Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sírnak a társkeresőző nők?
Ha egy random nő felmegy tinderre és komolyan is veszi, ha akarja, naponta minimum 100 matche lesz. Ezt onnan tudom, hogy próbaképpen átállítottam a nemem férfiről nőre (a képek maradtak változatlanok) és 5 perc alatt kb. 50 lájkot kaptam. Ok, nyilvánvalóan ez azt jelenti, hogy a férfiak oda sem néztek, úgy húzgálnak mindenkit jobbra, aztán majd az ő napi 1-2 matchük közül kiválasztják, hogy kivel akarnak valójában szóba állni. Ebben viszont nem látok problémát.
Tehát, visszatérve a nőkhöz, feltételezzük, hogy a 100 matchből ezek után marad 20-30 tényleges érdeklődő, aki rá is ír a nőre. Ebből mondjuk a nő válaszol 5-nek, mert ennél többel képtelenség egyszerre beszélgetni.
Feltételezzük, hogy a nő elég intelligens ahhoz, hogy nem a legdzsordzsklúnisabb / legbredpittesebb 5-öt választja, akik csak meg akarják dugni, hanem mondjuk más szempontokat is figyelembe vesz.
Tehát van 5 potenciális jelöltje, akikből egy kis beszélgetés után kiválaszt 1-et, akivel elmegy randizni.
Feltesszük, hogy ezt megcsinálja a hét minden napján (vagy legyen csak heti egyszer 2 hónapon keresztül).
Ez azt jelenti, hogy volt 7-8 értelmes és neki tetsző pasival randija.
Ha valaki ezek után azt mondja, hogy ebből a 7-8 potenciális jelöltből egy sem tetszik neki, vagy csak egyéjszakás jött össze, mert egyikük sem volt hajlandó elköteleződni, arra nem tudok mást mondani, minthogy hazudik. De legalábbis nagyon el van tájolva.
Szóval hol a hiba a fenti levezetésemben? Mi az oka a sok siránkozó nőnek?
#36 Felmész bármilyen hagyományos társkeresőre, ahol a kereső kilistázza az összes tagot. Rászűrsz a fenti korosztályra, és látni fogod a számokat.
Előfordulhat, hogy valaki több profillal regisztrál (nőknél is), de szerintem ez nagyon nem jellemző. Én pl. soha nem csináltam.
De, megfigyeltem, de ezek a dolgok nem feltétlenül a felhasználók miatt vannak így, ez sajnos az online "társkeresés" sajátossága.
Ez érdekes kérdés. Szerintem társkeresőn nőkből és férfiakból is többnyire a selejtek vannak fent (tisztelet a kivételnek). Én ezen belül összesítésben a középmezőnyhöz tartozhatok.
#40 Tegyük fel, hogy igazad van és 7-8 személyes találkozóból nem jön ki semmi. Ez esetben lehet emelni a tétet és folytatni a keresést.
Egyszer találkoztam valakivel, akinél én voltam a 17-es számú jelölt és ezt nem túl jól sikerült találkozónk alkalmával rögtön a legelején közölte. 🤣
Én már évekkel ezelőtt csináltam, bár nem ezen a társkeresőn, de többen leírták mi itt a probléma.
Felállítottam a kritériumokat. Biztosan pestieknek sok találat van, de nekem vidéken olyan 10-15. Írtam neki, kb 2 írt vissza. Aztán velük is hamar elakadt a beszélgetés. Utána 2 évig voltam még tag. Írtak nekem is sokan, volt akinek válaszoltam, és volt akinek nem. Eleinte még magyarázkodtam, hogy pl. messze laksz, és nem hiszek a távkapcsolatokban, de aztán feladtam, mert utána jött a sértődés, meg még én voltam a bunkó.
Volt azért pár randim, és jellemzően a pasik nem úgy néztek ki, ahogy a képen. Nagyon nem. Amelyik mégis tetszett volna, az vagy csak szexet akart, vagy én nem tetszettem neki. Volt olyan is, akivel randiztunk hónapokig, aztán egyszer csak szó nélkül lelépett.
Végül itt találtam meg a későbbi férjemet, de 2 év után, és már többször gondolkodtam, hogy abbahagyom az egészet, mert semmi értelme. De élőben sehol nem tudtam volna ismerkedni. Azóta egyébként csak rosszabb lett, ahogy hallom.
Szóval ne gondold, hogy nőként olyan egyszerű. Sok férfi szexpartner keresőnek használja. Én olyan oldalon voltam fent, ahol leírták, hogy ez nem szexpartner kereső, mégis sokan annak gondolták. Sok olyan levelet is kaptam, hogy barátnőmmel keresünk harmadikat. Hát igazán remek, ha még arra sem képes, hogy elolvassa, amit írtam magamról, mert én odaírtam, hogy komoly kapcsolatot keresek.
Aztán volt olyan, akivel pár randi után lefeküdtem, és egy hónapig nem is jelentkezett, aztán rámírt, hogy neki hiánya van. Remek. Mikor írtam én, hogy ingyen szexszolgáltatást nyújtok? Szóval volt azért csalódás bőven nőként is.
Már a 0. lépésnél lehet hiba a levezetésedben: elhiszem, hogy Budapesten és egy-két nagyobb városban dögivel vannak (társkeresőn is) szingli férfiak, de máshol is élnek nők. Nos, máshol nyoma sincs semmiféle férfitöbbletnek. A felhozatal minőségileg is gyér; attól a néhány példánytól, aki az említett 18-35 közötti korosztályból egyáltalán megtalálható valamelyik platformon, elsírja magát az ember lánya. Nem, nem azért, mert "nembredpitt". Nem kell bredpittnek lenni. Nem is arról van szó, hogy egy teljesen okés fickó ne nézhetne ki bénán fotókon. Hanem amikor messziről látszik, hogy valami nagy gond van vele... hogy valószínűleg sok a pia, hogy egyik cigiről a másikra gyújthat, hogy a drogot sem feltétlenül kerüli vagy hogy szerencsétlen egy... na, ezért nullára leszek pontozva, de akkor sincs jobb kifejezés rá: nyomi. Mégis miről beszélünk, amikor a választék ilyenekből áll? És még belőlük sincsenek százas nagyságrendek.
A többit nagyjából leírták a korábbi hozzászólók.
Az a lényeg kérdező hogy a társkeresőn is teljesen mást akarnak a nők mint amit mondanak.
A nők hazug dögök ugye, és azt hazudják hogy komoly kapcsolatot akarnak. Ezzel szemben mit szeretnének valójában?
Mivel a dumájukkal ellentétben jóképű pasasokkal kuratják magukat, ezért egyértelmű hogy ők kizárólag dugni szeretnének, még komoly társkeresőn is, aztán ha a dugópartnerük nagyon bejön, akkor elvárják hogy párkapcsolat legyen a dologból. Persze a jóképű srác meg nem kér ebből, hanem lelép a következő szukával. Aztán jönnek a nők sírni hogy "szemét pasik", "neten nem lehet ismerkedni"
Hát igen, nökkel rendesen ismerkedni sehol sem lehet, mert az őszinteség náluk nem bocsánatos bűn.
Bárcsak homokosnak születtem volna én is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!