Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csúnya az arcom, így hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya az arcom, így hogy találjak párt?

Figyelt kérdés

Privátokat nem kérek, inkább ötleteket, tanácsokat.

26/N vagyok. Sajnos nincs szép arcom. A mai "divat" és genetika miatt a lányoknak nagyon szép arcuk van: pisze orr, hatalmas ajkak, formás szemöldök, kiálló arccsont, sima bőr. A legjobb barátnőim arca is ilyen, ellenben az enyém nem.

Nekem eléggé markáns arcom van, erős vonásokkal. Sminkelek, de sajnos nem nőies az arcom, nem tudok mit tenni. A hajam, testem rendben van, az alakom kifejezetten formás, illetve elég csinosan öltözködöm. És meg is néznek, viszont ennyi. Hiába, az arc fontos.

Lehetek szórakoztató, művelt, kedves, ha az arcom nem szép.

Akárhova ülünk be barátnőimmel, vagy akár online óra, munkahely, stb. általában nem nálam próbálkoznak be, hanem náluk. Utána persze jönnek hozzám. Társkeresőn volt, aki beszólt az orromra csak úgy a semmiből.

Egyre nehezebben viselem. Mielőtt írnátok, hogy biztos azért, mert magasan van a mérce, és adjam lejjebb: nos, nekem 99%-ban azok a pasik tetszenek, akik nem adoniszok, nem tipikus menő rosszfiúk. Akik nekem tetszenek, azok a barátnőim szerint mind csúnya palik. De valamiért nekik is a széparcú lányok kellenek. Hiába vagyok érdeklődő, kedves, csinos, az arc szerintem baromi sokat számít.

Anno az exbarátom folyton beszólt nekem, hogy ha a fejemet látná csak, azt hinné, hogy dagadt vagyok. Mostmár ott tartok, hogy szorongok utcán.

Képet nem küldök, és ne kérek privátot. Inkább valami ötletet, hogy ezen hogy lendüljek túl. Amikor meglátom a mai szép lányokat, elfog a sírhatnék, mert én nem nézek ki úgy, és ha a bulikba is a covid előtt kicsíptem magamat, természetesen nem én voltam akihez oda jöttek.

2021. ápr. 1. 13:34
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
12%
A nok mindent fel fujnak meg tul paraznak.
2021. ápr. 1. 18:25
 22/22 anonim ***** válasza:

én kíváncsi lennék hogy egy ilyen lány hogy néz ki aki azt állítja ronda.

Nagyon szívesen megismerkednék egy tényleg nem annyira jól kinéző lánnyal én sem vagyok valami nagy szám de lehet egymásnak mi lennénk az álom partner sose lehet tudni. Mondjuk olyan nő még nem született aki egy kicsit is ronda pasinak esélyt adna vagy valami.

2021. ápr. 5. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!