Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha vesszük azt a tényt, hogy mindenféle külsejű és anyagi helyzetű férfinak van barátnője..így, aki incel, az mennyire felelős a helyzetéért?
Mielőtt félreértés történne, nem azt állítom, hogy mindenkinek van párja..bár jó is lenne. Hanem azt, hogy teljesen átlagos férfiakkal vannak párban a nők többsége..emellett akad aki még kövérekkel, alacsonyakkal, átlag alatt keresőkkel, gyári munkásokkal is és stb.
Ugye egyes incelek szerint csak a kigyúrt alfaállatoknak jut barátnő, nekik meg nem.
De szerintem ez egyáltalán nem igaz..
Szóval ezek fényében, aki incel..mennyire lehet az illető hibája?
48: Én 35 éves koromig hordoztam hasonló negatív dolgokat magamban. Sosem volt barátnőm 36 éves koromig. Mondjuk a trauma nálam egy elég gonosz "bullying" volt. Én is mindent erősen túlagyalok, tudtam azonosulni a sráccal elég erősen. Amikor meg a teher leszabadult róla 1:17-nél azt megkönnyeztem én is bakker. :)
Remélem segített a doki elindulni a gyógyulás útján! Kivi lennék egy recapre, hogy most hogy áll a srác, azóta mi történt, stb.
Biztos, hogy segített neki, alapvetően több ülésük is volt, ha volt esze a srácnak, akkor azonnal keresett Londonban is egy terapeutát, ha esetleg a coaching program ott kevés lett volna.
Mindannyian hordozunk rossz mintákat, csak nem mindenkinek éri el azt a mértéket, hogy láthatóan károkat okozna.
Én az ADHD miatt kezdtem el nézni egyébként, de alapvetően én nem tegnap kezdtem el ismerkedni ezekkel a dolgokkal, régóta próbálkozom segíteni embereknek önkéntes alapon, persze közben elirányítottam a tanulmányaim is errefelé. Persze nehezen győzöm le az impulzivitásom, így olykor a kevésbé átgodolt énem simán kiröhögi az inceleket, vagy egyenesen elküldi a fenébe őket, de ettől független pontosan átérzem a problémáikat (nekem sosem okozott problémát a csajozás, isten adta tehetségem van a beszédhez), de ettől független pl. testvérem kiköpött olyan, mint a szemüveges srác, még kinézetre is hasonlítanak.
42-es:
"41! Hány pszichológust meg hány incelt ismersz személyesen?
Mellesleg az incelek alapvetö ismertetö jegye arossz kinézet még mindig."
Sok pszichológust ismerek. Nyilván mikor krízishelyzetbe voltam, akkor rendszeresen jártam és nem hagytam, hogy a traumáim felemésszenek engem, mint khmm, az inceleket. Ezen kívül van pár pszichológus végzettségű ismerősöm akik által a baráti körét is ismerem, szóval mondhatni, van pár ilyen szakmájú ismerősöm. Incelt viszont egyet se. Érdekes módon csak interneten látom őket, és onnan tudom őket jellemezni. Való életben még nem volt hozzájuk "szerencsém".
És rossz kinézetet hozod fel indokként? Hisz a kérdés pont arról szól, hogy bárki, bárhogy néz ki, lehet barátnője.
No, de hogy ne csak "fröcsögjek". Ha küldessz magadról egy képet (arc szemből és profilból, valamint test) elmondom, hogy milyen haj és szakállfazon állna jól az arcformádhoz. Elmondok apró-cseprő trükköket amikkel sokat változtathatsz a kinézeteden valamint a testalkatodhoz méltan ajánlanék ruhákat, amik előnyösen emelik ki az alakod. Mit szólsz hozzá? Vagy ez már túl direkt segítség?
Amúgy a legtöbb pszichológus brutális puncimágnes, mert tudják, hogy lehet manipulálni az embert, könnyen átlátnak rajtuk, még ahhoz is értenek, hogy kell leolvasni egy darab rajtad lévő ingből, hogy szorongsz-e.
Elég nagy mellélövés volt ez a csávótól :D
Micsoda egy fosdarab vagy 56#, hogy azokat ekézek nagypofával akikhez magad is tartoztál!
Mintha ezzel próbálnád az egódat kijavítani, hogy olyanokat rugdosol, akik olyan gáz helyzetben vannak mint te voltál.
Insideoutot még értem, mert érdekből reklámozza a pszihodokikat, kell a lóvé rendben, mondja csak.
De te szégyellhetnéd a pofádat, mert jól láthatóan esetedben nem a külsőd vagy a környezeted volt probléma, hanem csakis te magad.
Ezért aki hasonló helyzetben van azt te ócsárolod, gratulálok!
57: Már nem akarok offolni, majd leírom privibe :D
58: ŐŐŐŐ, wut? :D Nagyon sajnálom, hogy ha ilyen poralizáltan látod az egészet. Szerintem én nem ócsároltam senkit sem. :)
Apropó! Szerintem lényegtelen, hogy (szénné aláztak gyerekkoromban) mi volt a "probléma". Az igazi probléma az adott user fejében van, amin vagy szakember segítségével, vagy akár még önmaga fejlesztésével megugorható ez a léc mentálisan.
Fun fact: Photofeeleren pár éve 4.4-et kaptam, akkor most barik leszünk? Ugyan már... Kit érdekel? Mert engem MÁR nem. :)
MINDEN FEJBEN DÖL EL, sok sikert! :)
"MINDEN FEJBEN DÖL EL, sok sikert! :)"
Pontosan
Te pedig fejben egy vadbarommá avanzsáltad ady magadat, csak mert 36 évesen nagynehezen összejött és sikeresen becsajoztál
És akkor már másnak nem is lehet nehézsége ezen a téren, mert te egy nyomorult pöcs voltál végig ugye?
Szóval igen, minden a te fejedben dőlt el, ez a szomorú az egészben.
Hogy ezért a többi szerencsétlen most a hibás, mert te is az voltál
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!