Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha vesszük azt a tényt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha vesszük azt a tényt, hogy mindenféle külsejű és anyagi helyzetű férfinak van barátnője..így, aki incel, az mennyire felelős a helyzetéért?

Figyelt kérdés

Mielőtt félreértés történne, nem azt állítom, hogy mindenkinek van párja..bár jó is lenne. Hanem azt, hogy teljesen átlagos férfiakkal vannak párban a nők többsége..emellett akad aki még kövérekkel, alacsonyakkal, átlag alatt keresőkkel, gyári munkásokkal is és stb.

Ugye egyes incelek szerint csak a kigyúrt alfaállatoknak jut barátnő, nekik meg nem.

De szerintem ez egyáltalán nem igaz..

Szóval ezek fényében, aki incel..mennyire lehet az illető hibája?

2022. febr. 23. 15:29
 81/118 anonim ***** válasza:
91%
*amibe öntöd egy harmadik akart lenni, de remélem érthető..
2022. febr. 26. 15:27
 82/118 anonim ***** válasza:
13%

80#

Na te népművészeti agyagedény

Öntögeted itt a kancsó vizeket, és úgy csinálsz mintha te egy literes kancsóba képes lennél beletölteni 1.06 litert.

Hatalmas bravúr lenne megtenni

De a valóság persze rácáfol

2022. febr. 26. 15:32
 83/118 anonim ***** válasza:
89%

Az elméleted már csak azért is baromság 82, mert elég sok csajszi van, amelyik képes 1literbe 2őt befogadni, ha érted mire gondolok.

De persze magyarázzad csak a hülyeséget, nekünk tesztek ezzel szolgálatot a saját elméleteitek alapján, az a legjobb, ha a mocskos víz kancsóba se akar menni, meg se próbálja, nem? Hát nekünk ez tök jó, legalább kisebb a verseny... :)

2022. febr. 26. 15:46
 84/118 anonim ***** válasza:
8%

"Az elméleted már csak azért is baromság 82..."

Nem tudom miröl beszélsz

Nem nekem voltak elméleteim, hanem neked, és 80#-nak, amire reagáltam.

Amúgy örülök hogy legalább te örülsz

2022. febr. 26. 15:58
 85/118 anonim ***** válasza:
84%
Jajj 84, nem most jöttem a falvédőről...^^
2022. febr. 26. 16:21
 86/118 anonim ***** válasza:
5%
85! "Inszájt"!🤣 szerintem keversz minket! 😉
2022. febr. 26. 17:02
 87/118 anonim ***** válasza:
28%
milyen inszájt, angolul se tudsz? fú, az mondjuk manapság elég gáz...
2022. febr. 26. 17:08
 88/118 anonim ***** válasza:
14%
#87: Az 55 éves édesanyám sem tud angolul. Légyszi, azért őt hagyjuk ki ebből. Köszi.
2022. febr. 26. 17:11
 89/118 anonim ***** válasza:
7%
88! Bunkòcska a kis inszájt! 🤣 küldjük pszichológushoz! 🙄😝
2022. febr. 26. 17:14
 90/118 anonim ***** válasza:
84%

Engem nem kell küldeni, én jártam magamtól, mikor problémáim akadtak (nem, nem incel kérdés, ne aggódj, csak ADHD), pontosan ezért tudom (többek között), hogy mennyire fogalmad sincs az egész témáról.

Anyukád tényleg hagyjuk ki ebből, ő nem okoskodik gyakorikérdéseken, és ő megszült téged, neked viszont incel problémáid vannak. Ő biztosan egy fokkal sikeresebb, mint te ;D

2022. febr. 26. 17:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!