Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért sírnak a társkeresőző nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sírnak a társkeresőző nők?

Figyelt kérdés

Ha egy random nő felmegy tinderre és komolyan is veszi, ha akarja, naponta minimum 100 matche lesz. Ezt onnan tudom, hogy próbaképpen átállítottam a nemem férfiről nőre (a képek maradtak változatlanok) és 5 perc alatt kb. 50 lájkot kaptam. Ok, nyilvánvalóan ez azt jelenti, hogy a férfiak oda sem néztek, úgy húzgálnak mindenkit jobbra, aztán majd az ő napi 1-2 matchük közül kiválasztják, hogy kivel akarnak valójában szóba állni. Ebben viszont nem látok problémát.

Tehát, visszatérve a nőkhöz, feltételezzük, hogy a 100 matchből ezek után marad 20-30 tényleges érdeklődő, aki rá is ír a nőre. Ebből mondjuk a nő válaszol 5-nek, mert ennél többel képtelenség egyszerre beszélgetni.

Feltételezzük, hogy a nő elég intelligens ahhoz, hogy nem a legdzsordzsklúnisabb / legbredpittesebb 5-öt választja, akik csak meg akarják dugni, hanem mondjuk más szempontokat is figyelembe vesz.

Tehát van 5 potenciális jelöltje, akikből egy kis beszélgetés után kiválaszt 1-et, akivel elmegy randizni.

Feltesszük, hogy ezt megcsinálja a hét minden napján (vagy legyen csak heti egyszer 2 hónapon keresztül).

Ez azt jelenti, hogy volt 7-8 értelmes és neki tetsző pasival randija.

Ha valaki ezek után azt mondja, hogy ebből a 7-8 potenciális jelöltből egy sem tetszik neki, vagy csak egyéjszakás jött össze, mert egyikük sem volt hajlandó elköteleződni, arra nem tudok mást mondani, minthogy hazudik. De legalábbis nagyon el van tájolva.

Szóval hol a hiba a fenti levezetésemben? Mi az oka a sok siránkozó nőnek?

2021. dec. 27. 10:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 anonim ***** válasza:
27%

Mert soha semmi nem elég jó ... azért. Pár száz éve még kőkorszakban éltünk a mosthoz képest, nem volt ennyi kényelem és még is rinyálnak az emberek még most is.

Könnyű a nőknek megszokni a kényelmet és a magabiztosságot, amit ezek az appok adnak. De ez nem változtat a tényen, hogy egy kapcsolathoz időt és energiát kell beletenni. Ez már nem tetszik nekik annyira. Az már túl kényelmetlen lenne a mai elkényelmesedett világban.

2021. dec. 27. 21:29
 52/72 anonim ***** válasza:
67%

Sok olyan levelet is kaptam, hogy barátnőmmel keresünk harmadikat. Hát igazán remek, ha még arra sem képes, hogy elolvassa, amit írtam magamról, mert én odaírtam, hogy komoly kapcsolatot keresek.

Aztán volt olyan, akivel pár randi után lefeküdtem, és egy hónapig nem is jelentkezett, aztán rámírt, hogy neki hiánya van. Remek. Mikor írtam én, hogy ingyen szexszolgáltatást nyújtok?

2021. dec. 28. 01:12
 53/72 anonim ***** válasza:
54%

Emberek! Ezt kereteztessétek be!

"Sok olyan levelet is kaptam, hogy barátnőmmel keresünk harmadikat. Hát igazán remek, ha még arra sem képes, hogy elolvassa, amit írtam magamról, mert én odaírtam, hogy komoly kapcsolatot keresek.

Aztán volt olyan, akivel pár randi után lefeküdtem, és egy hónapig nem is jelentkezett, aztán rámírt, hogy neki hiánya van. Remek. Mikor írtam én, hogy ingyen szexszolgáltatást nyújtok?"

Tehát ennyit a női logikáról. Lefekszik az első neki tetsző jött-ment senkivel és még ő sérelmezi, hogy mindenki dugni akar és nem foglalkozik vele, hogy mit ír. Ha komolyat keres miért fekszik le? Ha nem komolyat keres, akkor meg miért hazudja azt?

Mindig a tettek számítanak, soha nem a szavak.

2021. dec. 28. 01:12
 54/72 anonim ***** válasza:
61%

"Lefekszik az első neki tetsző jött-ment senkivel "

Neked a saját életedben egy nő pár randi után egy "jött-ment senki"?

2021. dec. 28. 01:22
 55/72 anonim ***** válasza:
28%
#54: Ha komoly kapcsolatot keres címszóval vág neki a társkeresésnek és utána azon sír, hogy ez is otthagyta dugás után, akkor igen, az egy jött-ment senki. Csak nyilván jóképű srác volt vagy éppen dugni akart a csaj.
2021. dec. 28. 01:24
 56/72 anonim ***** válasza:
68%

55

Szerintem az, hogy a nő számára jóképű volt, természetes. Te összejönnél, vagy lefeküdnél egy olyan nővel, akit nem találsz vonzónak, vagy csinosnak?

Mindig felhánytorgatjátok, hogy biztos jóképű volt a srác. De gondolom te se jönnél össze olyannal, aki külsőleg taszít. Te is olyan nőt választanál, akit vonzónak találsz, ergó számodra csinos.

Kicsit gáz ez a kettős mérce, amit időnként alkalmaztok!

2021. dec. 28. 01:45
 57/72 anonim ***** válasza:
72%

OFF:Az a szomorú, hogy sokan a tindert véresen komolyan veszik, miközben a való életben alkalmatlanok bármilyen értelmes kapcsolatra nővel, gondolok itt arra, hogy leszólítani nem meri, nem tudja, hogyan illik viselkedni egy nővel vagy túlpozícionálja magát, esetleg bunkó és gyerekes

Erről az egyik tinderező kollégám jut eszembe, aki 5 éve -elmondása szerint boldog - párkapcsolatban él, ránézésre normális tag, de kb 10 mondat után kitör belőle a bunkó (szerinte marha vicces) énje, ha meglát engem, akkor pl. leguggol elém, hogy megnézze a ruhám vagy volt, hogy arra kért munkaidőben, hogy ragasztószalaggal ragasszam be a száját. Pedig egyébként egy diplomás férfiről beszélünk.

Nos, ha ilyenek produkál a tag a való életben, mégis milyen lehet tinderen??? És akkor csodálkoznak a pasik, hogy a nők offolják őket.

2021. dec. 28. 08:08
 58/72 anonim ***** válasza:
37%
Mi ez a sok lepontozás? Komolyan valaki ennyire unatkozik? Vannak normális válaszok mindegyik le van pontozva.
2021. dec. 28. 09:44
 59/72 anonim ***** válasza:
37%
#58 "nőkről csak jót, vagy semmit. Különben nőgyűlölő incel patriarcha náci munkás bunkó incel nőgyűlölő vagy!" // Római közmondás i.e. 100 sz
2021. dec. 28. 09:50
 60/72 anonim ***** válasza:
66%

"Szerintem az, hogy a nő számára jóképű volt, természetes. Te összejönnél, vagy lefeküdnél egy olyan nővel, akit nem találsz vonzónak, vagy csinosnak?"

Nem, de mikor az "instamodell álomcsaj" átb..sz és kisemmiz, elismerem, hogy én voltam a hülye és a farkam vezérelt. Nem teszem magam és nem akarom megmagyarázni, hogy a duci 2 gyerekes dohánybolti eladó lány is "biztos, nyilván ugyanúgy átvert volna, csak savanyú neki a szőlő" hanem őszintén megmondom, hogy nekem ő nem jött volna be szexuálisan.

Akkor sem... és ISMÉTLEM, AKKOR SEM... ha elmúltam x éves és lecsórósodtam és neki van saját lakása, ahol csak a rezsi felét kellene fizetni meg autója is, akkor sem lesz HIRTELEN egy IDŐ UTÁN szimpatikus az, aki fiatalon SEM!!! volt az.

Ennél érthetőbben nem tudom leírni. Magyarul: Nem kettős mércét alkalmazok nekem előnyös formációban. Nem dugok jobbra-balra meg élem a Szex és New Yorkos szingli életemet 30-ig, majd mikor rájövök, hogy gyerek, család meg STABILITÁS kéne, akkor meg összejövök MÁRTÍRKÉNT egy nekem nem tetsző vagy ALIG tetsző pasival és még teszem magamat, hogy én mekkora jófej csaj vagyok, aki MEGÉRETT, MEGKOMOLYODOTT.

"Mindig felhánytorgatjátok, hogy biztos jóképű volt a srác."

Cáfolj meg nyugodtan, de 1-1 Bernie Ecclestone-ra (öreg, törpe milliárdos) Andy Vajnára (öreg hörcsögfejű milliárdos) meg Fecsóra (kalácsképű anyuci kedvence balf..sz) jut SZÁMTALAN olyan nő, akit elönt a rózsaszín köd és a neki tetsző jó pasinak BÁRMIT, MINDENT megenged, az ilyen férfi átgázolhat rajta, a nő a SAJÁT ELVEIT SUTBA DOBJA csak, hogy az ilyen pasit megtartsa foggal-körömmel, mellette maradjon. És igen, ez ÖSZTÖN, hiszen tinikorban is működik, mikor nincs se gyerek, se közös hitel, közös lakás, stb. Nézz utána a statisztikának, hogy mennyivel több nő kerül szerelmi bánat miatti öngyilkossági kísérlet miatt pszichiátriára szemben a férfiakkal. Nézz utána, hogy mennyi nő kattan meg szerelmi bánatba és legjobb esetben is ÉVEKRE inaktiválja magát a húspiacról. Nem ismerkedik SENKIVEL!!!, mert ha az az egy álompasi szemét volt, akkor bizonyára az összes az vagy senki nem pótolhatja az álompasit csak az álompasi rendes pasi KLÓNJA.

Ezt magyarázhatod akárhogyan, ez egy női dolog, még ha találsz is hasonló férfit, egy férfira jut 9 nő, a nők ERŐSEN FELÜLREPREZENTÁLTAK.

2021. dec. 28. 20:36
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!