Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért sírnak a társkeresőző nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sírnak a társkeresőző nők?

Figyelt kérdés

Ha egy random nő felmegy tinderre és komolyan is veszi, ha akarja, naponta minimum 100 matche lesz. Ezt onnan tudom, hogy próbaképpen átállítottam a nemem férfiről nőre (a képek maradtak változatlanok) és 5 perc alatt kb. 50 lájkot kaptam. Ok, nyilvánvalóan ez azt jelenti, hogy a férfiak oda sem néztek, úgy húzgálnak mindenkit jobbra, aztán majd az ő napi 1-2 matchük közül kiválasztják, hogy kivel akarnak valójában szóba állni. Ebben viszont nem látok problémát.

Tehát, visszatérve a nőkhöz, feltételezzük, hogy a 100 matchből ezek után marad 20-30 tényleges érdeklődő, aki rá is ír a nőre. Ebből mondjuk a nő válaszol 5-nek, mert ennél többel képtelenség egyszerre beszélgetni.

Feltételezzük, hogy a nő elég intelligens ahhoz, hogy nem a legdzsordzsklúnisabb / legbredpittesebb 5-öt választja, akik csak meg akarják dugni, hanem mondjuk más szempontokat is figyelembe vesz.

Tehát van 5 potenciális jelöltje, akikből egy kis beszélgetés után kiválaszt 1-et, akivel elmegy randizni.

Feltesszük, hogy ezt megcsinálja a hét minden napján (vagy legyen csak heti egyszer 2 hónapon keresztül).

Ez azt jelenti, hogy volt 7-8 értelmes és neki tetsző pasival randija.

Ha valaki ezek után azt mondja, hogy ebből a 7-8 potenciális jelöltből egy sem tetszik neki, vagy csak egyéjszakás jött össze, mert egyikük sem volt hajlandó elköteleződni, arra nem tudok mást mondani, minthogy hazudik. De legalábbis nagyon el van tájolva.

Szóval hol a hiba a fenti levezetésemben? Mi az oka a sok siránkozó nőnek?

2021. dec. 27. 10:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/72 anonim ***** válasza:
100%
Hát hogy kéne? Esélyt adni az esélytelennek húzva egymás idejét?
2021. dec. 27. 11:02
 12/72 anonim ***** válasza:
24%

Megtehetik, hogy a legjobbat válasszák. Így érthető, hogy sokan alul maradnak.

Illetve szerintem nagyon sok férfinak értelmetlen a társkereső.

2021. dec. 27. 11:07
 13/72 anonim ***** válasza:
25%

#6 ez a gond hogy értelmesnek TARTOTT. Egyébként a Tinder alapjaiban szexpartner kereső alkalmazás.

De sok férfi Magyarországon nem arra használja hanem hosszú távú kapcsolat keresésre.

Viszont mivel a nők a top pasikra mennek rá ezeken a platformokon, ők 95% ban szexpartner keresőt tapasztalnak, mert ezek a top pasik miért is állapodnak meg egy nő mellett, ha naponta a másikat tudnak kapni, és mellesleg ezek a nők a testükön kívül mást nem nagyon tudnak nyújtani.

2021. dec. 27. 11:07
 14/72 anonim ***** válasza:
59%

Mutass egy síró társkesőző nőt.

Ja, hogy nem tudsz? :)

2021. dec. 27. 11:19
 15/72 anonim ***** válasza:
20%
Gondolom az a baj hogy a napi 100 matchből 99 csak szexet akar.
2021. dec. 27. 11:26
 16/72 A kérdező kommentje:

#14 De, pont az egyik közeli rokonom panaszkodott a napokban, ezért is írtam ki a kérdést.

Amúgy ő egy értelmes lány. Korábban egy nála 10 évvel idősebb, relatíve jó módú, de egyáltalán nem jó külsejű pasija volt. Azért vagyok kiakadva, mert szerintem ha ügyes lenne, olyan szintű, vagy még jobb pasik tucatjai közül válogathatna akár tinderen is. Csak a nők valamit nagyon rosszul csinálnak...

2021. dec. 27. 11:27
 17/72 anonim ***** válasza:
33%
#14 hogy mutassam? Telefonszámokat küldjek? ASCII art-ban fotóikat? Facebook linkeket? Vagy hogy szeretnéd?
2021. dec. 27. 11:30
 18/72 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem amíg nem voltál nő és nem próbáltál meg nőként férfiakkal ismerkedni addig fingod sincs a témáról, úgyhogy nyilatkozz csak a férfiak problémáiról a nőket meg békén lehet hagyni.
2021. dec. 27. 11:31
 19/72 anonim ***** válasza:
54%

"#6 ez a gond hogy értelmesnek TARTOTT"

Ez nyilván szubjektív, hogy ki kit tart értelmesnek.

De gondolom, azt nem kérdőjelezed meg se te, se a kérdező, hogy azok a férfiak, akikről ő személyes tapasztalatot szerzett, valóban, objektív mércével mérve ÉRTELMES, komoly társkeresési szándékkal tinderező férfiak, miközben lájkolták és jobbra húzták a női névvel regisztrált, férfi képekkel feltöltött profilját.

Ilyenkor tényleg nem tudja az ember, hogy sírjon vagy nevessen azon, hogy a férfiak gyártanak vicceket a női logikáról. xD

2021. dec. 27. 11:32
 20/72 A kérdező kommentje:

Kedves #19. Az hogy egy férfi jobbra húz valakit tinderen, vagy ráír egy sziamizut, önmagában az égvilágon semmit nem jelent. Annyit jelent, hogy feltételezzük, hogy luk van lábad közt.

Olyan ez, mint amikor a horgász bedobja a csalit a vízbe. Ha valaki ráharap, akkor kezdődik meg a valódi munka.

Ez önmagában még nem teszi a férfiakat ostobává, gusztustalanná, vagy megbízhatatlanná.

2021. dec. 27. 11:39
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!