Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nem biztos, hogy készen áll egy kapcsolatra az mi a vergenyős fenét keres a társkeresőn?
Tinder-egyezés-telefon. Én F ő N. Többszörös telefonálás, beszélgetés, egy húron pendülés. Megbeszélünk egy találkát. Előtte lemondja, hogy közbejött valami, de fog hívni.
Utána két nappal később:
(messenger)
"Szia, ne haragudj hogy nem hívtalak, tegnap többször is már a kezemben volt a telefon, de mindig közbe jött valami. Dolgoztam , beteget látogattam...
Úgy számolom, ma szolgálatban vagy, én pedig már szeretnélek tájékoztatni arról, hogy mi történt.
Volt egy 3 hónapos kapcsolatom, amire azt hittem teljesen lezárult, de pénteken meginogtam, mert felkeresett az illető... Továbbra sem gondolom , hogy annak a kapcsolatnak jövője van, de sajnos én úgy vagyok bekötve, hogy ha valakinek odaadom magam fizikailag, akkor az nálam már egyfajta egyértelmű irány lesz. Ez rendszerint persze nem csak rajtam múlik, ezért is élek egyedül...
Szóval láttam egy pici esélyt arra , hogy ezt rendbe lehet hozni, és ezért nem tartottam tisztességesnek, hogy veled is találkozzak.
Át kell gondolnom, hogy kész vagyok e egy újabb kapcsolatra, kérlek ne haragudj , sajnálom, hogy ezt így csináltam. "
Öööööőőőő----Nem lehetne akkor regisztrálni, amikor már készen állunk????
4 Magad látod, hogy az sem jó kérdés. Ez a hölgy is azt hitte, hogy nincs, aztán mégis lett.
Jó, legalább magyarázatot adott. De ne mondja már senki, hogy normális ennyire fogalmatlannak lenni a saját érzéseinkkel kapcsolatban. A lezárt viszonyok azt jelentik, hogy nem ingatna meg semmi, túl vagyok rajta, akkor is, ha felkeres az ex.
Örülj neki Kérdező, hogy nem lett ebből semmi, teljesen zavaros ez a nő.
"Továbbra sem gondolom , hogy annak a kapcsolatnak jövője van"...de azért rendbe akarja hozni: ))
Nincs több kérdésem.
33N
Az a baj hogy rácuppantál a csajra. Úgy értem nagyon beleélted magad találkozás nélkül hogy megvan a szuper nő!
Ilyet nem szabad csinálni, csak koppanni fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!