Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan találjak magamnak párt ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan találjak magamnak párt ?

Figyelt kérdés

Hogyan találjak párt magamnak ha nem tudok mással kapcsolatot teremteni ?

Ez miatt sajnos barátom sincs. Csendes bezárkozó önbizalom hiányos vagyok.

Nem igen vagyok a chettelés híve de mondjuk hogyan kellene beszélgetést kezdeményezni és folytatni egy lányal online ?

Mi a téma ha mondjuk személyesen szólitanám le ?

Ja és soha nem volt még barátnőm és nem járok diszkoba se.

2021. febr. 2. 18:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Először szerintem csak gyakorolj es ne párként akard a másikat, hanen kommunikacios gyakorlásra irogass mindenkivel
2021. febr. 2. 18:31
 2/5 A kérdező kommentje:
De hogy kezdjem ? Mit irjak ? Miről legyen téma ? Hogyan folytassam a beszélgetést ? Semmit nem tudok erről a témáról hiszen senkim nem volt még.Elmagyarázná valaki hogyan kell csajozni ?
2021. febr. 2. 18:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy a szociális készségeket nem lehet három mondatban elmagyarázni. Olyan ez mint a nyelvtanulás, gyakorolni kell, főleg élőben.
2021. febr. 2. 18:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Először barátkozz! Barátkozni meg úgy kell, hogy kérdezed, amit mond, arra figyelsz és válaszolsz. Azon kívül nemigen lehet elmagyarázni, ezt érezni is kellene. :/ Én meg nem vagyok pszichológus, hogy jobban bele tudjak menni ebbe...
2021. febr. 2. 19:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Valamiben csak jó vagy.Azt kell kidomborítani.
2021. febr. 3. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!