Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha vesszük azt a tényt, hogy mindenféle külsejű és anyagi helyzetű férfinak van barátnője..így, aki incel, az mennyire felelős a helyzetéért?
Mielőtt félreértés történne, nem azt állítom, hogy mindenkinek van párja..bár jó is lenne. Hanem azt, hogy teljesen átlagos férfiakkal vannak párban a nők többsége..emellett akad aki még kövérekkel, alacsonyakkal, átlag alatt keresőkkel, gyári munkásokkal is és stb.
Ugye egyes incelek szerint csak a kigyúrt alfaállatoknak jut barátnő, nekik meg nem.
De szerintem ez egyáltalán nem igaz..
Szóval ezek fényében, aki incel..mennyire lehet az illető hibája?
Azzal, hogy újra leírtad, hogy gáz, ha valaki nem tud angolul, lényegében elismerted, hogy 1 szót sem fogtál fel abból, amiről beszéltünk... :D Ez azért gáz. Szóval, szerinted gáz, hogy az idősebb korosztály nem tud angolul, amikor az életükhöz ne szükséges és más nyelvet tanultak az ő idejükben?
Az külön szép, hogy először leírod, hogyha a neten arcoskodik az ember, akkor egy bohóc... Majd a következő bekezdésben az iq-al próbálsz meg arcoskodni... :D
Na, akkor logika
Ha egy 45+-os ember gyakorikérdéseken írkál incel dolgokat = gáz
Ha 45 alatt van, és nem tud angolul = gáz
Remélem innen már sikerül összeraknod... :D
"Majd a következő bekezdésben az iq-al próbálsz meg arcoskodni... :D"
Én tudom bizonyítani az igazam, te nem tudod. Ez a különbség, Mr.Logika
Ah, most már egy fix életkort is behúztál a logikátlanságodhoz? :D 44 évesen gáz nem tudni angolul, de ha betölti az ember a 45-öt, hirtelen nem lesz gáz?
Nincs mit bizonyítani egy fegyvertelen embernek. Saját magad szúrtad tökön egy csomószor.
Lássuk csak, aki 45 éves, az már középsuliban tanult angolt, nem mellesleg, ha életképes volt, akkor magától is tanulta. Tehát, igen, behatároltam. A te verziód szerint, miszerint "van aki más nyelvet tanult", jah, van aki németet, annak is illett mára már megértenie, hogy szükséges az angol + németről angolt tanulni nagyon könnyű.
Itt te szúrtad magad megint tökön... :D Mondom én, hogy nem lesz az az IQ túl sok, de sebaj, elszórakozom 2 session közben
Amikor az incel beszél a toronyban lévő bajokról, priceless
:D
106-os:
Az még semmi. Nemhogy királylány módjára hisztizik itt egy-egy incel, de olyant is írt egy itt valamelyik vitában, hogy mekkora gáz, hogy még mindig a férfi udvarol és visz virágot a nőnek.
"Lássuk csak, aki 45 éves, az már középsuliban tanult angolt, nem mellesleg, ha életképes volt, akkor magától is tanulta."
Egy multinál dolgozom, ahol az egyik vezető nem beszél se németül, se magyarul, sem angolul 50 körüli a hapsi. Bizonyára nem életképes, hogy havi több, mint egy milliót keres, mert egy gyk-s szerencsétlen azt mondja...
De, 1000 és 1000 példa van, hogy valaki úgy lett itthon sikeres a középkorúak közül, hogy nem beszélt idegen nyelvet. De, ne is foglalkozz velük...
"annak is illett mára már megértenie, hogy szükséges"
Mert te azt mondod? Nem, azért nem szükséges.
"angol + németről angolt tanulni nagyon könnyű"
Az, hogy esetleg valami neked épp ment, nem jelenti azt, hogy könnyű. Engedjük el, hogy neked magas az iq-d, amikor ilyen szövegeket nyomsz be. Tesóm németet tanult, aztán próbálta az angolt és szenvedés volt neki. Én angolt és mellé volt 2 év német. Hát, nekem sem volt könnyebb.
"Itt te szúrtad magad megint tökön..."
Én, mégis hogy? A bemantrázott szövegeid nyomod, amikre megkapod a választ, de ignorálod és újra a saját logikátlan mantrád lököd.
#105: Hát, van. Elég paranoiás szegény, mindenkit ellenségnek tart, magának mond ellent, logikátlan és azt hiszi, mindenről megmondja a tutit.
Egy multinál dolgozom, ahol az egyik vezető nem beszél se németül, se magyarul, sem angolul 50 körüli a hapsi. Bizonyára nem életképes, hogy havi több, mint egy milliót keres, mert egy gyk-s szerencsétlen azt mondja...
Az 50 az 45? Matek is probléma már, az elemi matek?????
"Mert te azt mondod? Nem, azért nem szükséges.
Nem azért, mert én mondom, csak ki kellene nyitnod a szemed, nem rossz dolog, esküszöm
"Az, hogy esetleg valami neked épp ment, nem jelenti azt, hogy könnyű. Engedjük el, hogy neked magas az iq-d, amikor ilyen szövegeket nyomsz be. Tesóm németet tanult, aztán próbálta az angolt és szenvedés volt neki. Én angolt és mellé volt 2 év német. Hát, nekem sem volt könnyebb."
Hát, ahol egy ilyen hülye van, ott lehet van 2 is.
Egyébként komolyan kérdezem, hogy te tényleg ilyen kecibuta vagy? :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!