Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon vannak olyan helyek, platformok, találka helyek, társkeresők, ahol lehetne találni Queer Plátói kapcsolatra kapható embert itt Mo-n?
Az a helyzet, hogy eddig nem igen volt párkapcsolatom.
Már nem azért mert nem kellenék senkinek, sok ember randiztam már akik közül nem egy-kettő volt szörnyen szimpatikus. Csak hát.
Ők már igényelték a harmadik negyedik randin a szexet.
Én meg nem igazán vagyok erre vevő, demiszexuális létemre.
Rádaásul.. mint rájöttem a hetekben, mert nem értettem hogy a harmadik randinál hogy érezhetnek már komolyabb kötődést felém az egyének, ami egyébként borzasztóan kellemetlen is volt nekem, szóval emellé még demiromantikus is vagyok.
Szóval így pan-demi szexuális/romantikusként elég gáz helyzetben vagyok.
Így úgy jön ki logikusan számomra hogy akkor nekem a legmegfelelőbb kapcsolat az egy queer plátói dolog volna, ezt nem csak így most eszkábáltam össze a fejemben, elég régóta érnek a gondolatok a fejemben.
Nagyon nem igénylem rövidtávon se a szexet, se a romantikát, de hosszú távon viszont (nem igény) de jól esik mint opció.
Mivel nekem ezek nem fontos tényezők az életemben, de mivel szeretnék valakit magam mellé, aki nem csak egy random barát aki néha itt van mellettem néha nincs, így nagyon hiányzik már egy kapcsolat.
Amibe többet is beletudok rakni, foglalkozni a másikkal, és valami hasonlót érezni a partnertől is.
A kérdésem arra irányulna főképp, hogy hol lehetne ilyen helyeket felkeresni, mivel nem egy appott töltöttem már le, regisztráltam a sokadik dating platformra csak hogy valahova jussak, de reménytelennek érzem a helyzetemet.
Én eléggé kijárós is vagyok ráadásul, fesztiválokon, rendezvényeken is aktívan haverkodom, ismerkedem de egyszerűen ilyen témákra még csak véletlen sem térnek ki az emberek soha, szóval ha volt is a közelben hasonló érdeklődésű ember azt biztos hogy telibe elkerültem.
Már gyerekkorom óta emészt a magány. (Egyszer voltam szerelmes is csak, elég törtetően próbáltam kezdeményezni a srácnál, de hát ez van nem jöhet minden össze.) Nem szoktam alapvetően ezeken kattogni, élem az életem, mindig van valami program, csak amikor kicsit sok minden halmozódik fel egymásra, akkor kibukik belőlem a magány gondolata egy pár hétre.
Engem még csak az se érdekel az illető fiú-e vagy lány, transz vagy agender, akár egyéb tudja fene, nem ebben mérem az egészet. Mindenkinek megvan a saját megnyilvánulása, megjelenése, érzelmi és gondolati világa.
És ez nem az a "Annyira magányos vagyok hogy nekem már mindegy csak legyen valami" sosem voltam ilyen, valószínűleg nem is leszek, mert akkor már lett volna egy pár párkapcsolatom. Nekem is van értékrendem, szépség ideálom. De bennem a személyiség kelti fel inkább az érdeklődést.
Ami sok esetben fel is keltette, csak a másikban a szexuális vágyat is amire nekem pont nincs szükségem.
Szóval ha bárki ismer ilyen felületet, esetleg megnyugtatna hogy még vannak lehetőségek, akár saját tapasztalatból merítve, ne tartsátok magatokban.
Köszi előre is a válaszokat.
Utolsó köszönöm a választ. Facebookon nézelődtem, csak nagyon bátortalanok az emberek, nagyon nincs értelme az ottani csoportoknak.
Meg nekem nem fontos a demiség. Csak queer plátói kapcsolatot keresek. Viszont elég nehéz ilyen témákban keresgélni, főleg amennyire megvetik az ilyet az emberek, ha csak előző kommenteket olvasod.
De mindeneseter köszönöm, ha bárki más tud ilyenről légyszi írjatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!