Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sírnak a társkeresőző nők?
Ha egy random nő felmegy tinderre és komolyan is veszi, ha akarja, naponta minimum 100 matche lesz. Ezt onnan tudom, hogy próbaképpen átállítottam a nemem férfiről nőre (a képek maradtak változatlanok) és 5 perc alatt kb. 50 lájkot kaptam. Ok, nyilvánvalóan ez azt jelenti, hogy a férfiak oda sem néztek, úgy húzgálnak mindenkit jobbra, aztán majd az ő napi 1-2 matchük közül kiválasztják, hogy kivel akarnak valójában szóba állni. Ebben viszont nem látok problémát.
Tehát, visszatérve a nőkhöz, feltételezzük, hogy a 100 matchből ezek után marad 20-30 tényleges érdeklődő, aki rá is ír a nőre. Ebből mondjuk a nő válaszol 5-nek, mert ennél többel képtelenség egyszerre beszélgetni.
Feltételezzük, hogy a nő elég intelligens ahhoz, hogy nem a legdzsordzsklúnisabb / legbredpittesebb 5-öt választja, akik csak meg akarják dugni, hanem mondjuk más szempontokat is figyelembe vesz.
Tehát van 5 potenciális jelöltje, akikből egy kis beszélgetés után kiválaszt 1-et, akivel elmegy randizni.
Feltesszük, hogy ezt megcsinálja a hét minden napján (vagy legyen csak heti egyszer 2 hónapon keresztül).
Ez azt jelenti, hogy volt 7-8 értelmes és neki tetsző pasival randija.
Ha valaki ezek után azt mondja, hogy ebből a 7-8 potenciális jelöltből egy sem tetszik neki, vagy csak egyéjszakás jött össze, mert egyikük sem volt hajlandó elköteleződni, arra nem tudok mást mondani, minthogy hazudik. De legalábbis nagyon el van tájolva.
Szóval hol a hiba a fenti levezetésemben? Mi az oka a sok siránkozó nőnek?
#19 nagyon sok férfi automata swipe botot használ (be lehet állítani azt hogy hány százalékot húzza jobbra és hányat balra), mert megunják azt hogy egy órát húzogatnak, aztán ha nagy ritkán van match, akkor is nem válaszol, eltűnik, vagy egyszavakat válaszol (mert a többi matchének is ír+messenger, insta), így csak a matcheket látja, és azoknak tud írni ha tetszenek.
Ez logikus hogy így csinálja, mert különben túl sok idő menne el rá, hiszen nem úgy működik mint a nőknek, hogy kb 3 jobbra húzásból legalább 1 match, hanem 50 jobbra húzásból jó esetben 1 match.
Sokra megyek a sok pasival, ha néha néha akad egy normális. Az általában mesze van pl. Én meg nem tartok működő képesnek egy távkapcsolatot.
N
#26 akad normális, csak neked az nem jó.
Átlag férfinak pedig nem normális se nagyon akad. Ha akad az is olyan, hogy jó megdugni, izgalmas a teste, de amúgy ledobja a láncot tőle az ember agya, annyira buta/felszínes/követelőző/unalmas, vagy ezek tetszőleges kombinációja.
Aztán megint görcsölni hetekig hogy megint legyen valamilyen, akiről sajnos megint kiderül hogy olyan mint az írt...
"Ez önmagában még nem teszi a férfiakat ostobává, gusztustalanná, vagy megbízhatatlanná."
Lehet, hogy túl magasan van nálam a léc, de a szememben értelmes, komoly szándékú férfi mércéjét sem üti meg az, aki mindenkire rádob egy "sziamizut", a saját személyes tapasztalatod alapján még csak nem is kizárólag arra, akinek punci van a lába között, de még rád is, akinek a fotóid alapján valószínűleg valami egészen más.
Nekem ez nevetséges, komolyan vehetetlen, ultra gáz kategória lenne, ha fent lennék egy társkeresőn. Talán arra lenne jó, hogy kiábránduljak a férfiakból.
Mondjuk én nem is panaszkodtam soha a társkeresési esélyeimmel kapcsolatban annak ellenére, hogy szerintem kétszáz, korban hozzám illő férfiból jó, ha egy van, akivel összeillünk.
Amúgy azt nem értem, ha szerintetek a Tinderen, vagy bármi más online fórumon, vagy akár az életben a heteroszexuális nőknek sokkal jobbak a társkeresési esélyei, mint a heteroszexuális férfiaknak, akkor hogy áll össze a fejetekben a matek?
Ha egy ilyen nő társra talál, akkor egy férfi nem?
Ha meg x %-kal több férfi van ilyen ilyen társkereső oldalakon, mint nő, annak vajon mi a valós oka?
"Szóval hol a hiba a fenti levezetésemben?"
Ott, hogy te értelmes, egy nő számára potenciálisan jó partnernek tartod azokat a férfiakat, akik heteroszexuális férfi létükre téged jobbra húztak a saját fotóid alapján.
#20 szóval a semit nem jelentő, tét nélküli ujjmozgatás alapján kellene a nőknek társat találniuk tinderen?
A rokonod tényleg sírt? Ráadásul meg se mutattad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!