Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukák egyedülállóként tényleg esélytelenek párt
találni?
Dehogyis. Elég sok igénytelen férfi van és itt is sok nő elmesélte már, hogy milyen könnyen találtak pasit. Maximum, az előtte lévő helyzethez kicsit lejjebb kellett adni.
2020. júl. 20. 23:18
2/27 anonim válasza:
Amíg találhatnak ugyanolyan külsejű, természetű, de nem anyukát, nem sokan vállalják a gyerekest. Túl sok feladással jár.
Azt gondolom, hogy ilyen esetben leginkább a baráti társaságban kereshetsz párt.
Természetesen, ha a pasi is gyerekes, akkor ez nem számít.
2020. júl. 20. 23:25
3/27 anonim válasza:
27 éves férfiként nincs az a pénz amiért én összejönnék egy nővel akinek gyereke van.
2020. júl. 20. 23:26
4/27 anonim válasza:
Én lejjebb nem adom soha, akkor inkább egyedül maradok életem hátralevő részére.
2020. júl. 20. 23:38
5/27 anonim válasza:
Minekutána esélyem sincs randevúzni - két hetente egy hétvége nem éppen stabil alap egy párkapcsolathoz -, így nem valószínű, hogy a közeljövőben párt találnék. A távolabbi jövőben meg már nem valószínű, hogy túl sokan kérnek majd az öregecskedő bájaimból.
2020. júl. 21. 00:05
6/27 anonim válasza:
Én kétszer adtam esélyt egy 28 és egy 31 éves gyerekes nőnek.
Mind a két esetben a gyerek és az apja és az ezzel kapcsolatos folyamatos problémák ették meg a kapcsolatot.
Gyakorlatilag minden klasszikus gond ami hozzátartozik a gyerekneveléshez -abba nekem semmi beleszólásom nem lehetett. Mivel a gyereknek "van apja" és a nevelése rá tartozik nem rám.
Írhatnék egy kis regényt mennyi szarság volt ami szépen lassan elintézte azt, hogy arra a döntésre jussak: köszönöm de én ebből nem kérek (soha többet).
33F
2020. júl. 21. 00:12
7/27 anonim válasza:
Annyi olyan hazas anyukat ismertem, ahol szerelmes lovag gyerekestol szerette volna a rossz hazassagban lako anyukat megszoktetni. De valoban sok pasit lattam, aki meg kulon jol is viszonyult a nem sajat gyerekhez.
2020. júl. 21. 00:32
8/27 anonim válasza:
Nem. Szintén elvált, gyerekes férfivel jöttem össze. 10 éve vagyunk együtt, a gyerekek lassan kirepülnek. Nem adtam lejjebb, semmivel sem rosszabb, mint az exem. Vajon a sok gyerekes és nem gyerekes pasinak mind jut gyerektelen, csinos, szingli 20-on éves. Kétlem.
2020. júl. 21. 02:03
9/27 anonim válasza:
Én szeretem a gyerekes nőket. Volt pár, egyszer sem miattam ment el a kapcsolat, ennek ellenére a nyitottságom fenntartom h akár egy ilyen nővel élhessek boldogan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!