Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha vesszük azt a tényt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha vesszük azt a tényt, hogy mindenféle külsejű és anyagi helyzetű férfinak van barátnője..így, aki incel, az mennyire felelős a helyzetéért?

Figyelt kérdés

Mielőtt félreértés történne, nem azt állítom, hogy mindenkinek van párja..bár jó is lenne. Hanem azt, hogy teljesen átlagos férfiakkal vannak párban a nők többsége..emellett akad aki még kövérekkel, alacsonyakkal, átlag alatt keresőkkel, gyári munkásokkal is és stb.

Ugye egyes incelek szerint csak a kigyúrt alfaállatoknak jut barátnő, nekik meg nem.

De szerintem ez egyáltalán nem igaz..

Szóval ezek fényében, aki incel..mennyire lehet az illető hibája?

2022. febr. 23. 15:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/118 anonim ***** válasza:
23%

Az inceleket az zavarja, hogy ha most kimennek párt keresni, nem tudnak, mert a férfiak felső 10% -a viszi az összes nőt. Az, hogy kik vannak párban, ebből a szempontból lényegtelen.

Lakáspiac: Lehet, hogy Rózsika néni 60000 forintból tengődő nyugdíjasnak van panel lakása, amit az állam utalt ki neki 30 éve, meg Dezsőnek is, akinek a rendszerváltás idején meggazdagodott szülei vettek. Ez azt jelenti, hogy most nincs lakhatási válság és minden rendben az ingatlanpiacon? Átlag embereknek van lakása, nincs itt semmi gond nem?

2022. febr. 23. 15:57
 12/118 anonim ***** válasza:
80%

11-es:

Ha a férfiak 10%-a találna csak párt, akkor nem lenne túlnépesedés... sőt.

2022. febr. 23. 15:58
 13/118 anonim ***** válasza:
87%

11:

Nem vagyok benne a felső 10%-ba, de a környezetemben elég sok férfinak van párja. Akkor én mozgok egy véletlenül párkeresésben sikeres körbe, vagy a te statisztikád rossz?

2022. febr. 23. 16:01
 14/118 anonim ***** válasza:
2%

12: Nyugat Németországban népességfogyás van. Californiában nincs, de 15 év alatt lecserélték a népességet latinra, mivel ők szaporodnak.

13: Mit dolgozol/Milyen körbe mozogsz/Merre laksz?

Californiában is a spanyolokat például mintha nem érintené az incelprobléma, miközbe a fehéreket igen. A feketéknél meg már jelen volt a 90 -es években is, ezért volt a lázadás.

2022. febr. 23. 16:04
 15/118 anonim ***** válasza:
83%

11

Micsoda logikai bukfenc

Elviszik az összes nőt a 10%-ban,de valahogy mégis vannak átlagos férfiak párkapcsolatban. Mi történt, hogy? Hogy kerülhettek párkapcsolatba? Úgy születtek? Azta, ezt remélem nem komolyan gondoltad... :D

2022. febr. 23. 16:06
 16/118 anonim ***** válasza:
0%
13: Ja meg hány éves vagy. Egyesek szerint 35 fölött javul a helyzet a sikeresebb férfiaknak.
2022. febr. 23. 16:06
 17/118 anonim ***** válasza:
82%

Népességcsökkenés pedig azért van, mert egy párnak legalább 2 gyereket kellene szülnie, de a többség már 1et akar, és sokan egyet sem. A jóléti gazdaság szülte ezt a helyzetet, nem a nők igényei.

Senki sem akar már 1nél több gyereket, karriert akarnak építeni. A fogyás meg fog állni egyébként egy idő után, csak perpillanat hullanak a baby boomerek.

2022. febr. 23. 16:07
 18/118 anonim ***** válasza:
6%

15: Nincs logikai bukfenc. Még 5 éve is sokkal könnyebb volt csajozni. Én egy egyszerű selfie -vel is randiztam Tinderről. El se tudtam volna képzelni, hogy pár évvel később karrierben sikeres emberként fogyás és 1.5 év konditerem az incelek között találom magam.

Akiknek van párjuk az ismerősi körömben, jellemzően legalább 4 -5 éve együtt vannak vele. Másik, hogy a középiskola is könnyebb még.

2022. febr. 23. 16:09
 19/118 anonim ***** válasza:
79%

A saját egyéni példád akarod ráhúzni egy komplett világra. Ez azért önmagában brutális hülyeség.

Rengeteg pár van, akik most jöttek össze, csak te erről nem tudsz. Ha te nem tudsz róla, akkor nem is léteznek? Ezek azért súlyos kognitív torzítások.

2022. febr. 23. 16:14
 20/118 anonim ***** válasza:
79%

14-es:

Informatikát tanulok egyetemen, tehát elég sok pasi van mellettem és a legtöbbnek van barátnője. Épp emiatt ismerek is sok szoftvertesztelőt és fejlesztők, nem a sztereotípikus sötét szobába ülő dagadt pattanásos emberek, hanem igényesebbek mint sok átlagember. Nekik is van barátnőjük vagy feleségük. De hogy eláruljak kort is, 22 éves vagyok és az egyetemi társaim meg baráti köröm is 20-32 közöttiek főleg.

A párom baráti körében is magas a párkapcsolatba élő férfiak száma... Ő főleg szakmabeliekkel barátkozik, ami pontosabban egészségügyet jelent. Ott is 25-40 év a kor.

Tehát lefedtünk egy 20 és 40 év közötti intervallumot.

2022. febr. 23. 16:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!