Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért sírnak a társkeresőző nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sírnak a társkeresőző nők?

Figyelt kérdés

Ha egy random nő felmegy tinderre és komolyan is veszi, ha akarja, naponta minimum 100 matche lesz. Ezt onnan tudom, hogy próbaképpen átállítottam a nemem férfiről nőre (a képek maradtak változatlanok) és 5 perc alatt kb. 50 lájkot kaptam. Ok, nyilvánvalóan ez azt jelenti, hogy a férfiak oda sem néztek, úgy húzgálnak mindenkit jobbra, aztán majd az ő napi 1-2 matchük közül kiválasztják, hogy kivel akarnak valójában szóba állni. Ebben viszont nem látok problémát.

Tehát, visszatérve a nőkhöz, feltételezzük, hogy a 100 matchből ezek után marad 20-30 tényleges érdeklődő, aki rá is ír a nőre. Ebből mondjuk a nő válaszol 5-nek, mert ennél többel képtelenség egyszerre beszélgetni.

Feltételezzük, hogy a nő elég intelligens ahhoz, hogy nem a legdzsordzsklúnisabb / legbredpittesebb 5-öt választja, akik csak meg akarják dugni, hanem mondjuk más szempontokat is figyelembe vesz.

Tehát van 5 potenciális jelöltje, akikből egy kis beszélgetés után kiválaszt 1-et, akivel elmegy randizni.

Feltesszük, hogy ezt megcsinálja a hét minden napján (vagy legyen csak heti egyszer 2 hónapon keresztül).

Ez azt jelenti, hogy volt 7-8 értelmes és neki tetsző pasival randija.

Ha valaki ezek után azt mondja, hogy ebből a 7-8 potenciális jelöltből egy sem tetszik neki, vagy csak egyéjszakás jött össze, mert egyikük sem volt hajlandó elköteleződni, arra nem tudok mást mondani, minthogy hazudik. De legalábbis nagyon el van tájolva.

Szóval hol a hiba a fenti levezetésemben? Mi az oka a sok siránkozó nőnek?

2021. dec. 27. 10:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/72 anonim ***** válasza:
36%

Köszönjük hogy leírtad 70#!

Csak azt az egyet nem értem, hogy nőként mi szükséged tinder goldra?

Azért hogy te ezerből is csak a legjobb, legszebb palival ismerkedhess?

Ezért nem tinderezek, egy szánalmas rakás fossá teszik/tették az ilyen nők

2022. jan. 1. 23:27
 72/72 anonim ***** válasza:
54%
#71: Ne haragudj, de neked mi fáj azon, hogy én mit csinálok?:D Johogy nem beszámolok róla neked, hogy miért használom:D Nyilván mert szeretnék azok közül válogatni, akik behuztak és így a legegyszerűbb. Légyszi ne rajtam töltsd ki a frusztraciodat..
2022. jan. 1. 23:41
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!