Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hány éves korban találják meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves korban találják meg az emberek azt a párt akivel családjuk lehet?

Figyelt kérdés

Félek hogy nekem sosem lesz feleségem. Lehet rosszul gondolkozom, de én annak örültem volna a legjobban ha tini korom végén megismerek egy lányt aki később a feleségem lesz. 22 éves vagyok, nem volt senkim még. Az a baj hogy a lányok nagyrésze még nem gondolkodik komolyan, mert a legmenőbb fiúk kellenek nekik. De ha rájönnek hogy velük nem sokra mennek, talán képbe jöhetnek az olyan fiúk amilyen én is vagyok. Rossz abba belegondolni hogy nekem ilyen lánytól lesz gyerekem...ha lesz egyáltalán.

Engem nem zavana az ha csak egy barátnőm lenne egész életemben, de őszinte legyen. Úgy érzem ha rövid időn belül nem lesz barátnőm akkor már sosem lesz senkim. Pedig nagyon szeretnék majd családot.

Nagyon hülyén gondolkozom? 50 évvel ezelőtt kellet vona születnem, mert akkor gondolkoztak így az emerek szerintem.

Ha egy olyan lányt ismernék meg akiről kiderülne hogy nem akar gyereket, teljesen kiábrándulnék tőle.

30 éves koromig jó lenne ha legalább 1 gyerekem lenne.

2020. aug. 1. 23:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%

Nem mindenki akar családot. Én pl. biztosan nem.

De igen úgy 30 felett már nem nagyon fog összejönni a dolog, hacsak nem mész bele nagyon találsz olyat akit nem zavar a nagy korkülönbség.

2020. aug. 1. 23:36
 2/11 anonim ***** válasza:
95%
Én 24 voltam, mikor összeköltöztünk. Nem vagy elkésve. Még a 30 se késő.
2020. aug. 1. 23:41
 3/11 anonim ***** válasza:
65%
25-30
2020. aug. 1. 23:51
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Igen, nagyon hülyén gondolkozol, kérdező. Sőt, elcseszetten. Mert azon kívül, hogy te mit akarnál, láthatóan semmi más nem érdekel téged. Az emberek (= nők) is csak abból a szempontból, hogy alkalmasak lennének-e a céljaid valóra váltásához (eszközként). Ilyennek még párkapcsolat sem való, nemhogy család.
2020. aug. 2. 00:02
 5/11 MolotovPunk ***** válasza:
100%
Részben igaz,amit írtok,de manapság akad olyan helyzet is,amikor jóval 30+ felett állapodik meg az ember.Nekem van olyan rokonom,aki 37 évesen találta meg az ő hozzá való nőt,aztán 39 évesen nősült meg és 40 évesen lett gyereke.Előtte sosem gondolta volna róla senki,hogy egyszer meg fog nősülni megkomolyodik és lesz gyereke is.
2020. aug. 2. 00:15
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Talan lecsusztal a valasrol is. Viszont egy kesobbi hazassagkotesrol meg nem.
2020. aug. 2. 01:34
 7/11 anonim ***** válasza:
9%
Én 18 voltam. 😊
2020. aug. 2. 02:52
 8/11 anonim ***** válasza:
80%

Én 23 vagyok, 2 komoly kapcsolatom volt eddig (gimiben 1,5 év, utána másik 3 év). Egy év kihagyás után éreztem úgy, hogy készen állok pasizni. Volt 1 egyéjszakásom, hogy kirpóbáljam, hogy milyen, mert mindenki azt mondta, hogy még élnem kell, de nagyon nem volt jó élmény.

Úgyhogy ezt nagyon gyorsan abba is hagytam és most a férjemet keresem, ha valakiben nem látom, hogy passzolnánk, jó apa, férj lehetne, nincs szikra stb, akkor nem őt keresem.

Le is pontoztak korábban, hogy 23 éves nőként mi a francért akarok komoly kapcsolatot. Hát azért mert egy kapcsolatban azért 4-6 év kell mire eljuttok odáig, hogy eljegyzés, házasság, gyerek stb. Fontos, hogy megismerjétek egymást. Plusz nem akarok azért házasodni, mert ott van rajtam a nyomás, hogy "omg! elmúltam 30, ketyeg a biológiai órám" aztán pár gyerek utan válás, mert amúgy a gyereken kívül semmi mást nem tudott nyújtani a csávó.

Szóval vannak ilyen lányok is, mint én. A baráti társaságomban a 11 (22-25év) lányból 3 van, aki még a kalandokat keresi, 2 már babázna, a többiek egyelőre vagy komoly kapcsolatban vagy komoly kapcsolatot keresnek, de nekünk még ráér a babó.

Szóval ne add fel, ha ilyen típus vagy, ilyen nőkkel ismerkedj.

2020. aug. 2. 05:25
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

A húszas évek második felében jó lenne.

Én 24, a férjem 25 éves volt, amikor egymásra találtunk.

2020. aug. 2. 07:01
 10/11 anonim ***** válasza:
Én 22 évesen jöttem őssze a csoporttársammal. Azóta házasság, lakás és két gyerek.
2020. aug. 2. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!