Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért sírnak a társkeresőző nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sírnak a társkeresőző nők?

Figyelt kérdés

Ha egy random nő felmegy tinderre és komolyan is veszi, ha akarja, naponta minimum 100 matche lesz. Ezt onnan tudom, hogy próbaképpen átállítottam a nemem férfiről nőre (a képek maradtak változatlanok) és 5 perc alatt kb. 50 lájkot kaptam. Ok, nyilvánvalóan ez azt jelenti, hogy a férfiak oda sem néztek, úgy húzgálnak mindenkit jobbra, aztán majd az ő napi 1-2 matchük közül kiválasztják, hogy kivel akarnak valójában szóba állni. Ebben viszont nem látok problémát.

Tehát, visszatérve a nőkhöz, feltételezzük, hogy a 100 matchből ezek után marad 20-30 tényleges érdeklődő, aki rá is ír a nőre. Ebből mondjuk a nő válaszol 5-nek, mert ennél többel képtelenség egyszerre beszélgetni.

Feltételezzük, hogy a nő elég intelligens ahhoz, hogy nem a legdzsordzsklúnisabb / legbredpittesebb 5-öt választja, akik csak meg akarják dugni, hanem mondjuk más szempontokat is figyelembe vesz.

Tehát van 5 potenciális jelöltje, akikből egy kis beszélgetés után kiválaszt 1-et, akivel elmegy randizni.

Feltesszük, hogy ezt megcsinálja a hét minden napján (vagy legyen csak heti egyszer 2 hónapon keresztül).

Ez azt jelenti, hogy volt 7-8 értelmes és neki tetsző pasival randija.

Ha valaki ezek után azt mondja, hogy ebből a 7-8 potenciális jelöltből egy sem tetszik neki, vagy csak egyéjszakás jött össze, mert egyikük sem volt hajlandó elköteleződni, arra nem tudok mást mondani, minthogy hazudik. De legalábbis nagyon el van tájolva.

Szóval hol a hiba a fenti levezetésemben? Mi az oka a sok siránkozó nőnek?

2021. dec. 27. 10:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 anonim ***** válasza:
87%

Alapvetően a tinder NEM szexpartner kereső. Csak sokan annak használják.

És a baj az hogy természetesen ezt nem közlik általában előre.

Én tinderen ismertem meg a párom akivel másfél éve együtt vagyunk, ő az első perctől mondta hogy komolyat keres.

De előtte azért tapasztaltam mindent is ott.

Figyelj kérdező:

Én (és a legtöbb nő) nem húzunk válogatás nélkül mindenkit jobbra. Ha ti férfiak így csináljátok hát lelketek rajta de én nem tettem.

Mert ha jobbra húzok egy pasit aki nem is tetszik de ezzel azt jelzem neki hogy igen akkor joggal eshet neki rosszul ha aztán nem írok vissza.

Így hát csak azt aki tényleg tetszik. Úgy kB 10bol 1et.

És nem, nem volt mind brad pitt.

Szóval így már mindjárt nincs az embernek olyan sok matche.

Ami meg van, hát ha hiszed ha nem, abból se ír ám mind..

Aki meg ír:

Sokszor kiderul már az elején hogy szexre hajt, megha nem is mondja, de már az első pár válaszában van valami félre érthető akkor biztos így van, sajnos tapasztalat..

Tisztelt annak aki legalább meg is mondja az elején és nem rabolja az időm.

Aztán sokszor nem lehet vele kommunikálni mert nem erdeklem annyira hogy egy kicsit megeroltesse magát és ne egy két szavas válaszokat adjon.

Aztán ha hiszed ha nem olyan is van hogy elkezdunk beszélgetni valakivel és egy idő után eltunik, nem válaszol.

Ha valakivel eljutunk a talalkozoig akkor sem biztos hogy minden jól megy.

Pl találkoztam olyannal aki úgy 30 kilóval több volt mint a képen.

Vagy olyannal akiből két szót nem lehetett kihuzni.

Vagy épp ellenkezőleg, olyan laza volt hogy majd szét esett.

Vagy hát igen, olyan is volt hogy én nem jöttem be nekik.

Vagy csak egyszerűen annyira nem illettunk össze hogy egyikonk azt mondta kösz nem.

Ha úgy tűnik minden jól megy akkor is benne van még a pakliban hogy a pasi az első szex után nem keres.

Mert akik erre mennek bizony nagyon jó színészek tudnak ám lenni.

Olyan is volt aki konkrétan azt mondta hogy megsértődött amiért én nem élveztem el és ezért nem akart többet találkozni. Na, hát most az én anyámat, nem..? :D

Én nem mondom hogy a férfiaknak nincs nehéz dolguk, de azt sem hogy nekünk nőknek olyan egyszerű.

És nem sír a szám. Sosem sírt a szám azért mert az élet valamely területén nem repült a sült galamb a számba. Mindenért tenni kell. És sok dolog nem sikerül elsőre, csak sokadjára. Ez van.

2021. dec. 27. 13:09
 32/72 anonim ***** válasza:
68%
Ennyire szerintem nem érdemes megerőltetned magad válasz szinten, mivel most úgyis az jön hogy túl válaogatós vagy, mert csomó nem magas/gazdag stb pasit nem húztál jobbra. :)
2021. dec. 27. 13:13
 33/72 anonim ***** válasza:
47%

A tinder szexpartner kereso

Csak a magyarok hasznaljak normaltarskeresre

Itt kint a tinder arra van ha unatkozok es dugni vagyom akkor 15perc alatt talalok csajt hozza....

2021. dec. 27. 13:17
 34/72 anonim ***** válasza:
77%
#33 és kit érdekel hogy máshol mire használják? Itthon vannak fent ilyenek is olyanok is.
2021. dec. 27. 13:20
 35/72 A kérdező kommentje:

#31 Nézd, a kérdés alapvetően nem is neked szólt. Te végülis találtál párt, ráadásul társkeresőn, azon belül is tinderen.

Azért vagyok többek közt kiakadva, mert annak ellenére nyavajog sok nő is, hogy 3x annyi férfi van fent társkeresőn a 18-35 korosztályban, mint nő. Férfiakból túlkínálat van. Tehát ha egy picit megerőltetnék magukat, sokkal jobb eséllyel találnának párt neten, mint a férfiak. Nagyon sokan mégsem találnak (talán nem is akarnak?), és ez szerintem csak kisebb részben a férfiak hibája.

2021. dec. 27. 13:40
 36/72 anonim ***** válasza:
86%

#35 és pontosan honnan veszed hogy 3x annyi férfi van? Illetve miből gondolod hogy egy férfihez egy regisztráció tartozik? Te komolyan úgy gondolod hogy a fellelhető tarskeresők tényleg jól használhatók társkeresésre? Ha már női profillal bohóckodsz, azt nem figyelted meg hogy az új női profilokat lerohanják a férfiak mindenféle válogatás nélkül? Sőt, ahogy írtad, még a férfi profilokra is rárepülnek?

Nálad hülyébbek, vagy kevésbé hülyék vannak a társkeresőn többségben? :)

2021. dec. 27. 13:46
 37/72 anonim ***** válasza:
34%

7: arrol nem en tehetek, hogy te valoszinuleg valami kivul-belul seljet luzer vagy, ezert a hozzad hasonlo hulladekokra mar felall neked a bre, vagyis ha no lennel, vallalhato alaknak tartanad oket. de egy normalis nonek nem ez a szint. az iraskepemmel es helyesirasommal semmi gond, sot, ekezeteket es nagybetuket nem fogok telefonrol hasznalni, mert 3x annyi ido es csak egy anonim forumon magyarazok egy frusztralt latens b.zi incelnek, szoval ennyit nem ersz, de nagy oltas volt, grat!👏🏻

egyebkent van pasim, jo ideje nem nyomom mar a tindert, de igen, eleg sok hozzad hasonlo veglenyt ( a te kedvedert: véglényt) kellett balra huznom, amig ratalaltam a pasimra.

2021. dec. 27. 13:47
 38/72 anonim ***** válasza:
100%

#35 azért nőként is úgy gondolom sok nő van fent csak a szex miatt. De tényleg.

És ha a tinderes pasik ezt szokjak meg jó hogy a komoly kapcsolatot kereső nőknek nehéz dolguk van.

És most lehet vitatkozni azon hogy a tinder micsoda de ez nem csak arra vonatkozik hanem a badoora és az összes többi ehhez hasonlóra.

Én nem hiszem hogy bármelyik nemnek is könnyű dolga lenne ha komoly kapcsolatot keres.

Megtalalni az igazit mindig nehéz.

2021. dec. 27. 13:47
 39/72 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok rossz csaj, de jó ha volt 40 matchem 1 hét alatt és abból jó, ha 10 rám írt, vagy hajlandó volt válaszolni
2021. dec. 27. 13:54
 40/72 anonim ***** válasza:
61%

‘Ez azt jelenti, hogy volt 7-8 értelmes és neki tetsző pasival randija.

Ha valaki ezek után azt mondja, hogy ebből a 7-8 potenciális jelöltből egy sem tetszik neki, vagy csak egyéjszakás jött össze, mert egyikük sem volt hajlandó elköteleződni, arra nem tudok mást mondani, minthogy hazudik. De legalábbis nagyon el van tájolva’

ebbol inkabb az latszik, hogy te vagy nagyon eltajolva es valoszinuleg egy randid se volt meg soha eletedben, ez megmagyarazna a frusztraciot, ami arad beloled.

eleve egy online lebeszelt randi nagyon sok helyen elcsuszhat: pl. az egyik vagy mindket fel nem ugy nez ki, mint kepeken, nem ugy kommunikal szoban, mint irasban vagy egyszeruen csak nincs meg a kemia.

de ha ezek stimmelnek is, akkor is nem minden parkapcsolat lesz mukodokepes, siman behalhat a dolog par randi utan erdeklodes hianyaban vagy mondjuk kiderul valami, amit miatt nem kompatibilis a 2 fel stb.

es kepzeld, incekem, olyan is van, hogy a ferfi kosarazza ki a not, mert valamiert nem kell neki. tehat 7-8 paralaklmas randi kulonbozo szemelyekkel meg boven nem garancia semmire.

imadom, hogy latahtoan SEMMIT nem tudsz a temarol, de azert okoskodsz.

2021. dec. 27. 13:54
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!