Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők hány évesen "engedik el"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők hány évesen "engedik el" a "helyes pasi" keresését?

Figyelt kérdés

Gimiben, egyetemen még fontos hogy "helyes" legyen, jól nézzen ki. Utána ez változik valamit, mondjuk 30 éves kortól kezdve?

Mikortól nem szempont többé? Már akinek.

2021. dec. 8. 15:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/107 anonim ***** válasza:
97%
Olyan nincs, hogy a külső nem lesz szempont egyáltalán. Legfeljebb a prioritások változnak kicsit. De a pasinak sem lenne jó, ha a nő csak azért lenne vele, mert jobbat nem talál. Képzeld csak el, hogy megkérdezné a férfi a feleségétől, hogy "vonzódsz hozzám?" és az lenne a válasz, hogy "pfúj, dehogy is, ronda vagy, mint a szar, csak kell valaki, aki fizeti a villanyszámlát!" Mégis hogy esne ez a férfinek?
2021. dec. 8. 21:07
 42/107 anonim ***** válasza:
1%

38.-ra.

Sajnos SOK egyedülálló anya van, akinek az a 10000 kifizethetetlen összeg.

De tudom te...vagyis a kanid, IT-s, havi 900-al, ugye?

2021. dec. 8. 21:18
 43/107 anonim ***** válasza:
97%

Azt tudnám, hogy ezek az itt kommentelő szerencsétlen, megkeseredett férfiak miért gondolják, hogy 30 fölött egy nő tuti már anyuka? Én 32 éves vagyok, nincs gyerekem és egyáltalán nem vágyok rá. És nem érzem magam csodabogárnak, mert a velem korú ismerőseimnek még a fele sem szült.

A kérdésre válaszolva: most is fontos nekem, hogy helyes legyen. De az elképzelhető, hogy mást értünk "helyes" alatt. Mert mondjuk nekem ezek a magazinból kilépett, ecsethajú tömegfiúkák nem helyes, hanem sokkal inkább unalmas kategóriák.

2021. dec. 8. 21:35
 44/107 anonim ***** válasza:
1%

#37: Nem azt mondtam, hogy egy jól kinéző, sármos pali automatikusan hűtlen is, hanem azt, hogy egy ilyen férfi választásával egy nő átlagban sokkal, de sokkal többet kockáztat. Egy ilyen férfira ugyanis például a munkahelyén sokkal nagyobb eséllyel próbálnak lecsapni a többi nők. S valljuk be, egy ügyes és csinos nő szinte bármelyik férfit el tudja csábítani. Jó néhány ilyen esetről, és emiatt 30 egynéhány évesen, gyerekekkel faképnél hagyott, "lecserélt" nőről tudok a környezetemben. Csak arra gondolj, hogy jelenleg minden második házasság válással végződik. S ennek a jelenségnek szerintem kétségtelenül az az egyik oka, hogy a nők többsége a férfiak felső 20%-ára hajt, s ezért a célért nem lesz szívbajos egy nős, két gyerekes férfit elcsábítani sem. Ez a kőkemény realitás: ha ilyen férfit választasz, soha nem leszel biztonságban.

Persze ha egy nő a romantikus lányregények fantáziájában akar élni, mely szerint egy jóképű, sármos, magabiztos férfi majd belészerelmesedik, és örökre szeretni fogja, megteheti. De az erre blazírozó nők többsége bizony keserű csalódások árán idővel kénytelen kijózanodni. Ők majd középkorúan, elváltan, két gyerekkel elgondolkodhatnak az összeomlott álmuk romhalmazai felett, hogy nem kellett volna feltétlenül csak jóképű, vonzó férfiakra hajtani.

2021. dec. 8. 21:39
 45/107 anonim ***** válasza:
98%
Mennyire jó már, ha azért hűséges hozzád a pasi, mert elutasítja a többi nő.
2021. dec. 8. 21:47
 46/107 anonim ***** válasza:
0%

45. Pedig ez a standard! Én 20 éve házas vagyok, de ha jönne egy csinos, értelmes, érzelmes nő, úgy elválnék mint a huzat. Addig meg marad a látszat. Ha meg nem jön, így halunk meg.

Kb. az összes ismerősöm így van. Na igen, nem az álmodozó huszonéves generációt képviseljük. Ott még én is elleneztem ezeket, hittem a szerelemben.

Szóval nagyon sok szuper házasság egy kirakat, sőt, akár sok férj vagy feleség is pofára esne, ha szembesülne azzal, hogy az imádott házastársa csak eljátssza a szerepét. Én is csak azt teszem.

2021. dec. 8. 21:58
 47/107 anonim ***** válasza:
97%

#44! Azt ne mondd, hogy csak a jó pasik válnak, és mindig a pasi kezdeményezi, mert nem tud ellenállni a kolléganőnek. A válások 75%-át a nők kezdeményezik. A férfiak sokkal inkább szeretőt tartanak, de nem akarnak válni. Ez viszont a csúnya pasikra is igaz. A jó pasi majd elhagy teóriád tehát nem igaz.

Tudom, most úgy tűnik, hogy a hűtlenségről való elképzelésed viszont alátámasztottam, pedig nem. Ismerek nagyon jó pasit(nem csak szerintem, tipikus szépfiú). A nők 90%-a odavan érte. Csakhogy ő elvből hűséges.Soha nem lépne félre. Te, onnan a gép mögül átlagos külsővel/csúnyán el se tudod képzelni, milyen az, amikor valaki azt szokja meg, hogy folyamatosan körbeudvarolják a nők. De mivel nem tegnap lett szép, és hűséges típus, rutinosan pattintja le a nőket. Az, hogy diplomatikusan visszautasítson minden próbálkozást, amikor párja van, neki olyan természetes, mint neked a víz ivás. Tudom, azok számára, akik attól a gyatyájukba élveznek, ha 1x az életben visszamosolyog rájuk egy nő, ez elképzelhetetlen.

2021. dec. 8. 22:23
 48/107 anonim ***** válasza:
22%
47. Egy csúnya férjnek milyen szeretője lehet? Szerinted szeretőt találni csak annyi, hogy csettintesz? 100x nehezebb mint tartós kapcsolatra nőt! Hozzá teszem én házas vagyok, de bármikor bevállalnék egy szeretőt. Miért? Mert otthon nincs szex, a feleségem egy frigid jégcsap. Elválni sem fogok, nem részletezem az okokat.
2021. dec. 8. 22:29
 49/107 anonim ***** válasza:
97%

#48! Vissza is tértünk a kiindulóponthoz. Ezek szerint a feleséged "elengedte a helyes pasi keresését" és hozzáment egy csúnyához. Az meg csodálkozik, hogy nem szexel vele🤷

Akkor most mit akartok? Menjünk hozzá a jó pasihoz, akivel van kedvünk szexelni is? Vagy válasszunk titeket, akikhez nem vonzódunk. Nektek így se, úgy se lesz szex. Akkor nem mindegy? Legalább nekünk legyen jó. Persze csak addig, amíg a helyes le nem cserél 😉

2021. dec. 8. 22:41
 50/107 anonim ***** válasza:
92%
ennyiből minden nyanya örülhetne a feszes fiatal faxnak, de még azok is lexarnak..
2021. dec. 8. 23:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!