Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők nektek mennyire redflag, ha kiderül a kiszemeltetekről, hogy demiszexuális?
Demiszexuális, tehát csak akkor kíván meg mikor beléd zúgott szinte teljesen. Akkor viszont van normális étvágyam, kezdeményező és szenvedélyes vagyok, mégha nem is prioritás nálam.
Nem tudok érzelemmentesen szexelni.
Viszont mást sem kívánok meg, ebből adódóan hűséges vagyok.
Mennyire kizáró ok ez a szexuális identitás nálatok?
Sokan csak lazát keresnek, arra én meg alkalmatlan lennék.
Én ilyen vagyok, hiába flörtölök és szikrázik a levegő köztem és valaki között, érznem kell, hogy beinduljak rá.
Nagyon ritkán volt, hogy ismeretlen nőre gerjedtem, mert erős kölcsönös vonzalom volt.
Most például hosszú ideje senki nincs hatással rám, pedig nőkkel vagyok körülvéve.
#21 Egyrészt az a baj ezzel, hogy az emberek többsége kva buta (lásd: kérdező).
Azt hinni hogy nem vagy heteroszexuális, mert van egy társkeresési preferenciád, gáz.
Másrészt: sok esetben az újonnan létrehozott netes definíció hibás, mint ahogy ebben az esetben is. A "szexualitásokkal" kategorizáljuk, hogy egy adott nemű ember milyen neműekhez vonzódik. Kizárólag ennyi a szexualitás. A személyes preferenciáid, esetleges fétiseid a szexualitásodon belül NEM külön szexualitások.
Hülyeségeket beszélni nem nyelvfejlődés. Még akkor sem, ha ezt a hülyeséget egy egész hadseregnyi tini hajtogatja tiktokon, vagy twitteren.
Aha, szóval a tiniket és a tiktokot használod diszkreditálásra, nem rossz.
Itt a szexuális orientációt, beállítottságot nevezi annak, amit te leírsz, a harmadik mondatban ott van, hogy nincs pontos definíciója a szexualitásnak.
Abban egyetértek, hogy a hetero és a demi nem egymás ellentétei, és a kérdező nem tudja jól, de ezért mondják azt pl, hogy biromantikus aszexuális, és abból tudod, hogy mi a helyzet.
Ez miért szexuális identitás?
Ez nem az. Több normális, hogy azzal szexelünk aki iránt érzünk valamit.
Nyilván vannak olyanok is akik már az első randin szexelni akarnak, de nem nehéz hasonló társra lelni, akik csak az érzelmek kialakulása után kívánják a szexet
Nekem a lelki kötődés hatalmas érték, a szexuális hűség meg teher.
Senkitől nem várom el a szexuális kizárólagosságot, de tőlem se várja senki.
Én meg így vagyok összerakva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!