Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves korban találják meg az emberek azt a párt akivel családjuk lehet?
Félek hogy nekem sosem lesz feleségem. Lehet rosszul gondolkozom, de én annak örültem volna a legjobban ha tini korom végén megismerek egy lányt aki később a feleségem lesz. 22 éves vagyok, nem volt senkim még. Az a baj hogy a lányok nagyrésze még nem gondolkodik komolyan, mert a legmenőbb fiúk kellenek nekik. De ha rájönnek hogy velük nem sokra mennek, talán képbe jöhetnek az olyan fiúk amilyen én is vagyok. Rossz abba belegondolni hogy nekem ilyen lánytól lesz gyerekem...ha lesz egyáltalán.
Engem nem zavana az ha csak egy barátnőm lenne egész életemben, de őszinte legyen. Úgy érzem ha rövid időn belül nem lesz barátnőm akkor már sosem lesz senkim. Pedig nagyon szeretnék majd családot.
Nagyon hülyén gondolkozom? 50 évvel ezelőtt kellet vona születnem, mert akkor gondolkoztak így az emerek szerintem.
Ha egy olyan lányt ismernék meg akiről kiderülne hogy nem akar gyereket, teljesen kiábrándulnék tőle.
30 éves koromig jó lenne ha legalább 1 gyerekem lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!