Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csúnya az arcom, így hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya az arcom, így hogy találjak párt?

Figyelt kérdés

Privátokat nem kérek, inkább ötleteket, tanácsokat.

26/N vagyok. Sajnos nincs szép arcom. A mai "divat" és genetika miatt a lányoknak nagyon szép arcuk van: pisze orr, hatalmas ajkak, formás szemöldök, kiálló arccsont, sima bőr. A legjobb barátnőim arca is ilyen, ellenben az enyém nem.

Nekem eléggé markáns arcom van, erős vonásokkal. Sminkelek, de sajnos nem nőies az arcom, nem tudok mit tenni. A hajam, testem rendben van, az alakom kifejezetten formás, illetve elég csinosan öltözködöm. És meg is néznek, viszont ennyi. Hiába, az arc fontos.

Lehetek szórakoztató, művelt, kedves, ha az arcom nem szép.

Akárhova ülünk be barátnőimmel, vagy akár online óra, munkahely, stb. általában nem nálam próbálkoznak be, hanem náluk. Utána persze jönnek hozzám. Társkeresőn volt, aki beszólt az orromra csak úgy a semmiből.

Egyre nehezebben viselem. Mielőtt írnátok, hogy biztos azért, mert magasan van a mérce, és adjam lejjebb: nos, nekem 99%-ban azok a pasik tetszenek, akik nem adoniszok, nem tipikus menő rosszfiúk. Akik nekem tetszenek, azok a barátnőim szerint mind csúnya palik. De valamiért nekik is a széparcú lányok kellenek. Hiába vagyok érdeklődő, kedves, csinos, az arc szerintem baromi sokat számít.

Anno az exbarátom folyton beszólt nekem, hogy ha a fejemet látná csak, azt hinné, hogy dagadt vagyok. Mostmár ott tartok, hogy szorongok utcán.

Képet nem küldök, és ne kérek privátot. Inkább valami ötletet, hogy ezen hogy lendüljek túl. Amikor meglátom a mai szép lányokat, elfog a sírhatnék, mert én nem nézek ki úgy, és ha a bulikba is a covid előtt kicsíptem magamat, természetesen nem én voltam akihez oda jöttek.

2021. ápr. 1. 13:34
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
55%
választ azért szabad írni?
2021. ápr. 1. 13:42
 2/22 anonim ***** válasza:
85%

Szia!

Nekem sem a legszebb az arcom, viszont nem is kifejezetten csúnya, tehát olyan átlagos. Én azt mondom, ne az arcomba legyen már szerelmes a párom, hanem a kisugárzásomba, abba, hogy törődök magammal, egészséges vagyok és jó ember. Mert ezek azok, amik igazán számítanak. A kinézet üres, viszont nálam olyan mértékben számít, hogy a belsőt is tükrözi sokszor a külső igényesség. Felejtsd el az instagramot és hasonlókat, az idealizált képeket.

A külsőbe beleszerető úriembereket meg hanyagold is, ne vedd sértésnek, hogy nem veled flörtölnek, tudd, hogy a szépség önmagában nem egy nagy érték, csak egy halmaz öröklött gén. Ne foglalkozz ilyenekkel, akik leragadnak a kinézetnél.

Ha belülről rendben vagy, egészséges és egy életvidám, szeretetre méltó nő vagy, akkor csúnya nem lehetsz!

2021. ápr. 1. 13:43
 3/22 anonim ***** válasza:
33%

Detto ugyanigy vagyok.

Ma a baràtomat is lemondtam mert komolyan az utcára sem merek kimenni. Es nem tulzok. Nem csak őt mondom le ilyenek miatt. De senkinek nem indoklok. Csak roviden tomoren ma nem jo. Nem tudok menni. És pont. Hál ég nem hisztizős a barátom bnőim főnököm..de ez nagy nagy problema

Legszivesebben bevezetném a burkát kendőben jàrnék. Csak a szemem látszana. De akármilyen lightosabb stilussal is feltűnőbb lennék igy mint rondàn.

En jelenleg szépészeti beavatkozásokrol informàlodom es kalkulàlok.

Ez már nálam is bőven

2021. ápr. 1. 13:44
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
*a paromat jobban érdekli a szex velem mint a fejem. Nekem ez a szerencsém.
2021. ápr. 1. 13:44
 5/22 anonim ***** válasza:
84%

El kell fogadnod magadat, ennyi. Tényleg. Orrplasztikát meg ha bevállalsz, tedd magadért.

De jönni fog valaki, akinek te vagy a legszebb. Csak ne erőltesd, ne ess kétségbe.

Válassz olyan ismerkedési módszert, ami neked a legkényelmesebb. Vannak már ilyen csoportos napok is, hogy pl. kirándulás és ott mindenki együtt van és a végén meg lehet adni a szervezőnek, hogy ki tetszett neked

De első körben szeresd magad és szeress magaddal lenni! :)

Exbarátod meg egy kretén. Igazi férfi nem sérteget nőket

2021. ápr. 1. 13:45
 6/22 anonim ***** válasza:
53%

5.Attol hogy elfogadja magát mások még nem fogjàk!

Nekem is beszologatnak az utcán mas csajok. De fogadjam el magam..

2021. ápr. 1. 13:46
 7/22 anonim ***** válasza:
50%

A lepontozok meg nem tudják ezt el sem képzelni milyen ugy néz ki.

Ronda is be is szolnak aztán ha ki se mer menni az utcara meg le is pontozzák.

2021. ápr. 1. 13:49
 8/22 Noren1989 ***** válasza:
69%

Este várlak, jelige: 2zacskó

Viccet félretéve: ha ennyire nem tudod elfogadni magad, akkor, ahogy fentebb is javasolták, irány a plasztika.

Ha viszont megmutatod itt pár fricinek, még a végén kiderül, h nem ocsmány az arcod, csak átlagos.

Ha "modellszépségű" csajok mellett nincs sikered, akkor meg...hát, az átlag nők asszem ezért barátkoznak csúnyákkal is. #egoboost.

Lehetséges, hogy azért kezdésnek az önértékelésed kell rendbe tenni,

mert elég csúnyán lesavaztad itt magad a gyk népe előtt.

2021. ápr. 1. 13:49
 9/22 anonim ***** válasza:
89%

így hogy találjak párt?

Képet nem küldök, és ne kérek privátot

igy sehogy. eleve szorongd ki magad, aztán ha sikerül elfogadásba érned önmagaddal, majd értékelni fogod ha más is elfogad. jelenleg ha lenne olyan srác akinek tetszel, hülyének néznéd.

2021. ápr. 1. 13:51
 10/22 anonim ***** válasza:
47%

A sok megmondóember.

Csak 1 naprs cserélnétek egy ilyen lánnyal, sírögörcsöt kapnátok.

Nem fogjátok fel, hogyha valaki ronda, teljesen másképp állnak hozzá az emberek, minden téren.

2021. ápr. 1. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!