertelenségüket, ezért általában nem is kérnek külső segítséget.

2022. febr. 25. 22:14
 69/118 anonim ***** válasza:
94%
Huha, csak 99.999999%-nak jut nő a statisztika szerint, micsoda érvágás.
2022. febr. 25. 22:18
 70/118 anonim ***** válasza:
89%
#68: Itt pont az ellenkezőjét írta valami agyhalott incel a napokban. Hogy az IT-ba is beszivárogtak már chadek és emiatt egyre gyengébbek a játékok. Vagy valami ilyesmi. :D
2022. febr. 25. 22:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!