Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találjak párt, ha nincsenek szociális kapcsolataim?
Pedig a leírtak alapján nagyon is sokat vagy emberek között , építéssel van itt problèma(bàr a fentartàssal is lehet ha a barátaid csak online vannak ).
Sociàlis skilljeid rendben vannak?
Small talk , alapvető kommunikáció , érdeklődés , ilyesmik?
1# Online ismerkedés alatt én elsősorban a társkereső alkalmazásokra gondolok, mint pl. tinder, bumble, badoo. Ezekkel egyrészt az a problémám, hogy túl személytelennek, túl direktnek és mesterkéltnek érzem az egészet. Engem pár kép és esetleg egy rövid leírás nem fog meg, semmi nem indul el bennem az adott emberrel kapcsolatban (most nem is feltétlenül vonzalomra gondolok, hanem szimplán szimpátiára vagy érdeklődésre) és igazából emiatt nincsen bennem meg az a kíváncsiság, érdeklődés stb., ami előre vinné a dolgot. Sokan persze nem is írnak vissza stb., de igazából egyáltalán nem élveztem a beszélgetéseket, egyáltalán nem érdekelt a másik és nem volt hozzá motivációm, inkább egy kényszeredett nyűglődésnek éreztem. Viszont a személyes találkozókat nagyon nehéz összehozni, sokan elzárkóznak tőle és ebbe sokszor a távolság is beleszól (vidéken élek).
2# - 3# Az említett helyeken kívül nem járok máshova. Mint írtam nincsenek barátaim stb., akikkel találkozhatnék és valamilyen programokat szervezhetnék vagy adott esetben eljárhatnék bulizni stb., úgyhogy nem szoktam járni ilyen helyekre. Alapból nem vagyok bulizós típus, de egyedül pláne nem szeretnék ilyen helyekre járni.
4# Azon lennék, de fogalmam nincsen mégis hogyan lehet. Az a tapasztalatom, hogy hiába vesz körül sok ember stb., a többség nem nyitott mások megismerésére, legyek akár szó "csak" barátkozásról is.
5# A barátaimmal azért csak online tartom a kapcsolatot, mert így hozta az élet. Személyes ismertségből indultak, de mind máshol tanultunk tovább, máshova költöztünk, valaki máshol kezdett dolgozni, valaki külföldre költözött a párjához stb., úgyhogy ezek a barátságok emiatt kerültek át az online térbe, mert egyszerűen másképp már nem tudtuk tovább tartani a kapcsolatot. Nincsen bajom a social skilljeimmel, small talk stb. megy, nincsen ilyen problémám.
#5 voltam:
"többség nem nyitott mások megismerésére,"
De azért te sem nyitsz felèjük, pedig ott lenne előtted a lehetősèg.
Hogy làtod egyèbkènt, a közösségek ahová jársz , tényleg nem foglalkozol senki senkivel , vagy csak veled nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!