Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit változtassak magamon,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit változtassak magamon, hogy párt találjak?

Figyelt kérdés

22 éves lettem, és eddig csak olyan kapcsolatokba futottam bele, aminek a vége általában megcsalás lett a lány részéről és én porig rombolva éreztem magam, egy idő után emiatt kialakult az önértékelési problémám, hogy ha ez 4x is megtörtént, akkor velem van a hiba.

Mamagon azt vettem észre, hogy amíg nincs sikerélményem, kicsit nehezen merek kezdeményezni, vagy pont a másik vége túlzottan haverkodok és túllövök azon a ponton, hogy esetleg jelöltként tekintsem rám az adott lány. Viszont, ha sikerélményem van és valahol konstans meg tud maradni a magabiztosságom, akkor én is azt vettem észre magamon, hogy egész jó pasi vagyok (bár honestly nem szoktam ezzel a kifejezéssel élni) merek is kezdeményezni ha látom, hogy a lány is vevő a dologra.

Ha esetleg pedig összejön a kapcsolat, akkor próbálok olyan barát lenni, akivel komolyan is el lehet dumálni, és akár a legnagyobb hülyeségekben is benne lenni, aki figyel mindig, hogy jól érezze magát mellette a párja, de nem is túlzottan ráakaszkodó, mert mindenkinek jár egy kis saját tér. Egész érdekes hobbijaim vannak, szeretek róluk beszélni, megmutatni a páromnak, és fordítva is, ha látom rajta mennyire szereti, ahol tudom támogatom benne.

Szex téren vagyok a leginkább önbizalomhiányos, szerintem nem vagyok benne rossz, de az elején ebben is kell egy kis sikerélmény/lelki támogatás, hogy pl nem néz le amiatt az adott lány, hogy ha esetleg feszengek egy kicsit, vagy mit hogyan szeretnék csinálni etcetc.

De ezek után a csalódások után úgy érzem valamin változtatnom kéne, bár nem hiszem, hogy ha egy világi gyökér lennék, akkor azzal sikerülne "becsajozni", de jó lenne már, ha találnék egy hosszútávú kapcsolatot ahol nem mindig én teszek mindent bele, a másik pedig egy könnyen eldobható értéktelen valakit látna bennem.

Min kéne változtatnom?

Köszi a válaszokat :)

2021. nov. 21. 22:25
 1/9 anonim ***** válasza:
Nemed?
2021. nov. 21. 22:26
 2/9 A kérdező kommentje:
Bocsi lemaradt, 22/F
2021. nov. 21. 22:27
 3/9 anonim ***** válasza:
83%
Àrad belőled az önbizalomhiàny , és a bizonytalansàg/hatàrozatlansàg
2021. nov. 21. 22:33
 4/9 anonim ***** válasza:
14%

Az első és legfontosabb, amit ennyi csalódás után már magadtól is megtanulhattál: Ne bízz a nőkben. Egyszerűen alkalmatlanok arra a korosztályodban, hogy egy érett és komoly kapcsolatot kialakítsanak. A te generációd már az, ahol egy nő akkor és úgy lép le, ahogy akar. És ezt meg is teszik.

Szóval, állj az egészhez lazán és élvezd ki, amikor épp van valakid, DE ne építsd másra magad érzelmileg.

2021. nov. 21. 22:34
 5/9 anonim ***** válasza:
92%
Olyan párt kell keresni, aki szeret, akinél a beletett energia kölcsönös. Aki tisztel és gerinces. Akinek vannak önmagával szemben is elvárásai és olyan erkölcsi normák, amiket akkor is tart, ha piros hó esik. Mert, ha az ilyen ember monogámnak vallja magát, akkor monogám is, akkor is, ha a tökéletes férfi áll neki hajtani.
2021. nov. 21. 22:34
 6/9 anonim ***** válasza:
79%
Azok alapján, amit leírtál, én csak annyit tudnék javasolni, hogy válogasd meg jobban, hogy kikkel jössz össze. Nincs veled semmi gond (vagy csak nem írtad le). Majd találsz olyan lányt, aki értékelni fog téged és nem csal meg.
2021. nov. 21. 22:35
 7/9 anonim ***** válasza:
42%
MILF
2021. nov. 21. 22:37
 8/9 anonim ***** válasza:

Irj ram, szivesen segitek es beszelgetek:)

23 eves lany vagyok.

2021. nov. 22. 00:05
 9/9 anonim ***** válasza:
#8: Mesélsz magadról egy kicsit?
2021. nov. 22. 00:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!