Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találjak magamnak párt?
Igyekszem nem túl hosszúra nyújtani csak elég sok dolog van bennem ezzel kapcsolatban. Fogalmam sincs hogy kereshetnék magamnak párt. Leginkább azt nem tudom, hogy hol kellene. A barátaim mind másik városban laknak az ország másik végén. Nagyon ritkán jönnek haza így egy évben max 1-2 alkalommal tudunk elmenni szórakozni valamerre. Ergo társasággal nem tudok menni mert konkrétan nincs. Egyedül meg fogalmam sincs hogy kezdjek bele. Üljek be egyedül egy kocsmába/pub ba aztán várjak a lehetőségre? Esetleg egy kávézóba olvasni aztán hátha onnan jön valami? Eleve fogalmam sincs hogyan szólíthatnék le bárkit úgy, hogy ne érezzem magam tolakodónak vagy oda nem illőnek. És egyáltalán mit kellene mondanom ha már leszólítottam? A netes ismerkedést nem erőltetném ha nem muszáj. Tinderen és badoon több a férfi mint a nő így korántsem biztos, hogy az 1000 csávó közül pont engem választana bárki is. Szóval röviden tömören ez a helyzet. Fogalmam sincs mihez kezdjek.
U.i.: mások elmondása alapján elvileg az átlagosnál egy fokkal jobban nézek ki. Habár én max átlagosnak mondanám magam.
Sajnálom ha a hangvétel nem megfelelő. Nem panaszkodni szerettem volna csak olyan sokáig nem kellett "csajoznom", hogy már azt sem tudom hogy kezdjem el. Köszi a válaszokat.
24/F
A jelen barátaid eltávolodtak tőled, akkor nincs más választásod: mész ÚJ társaságba.
Keresel egy új hobbit, ahol tudod, hogy sok emberrel fogsz találkozni és velük ismerkedsz.
Netes taeskeresokrol: ott azok vannak, akik valamilyen celra partnert keresnek, ismerkednenek.
Eloben meg 10000X tobb a valoszinusege annak, hogy olyat fogsz ki, akinek van parja/alakuloja/szexkapcsolata/siratja az exet, mint hogy olyan not fogj ki, aki amugy eppenseggel nyitott az ismerkedesre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!